Jopa $200 käyttörahaa laivalle

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Käyttörahaa kaupan päälle

Kun varaat nyt jonkin Celebrity Cruisesin valikoiduista risteilyistä, saat kaupan päälle jopa 200 dollaria käyttörahaa per hytti. Käyttörahaa saa sisä- ja ikkunahyteissä 100 dollaria per hytti. Parvekehyteissä ja sitä korkeammissa hyttiluokissa käyttörahaa saa 200 dollaria per hytti. Käyttörahaa voi käyttää esimerkiksi varustamon retkiin tai kylpylähoitoihin laivalla.

Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 5.6.2024–30.4.2026. Tarjous ei koske Galápagossaarten risteilyjä eikä vuoden 2024 Alaskan Cruisetour-paketteja.

Käyttörahatarjous on yhdistettävissä myös meneillään olevaan 30 % alennukseen!

Tarjous koskee 4.6.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Käyttörahaa saa per hytti, joten myös hytissä yksin matkustava saa täyden määrän (100–200 dollaria) laivarahaa. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla tai varustamon kuljetuksiin. Tarjous on yhdistettävissä meneillään olevaan 30 % alennuskampanjaan sekä All Included/Retreat -etuihin. Tarjous ei ole yhdistettävissä Exciting Deals -alennushintoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

15.7.2024 asti