Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme on suljettuna pääsiäisenä 29.3.–1.4.

Retki Nordkappiin kaupan päälle + revontulilupaus

Havilan kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Tunne luonnon mahtavat voimat; majesteettiset vuoret, eloisat vedet sekä yötaivaalla tanssivat maagiset revontulet, ja nauti samalla tyylikkäiden risteilyalusten mukavuuksista.

Retki Nordkappiin kaupan päälle

Kun varaat Havilan Bergen–Kirkkoniemi–Bergen risteilyn, jonka lähtöpäivä on 1.10.2024–31.3.2025, saat kaupan päälle The North Cape Plateau -retken Nordkappiin (retkikoodi HVGN1). Retkellä vieraillaan Nordkappin suositulla näköalapaikalla. Retkeen sisältyy bussikuljetus Honningsvågin satamasta Nordkappiin ja takaisin. Retken arvo on noin 161 €/hlö.

Revontulilupas

Kampanjalähtöjä koskee lisäksi revontulilupaus. Jos 12 päivän risteilyn aikana ei nähdä ollenkaan revontulia, saat uuden ilmaisen risteilyn joko reitille Kirkkoniemi–Bergen tai Bergen–Kirkkoniemi. Lue revontulilupauksesta tarkemmin Säännöt-kohdasta.

Tarjous koskee 1.2.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee reittiä Bergen–Kirkkoniemi–Bergen.

Revontulilupaus
Revontulilupaus pätee ainoastaan, jos olet aktivoinut revontulihälytyksen laivalla. Laivan henkilökunta määrittelee toteutuuko revontulilupaus vai ei, riippumatta sääolosuhteista tai näkyvyydestä. Mikäli saat revontulilupauksen puitteissa uuden ilmaisen risteilyn, tulee uusi risteily varata kuukauden sisällä alkuperäiseltä risteilyltä palaamisesta. Risteily tulee varata seuraavalle revontulikaudelle (1.10.–31.3.). Revontulilupauksen puitteissa saatu ilmainen risteily oikeuttaa risteilyyn reitillä Kirkkoniemi–Bergen tai Bergen–Kirkkoniemi. Ilmaiseen risteilyyn sisältyy täysihoitoruokailut ja majoittuminen sisähytissä. Hyttiluokkaa voi korottaa lisämaksusta saatavuuden mukaan.

Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin varustamon tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.3.2024 asti