Romanttiset risteilyt

Varaa risteily

Eleganttia tunnelmaa ja jännittäviä risteilyreittejä

Princess Cruises tarjoaa matkustajilleen unohtumattomia merellisiä seikkailuja ja lomaelämyksiä eleganteilla risteilylaivoillaan. Princess Cruisesin laajasta laivastosta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun, aina pienemmistä ja intiimeistä laivoista suurempiin laivoihin ja monipuolisempiin reitteihin. Varustamolla onkin maailmanlaajuisesti enemmän risteilykohteita kuin millään muulla varustamolla. Valitse risteilykohteesi vaikkapa Karibian kirkkaista vesistä, Välimeren historiallisista kaupungeista, Aasian mielenkiintoisimmista kohteista ja Alaskan upeista maisemista!

Parhaat risteilytarjoukset

Löydä seuraava suosikkikohteesi!

Princess Cruisesin monipuolisesta reittivalikoimasta löytyy risteilyjä jokaiseen makuun! Tutustu alla muutamaan erinomaiseen vaihtoehtoon. Varustamon koko reittivalikoiman löydät kätevästi Risteilykeskuksen nettivaraamosta!

 • Tasmania (6–7 yötä)

  Risteilykausi: 10.–30.11.2024
  Laiva: Royal Princess

  Esimerkkireitti: Sydney – Eden – Great Oyster Bay – Port Arthur (Tasmania) – Hobart (Tasmania) – Hobart (Tasmania) – Merellä – Sydney

  Hinta alk. 696 €/hlö
  All inclusive -hinta (sis. Princess Plus -paketin) alk. 1 095 €/hlö

  Varaa »
 • Alaska (7 yötä)

  Risteilykausi: 29.6.–14.9.2024
  Laiva: Discovery Princess

  Esimerkkireitti: Seattle – Merellä – Juneau – Skagway – Glacier Bay – Ketchikan – Victoria – Seattle

  Hinta alk. 1 116 €/hlö
  All inclusive -hinta (sis. Princess Plus -paketin) alk. 1 515 €/hlö

  Varaa »
 • Japani ja Etelä-Korea (10–11 yötä)

  Risteilykausi: 15.3.–12.11.2025
  Laiva: Diamond Princess

  Esimerkkireitti: Jokohama – Toba – Osaka – Kochi – Hiroshima – Kanmon Straits – Busan – Nagasaki – Merellä – Shimizu – Jokohama

  Hinta alk. 1 391 €/hlö
  All inclusive -hinta (sis. Princess Plus -paketin) alk. 1 961 €/hlö

  Varaa »
 • Panaman kanava (15–20 yötä)

  Risteilykausi: 24.9.2024–14.4.2025
  Laiva: useita

  Esimerkkireitti: Port Canaveral – Nassau – Merellä – Merellä – Cartagena – Panaman kanava – Fuerte Amador – Merellä – Puntarenas – Merellä – Merellä – Huatulco – Merellä – Puerto Vallarta – Merellä – Merellä – Los Angeles

  Hinta alk. 1 538 €/hlö
  All inclusive -hinta (sis. Princess Plus -paketin) alk. 2 450 €/hlö

  Varaa »

Tee risteilystäsi all inclusive

Tee risteilystäsi helposti all inclusive lisäämällä varauksellesi Princess Plus -edut! Ostamalla etupaketin säästät yksittäisten palvelujen yhteenlasketusta hinnasta jopa 50 %! Pakettiin sisältyy muun muassa juomapaketti, nettipaketti sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle. Risteilyille on tarjolla myös vieläkin kattavampi Princess Premier -paketti. Lue lisää pakettiin kuuluvista eduista!

Mitä etupaketteihin sisältyy?
Princess Plus
Princess Premier
Juomapaketti
Plus-juomapaketti
Premier-juomapaketti
Nettipaketti
MedallionNet 2.0
MedallionNet 2.0
Palvelurahat
Ryhmäliikuntatunnit
2 tuntia/risteily/hlö
rajattomasti tunteja
Premium-jälkiruoat
2 jälkiruokaa/päivä/hlö
rajattomasti jälkiruokia
Prix fixe -menut
2 ruokailua/risteily/hlö
rajoittamaton ruokailu
Ilmainen OceanNow-palvelu
Ilmainen huonepalvelu
Ruokailut erikoisravintoloissa
x
2 ruokailua/risteily/hlö
Istumapaikat teatterissa
x
Valokuvapaketti
x
Princess Prizes
x
Medallion-asuste
x

Varustamon kohokohdat

 • Elegantit laivat

  Princess Cruisesin laivoilla on tyylikäs vanhan ajan tunnelma, mutta ne ovat silti moderneja ja kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla varusteltuja. Lemmenlaiva-televisiosarjastakin tutuksi tulleet laivat tarjoavat valtavasti palveluja, mutta intiimin ja rauhallisen tunnelman.

 • Premium-tason palvelu

  Princess Cruises tunnetaan laadukkaana varustamona, jonka risteilyillä saat huippuluokkaista palvelua, ja viihtymisestäsi halutaan pitää hyvää huolta. Matkastasi himppusen ylellisemmän tekevät esimerkiksi ympärivuorokautinen huonepalvelu ja huippukeittiön valmistama neljän ruokalajin illallinen pääravintolassa.

 • Movies Under the Stars

  Laivan yläkansi muuntautuu iltaisin ulkoilmaelokuvateatteriksi, jossa pääset katsomaan Hollywood-elokuvia taivasalla jättimäiseltä 28 neliömetrin näytöltä. Elämyksen kruunaavat mukavat lepotuolit ja muhkeat torkkupeitot, joihin voi kääriytyä illan viiletessä. Ja totta kai leffahetkeen kuuluvat myös popcorn ja uunituoreet keksit!

 • Sanctuary

  Sanctuary-allasalue on tarkoitettu rauhalliseen ja rentouttavaan oleskeluun. Alueella on tarjolla ihania hierontoja, rentouttavaa joogaa ja raikastavia välipaloja. Kuuntele lempeässä tuulenvireessä valtameren kohinaa ja miellyttävän pehmeästi soivaa musiikkia mukavissa aurinkotuoleissa ja kastaudu välillä altaassa. Sanctuaryn oma henkilökunta huolehtii herkeämättä hyvinvoinnistasi.

Ei muuta kuin varaamaan…

Hintaan sisältyy

 • Majoitus tilavassa, hotellihuonemaisessa hytissä valitussa hyttiluokassa: kaikissa hyteissä on kylpyhuone ja WC.
 • Kaikki ruokailut laivalla. Täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä välipalat laivan pääravintolassa ja buffet-ravintolassa. Aamupala on myös mahdollista tilata maksutta hyttiin toimitettuna.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muita vastaavia alkoholittomia juomia ruokailujen yhteydessä laivan buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Tarjonta vaihtelee laivaluokasta riippuen musikaaliesityksistä ja komediaesityksistä akrobatiaesityksiin. Jotkut esitykset ovat lisämaksullisia.
 • Hyttisiivojaan palvelut kerran päivässä
 • Useimmat laivan aktiviteetit kuten kuntosali, uima-altaat ja porealtaat. Jotkut aktiviteetit ovat lisämaksullisia.
 • Lastenohjelmat ja leikkialueet sekä uima-altaat. Lasten klubit on jaettu useaan eri ikäryhmään.
 • Pakolliset verot ja satamamaksut.
 • Matkalaukkujen toimitus hyttiin/terminaaliin risteilyn lähtö/paluupäivänä.

Hintaan ei sisälly

 • Liityntäkuljetukset risteilyn lähtösatamaan/satamasta
 • Hotellimajoituksia ennen tai jälkeen risteilyn
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat ja merkkilimonadit
 • Ruokailut laivan erikoisravintoloissa, kuten Sabatini’s ja Sterling Steakhouse
 • Huonepalvelu
 • Henkilökohtaiset kulut kuten ostokset laivan myymälöissä
 • Retket satamakohteissa
 • Puhelin- ja internetpalvelut
 • Laivan lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut
 • Henkilökohtaiset palvelut, kuten kampaaja, hieronta ja muut kylpylähoidot
 • Matkavakuutusta
 • Mahdollisesti tarvittavia viisumeita

Palvelurahat laivan henkilökunnalle: 16 USD (17 USD minisviitissä sekä Cabana- ja Club Class -hyteissä, 18 USD sviitissä) per hlö/pv. Summa veloitetaan laivalla automaattisesti matkustajien hyttitililtä.
15% palveluraha lisätään automaattisesti kaikkiin juomaostoksiin laivalla.

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 30 % risteilymatkan hinnasta (kuitenkin vähintään 150 €/hlö). Loppumaksu erääntyy 65 vrk ennen matkan alkua.

Mikäli haluat perua matkan, voidaan risteily perua vielä 65 vuorokautta ennen matkan alkua 20 % peruutuskuluilla. Tämän jälkeen peruutuskulut suurenevat asteittain. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Huomaathan, että joitakin kampanjahintoja koskevat poikkeavat ehdot. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon!

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Princess Cruisesin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Finnair Plus -ohjelman Avioksia. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -ohjelman Avioksia.