« takaisin

Tietosuojakäytäntö


Risteilykeskus noudattaa henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa lainsäädäntöä. Risteilykeskukselle on erityisen tärkeää, että asiakkaiden oikeudet, etenkin oikeus henkilötietojen suojaan, toteutuvat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja henkilötietolain mukaisesti.  

 

Risteilykeskuksen asiakkailla on oikeus saada tietää heitä koskevien henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä seikoista. Tällaisia oikeuksia ovat:

 

1. Tiedonsaanti

Asiakkaalla on oikeus saada tietoa henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä. 

 

2. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus pyynnöstä tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. 


3. Tiedon korjaaminen

Asiakkaalla on oikeus vaatia rekisterinpitäjää oikaisemaan, täydentämään tai poistamaan rekisterissä olevat henkilötiedot.





 

4. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemään häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia varten. 

 

Mikäli asiakas haluaa käyttää oikeuksiaan, tulee hänen ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään:

 

Travel Specialist Group Oy (Risteilykeskus)

Eerikinkatu 27 

00180 Helsinki

Puh. 020 1441 810

Sähköposti: sales@tsg.fi

 

 

Asiakkaiden yksityisyyden kunnioittaminen on Risteilykeskukselle hyvin tärkeää. Haluammekin, että ymmärrät, kuinka henkilötietojasi käsitellään Risteilykeskuksen sisällä. 

Risteilykeskuksen asiakas- ja markkinointirekistereiden tietosuojaselosteissa selvennetään, mitä tarkoituksia varten ja minkä tyyppisiä henkilötietoja Risteilykeskus kerää. 

 

Tutustu tietosuoja- ja rekisteriselosteisiin!

Asiakasrekisterin tietosuoja- ja rekisteriseloste

Markkinointirekisterin tietosuoja- ja rekisteriseloste



  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!