Teemaviikko: Risteilyt ensikertalaisille

Varaa risteily

Risteilykeskuksen teemaviikko

Risteilykeskuksen teemaviikko: 18.-24.3.2024

Tule kuulemaan ja oppimaan kansainvälisistä risteilyistä! Risteilykeskuksen maaliskuisen teemaviikon aiheena on risteilyt ensikertalaisille. Nyt onkin siis mainio hetki perehtyä risteilyjen ihmeelliseen maailmaan, jos ajatus Välimeren tai Karibian risteilystä on kutkutellut mielessä jo pidempään. Teemaviikon aikana jaamme nettisivuillamme ja Instagram-tilillämme hyödyllisiä risteilyvinkkejä, opastamme valitsemaan itselle sopivan risteilyn ja vastaamme mieltä poltteleviin risteilykysymyksiin.

Teemaviikon ohjelma

Instagramissa tapahtuu

  • Instagram Live keskiviikkona 20.3. klo 12. IG-liven tallenne löytyy nyt Instagram-tililtämme. Käy katsomassa!

Webinaarit Teamsissa

  • Webinaari 1: CocoCayn seikkailusaari ja maailman suurimmat laivat. Webinaarin vetää Royal Caribbeanin edustaja Bente Borvik. Tiistaina 19.3. klo 15. Englanniksi. Ilmoittautuminen päättynyt.
  • Webinaari 2: Risteilyt ensikertalaisille. Webinaarin vetää Risteilykeskuksen Antti Raitamaa. Torstaina 21.3. klo 13. Suomeksi. Ilmoittautuminen päättynyt.

Uusia juttuja blogissa

Risteilydiilit ensikertalaisille

Parhaat risteilydiilit

Hyödyllisiä vinkkejä risteilyn suunnitteluun

Sinä kysyt, me vastaamme

Oletko harkinnut risteilylle lähtöä, mutta et ole varma, miten etenisit asian kanssa? Risteilyn varaaminen voi tuntua monimutkaiselta, jos sinulla ei ole risteilyistä aiempaa kokemusta. Koostimme nettisivuillemme vastaukset yleisimpiin risteilykysymyksiin, jotta voit edetä sujuvasti risteilyloman suunnittelussa.

Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin!

Suosituimmat risteilykohteet

Risteilykohteita löytyy ympäri maailmaa. Suosituimpia kohteita ovat muun maussa Välimeri, Karibia, Alaska ja Norjan vuonot.

Mainstream-varustamoiden risteilyt

Mainstream-tason isot laivat sopivat erityisen hyvin ensikertalaisille, nuorille aikuisille, lapsiperheille ja matkustajille, joille esimerkiksi laivan aktiviteettien määrä on yksilöllistä palvelua tärkeämpää.

Premium-varustamoiden risteilyt

Premium-tason risteilyillä pääsee nauttimaan pienestä luksuksesta hyvään hintaan. Premium-laivojen matkustajat ovat lähinnä pariskuntia tai aikuisia seurueita.