Varaa risteily  

Tokio ja Aasian risteilyt


Vastakohtien Tokiossa voi vielä törmätä vanhoihin temppeleihin ja puutarhoihin pilvenpiirtäjien keskellä. Japanin suurimassa kaupungissa elämä ei koskaan hiljene – miljoonat ihmiset kansoittavat katuja aamusta iltaan.

 

Tokion jännittävimpiä alueita ovat värikäs Shibuya, jossa syntyvät monet Japanin uusimmista trendeistä, ja Shinjuku, joka on suosittu huvittelu- ja ostosalue. Asakusasta löytää vanhan Tokion tunnelmaa. Urbaanissa kaupungissa on myös yleistä käsitystä vastoin useita kauniita puistoja, joissa tokiolaiset tykkäävät viettää iltapäivää. Upeat japanilaiset puutarhat ovatkin pakollinen nähtävyys kaikille Japaniin matkaaville!
Satama

Keskikokoiset risteilyalukset käyttävät Harumi Passenger Ship Terminalia, joka sijaitsee Tokion satama-alueella. Lähin metroasema, Kachidoki Station, sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä satamasta. Satamasta kulkee busseja myös Ginzan metroasemalle. 

 

Isommat risteilyalukset Oi Marine Products Wharfin satamaa. Liityntäbussit kulkevat satamasta Shinagava JR -juna-asemalle. 

 

Osa isommista risteilyaluksista käyttää myös Osanbashi International Passenger Terminalia Yokohaman satamassa. Yokohaman satamasta on noin 40 kilometrin matka Tokioon. Satamasta on lyhyt kävelymatka Nihon Odorin metroasemalle, josta pääsee kätevästi 40 minuutissa Shibuyan asemalle Tokioon. 


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!