8.6.2021

Uutuuslaiva Norwegian Prima

Varaa risteily

Jännittäviä uutisia maailmalta! Suosikkivarustamo Norwegian Cruise Linen kesällä 2022 valmistuvasta uutuuslaivasta on julkaistu ensimmäiset kuvat ja tiedot – ja vau, kuinka hienolta laiva näyttääkään!

Norwegian Prima on nimeään kantavan uuden laivaluokan ensimmäinen laiva, jonka tilat ovat entistäkin tilavampia. Laivan hytit ovat ennennäkemättömän suuria ja tilavuuden tuntua on tuotu myös yleisiin tiloihin. Muilta laivoilta tuttu Waterfront on saanut uuden nimen ja rutkasti lisätilaa: Ocean Boulevard -promenadi kiertää koko kahdeksannen kannen ympäri. Tyylikkäällä promenadilla pääsee nauttimaan niin herkullisista ruokahetkistä kuin ulkoaktiviteeteistakin.

Risteilykeskuksen TOP 3

Norwegian Primasta on tulossa vielä paljon uutta tietoa, mutta emme malttaneet olla listaamatta suosikkejamme jo julkaistuista uutuuksista.

1. Ocean Boulevard

Tyylikäs Ocean Boulevard -promenadi on yksi laivan vetonauloista. Promenadi tuo meren lähemmäksi matkustajia kuin koskaan ennen, tarjoten 360-asteen maisemat ympäri laivaa. Indulge-ruokatorin lisäksi promenadin varrelta löytyy muun muassa taiteilija David Harberin suunnittelema The Concourse -veistospuutarha, kaksi Oceanwalk-lasisiltaa, La Terraza ulkoilmalounge ja Infinity Beach -allasalue. Upeaa, vai mitä?

Ocean Boulevard -kävelykatu kiertää koko laivan ympäri.
Infinity Beach -allasalue on Ocean Boulevard -promenadin vetonauloja.

2. Indulge Food Market -ruokatori

Norwegian Priman uusi ruokailukonsepti Indulge-ruokatori sisältää 11 eri ruokapaikkaa, joissa voi syödä sisällä tai ulkona maisemia katsellen. Jokaisella ravintolalla on oma ruokalistansa ja uniikki teemansa. Ruokatorilta löytyy useita uusia ravintoloita, kuten erilaisia varrasruokia tarjoileva Seaside Rotisserie, espanjalaistyylinen street food -ravintola Tapas Food Truck, kansainvälisiä nuudeliannoksia tarjoava Nudls, klassisia intialaisia annoksia valmistava Tamara, latinalais-amerikkalainen ravintola The Latin Quarter ja raikkaita salaatteja tarjoava Garden Kitchen.

Jälkiruokaa voi napata Just Dessertsiltä, Just Ice Cream -jäätelökojulta tai artisaanimakeisia tarjoavasta Coco’sista. Coco’sin lisäksi vanhoja tuttuja ruokapaikkoja laivalla ovat Q Texas Smokehouse ja Starbucks. Tällä laivalla ravintolavaihtoehdot eivät todellakaan lopu kesken!

Indulge -ruokatorin herkuista voi nauttia laivan ulkoterassilla.
Ruokatorin valikoima sisältää 11 ravintolaa.

3. Uusittu Haven-sviittialue

Haven on löytänyt uuden kodin laivan perältä. Uusittu Haven-sviittialue koostuu kahdeksalle kannelle sijoitetuista sviiteistä ja yksinomaan sviittiasiakkaiden käytössä olevista yleisistä tiloista. Alueella on yksityiset hissit, joita pääsevät käyttämään vain Haven-asiakkaat. Haven-aurinkokannella pääsee rentoutumaan sekä infinity-uima-altaassa että uudessa ulkoilmakylpylässä. Sviittiasiakkaiden käytössä on myös tuttuun tapaan oma ravintola ja lounge-tila.

Norwegian Primalla Haven-sviittialue on rakennettu ensimmäistä kertaa laivan takaosaan.

Uutuuslaivan jännittävät reitit

Norwegian Prima seilaa ensi vuonna sekä Pohjois-Euroopassa että Karibialla. Löydät alta muutaman suosikkireittimme. Koko valikoimaan voit tutustua nettivaraamossamme.

Itämeri, 9 yötä

Lähtö: 3.9.2022

Reitti: Amsterdam – Merellä – Warnemünde – Merellä – Tallinna – Pietari – Pietari – Helsinki – Tukholma – Merellä – Kööpenhamina

 

Läntinen Karibia, 7 yötä

Lähdöt: useita risteilyjä talvella 22-23

Reitti: Orlando – Great Stirrup Cay – Merellä – Ochos Rios – Georgetown – Cozumel – Merellä – Orlando

Bermuda, 5-7 yötä

Lähdöt: useita risteilyjä talvella 22-23

Reitti: New York – Norfolk, Virginia – Merellä – Royal Naval Dockyard – Royal Naval Dockyard – Royal Naval Dockyard – Merellä – New York

Irlanti ja Islanti, 14 yötä

Lähtö: 17.9.2023

Reitti: Southampton – Merellä – Dublin – Belfast – Merellä – Reykjavik – Reykjavik – Isafjördur – Akureyri – Merellä – Geiranger – Olden – Stavanger – Merellä – Southampton

Kiinnostuitko risteilyistä?

Löydät kaikki Norwegian Prima -laivan risteilyt Risteilykeskuksen varausmoottorista. Lisätietoa laivasta löytyy lisäksi Risteilykeskuksen nettisivuilta. Autamme mielellämme sopivan risteilyn valitsemisessa. Kysy meiltä lisää!

 

Edellinen artikkeli

29.6.2020

Risteilykeskus Royal Caribbeanin päämyyntiedustajaksi Suomessa

Royal Caribbean on tiedoitti kesällä 2020 valinneensa Risteilykeskuksen (Travel Specialist Group) päämyyntiedustajakseen Suomessa. Royal Caribbeanin lisäksi Risteilykeskus on jatkossa myös Azamaran päämyyntiedustaja Suomen markkinoilla.

Lue lisää : Risteilykeskus Royal Caribbeanin päämyyntiedustajaksi Suomessa

Seuraava artikkeli

21.9.2021

Tietoa koronaviruksesta ja peruutuksista

Risteilykeskus seuraa tiiviisti koronavirukseen liittyvää uutisointia ja ohjeistuksia. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme mahdollisimman pian, mikäli matkan toteutukseen tulee muutoksia.

Lue lisää : Tietoa koronaviruksesta ja peruutuksista