Aurinkoinen risteilyloma Karibialla

Varaa risteily

Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean seilaa Karibianmerellä kymmenien laivojen voimin. Maailman suurimmat risteilyalukset Wonder of the Seas, Symphony of the Seas, Harmony of the Seas ja Oasis of the Seas kiertävät talven ajan Karibian suosituimpia saaria. Varaa unelmiesi risteilyloma markkinoiden parhaaseen hintaan Risteilykeskuksesta!

Royal Caribbeanin risteily on paljon muutakin kuin pelkkä risteily – se on täysin ainutlaatuinen kokemus. Anna-Kaisa, Risteilykeskuksen asiakas

Royal Caribbeanin tarjoukset

 • 30 % alennusta + lisävuodehinnat alk. 129 €/hlö

  30 % alennusta + lisävuodehinnat alk. 129 €/hlö

  Royal Caribbean

  Hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa saavat Royal Caribbeanin risteilyistä 30 % alennusta. Lisävuoteessa yöpyvät risteilevät lisäksi erikoishintaan alkaen 129 €/hlö!

  Kampanja-aika: 28.2.2023 asti

Maailman suurimmat laivat Karibialla

Wonder, Symphony, Harmony, Allure ja Oasis of the Seas ovat tuttuja näkyjä Karibialla.

Royal Caribbeanin suosituimmat laivat, Wonder, Symphony, Harmony ja Oasis of the Seas, seilaavat talven ajan Karibianmeren suosikkikohteisiin. Maailman suurimpien laivojen vetonauloihin lukeutuvat muun muassa vesiteatteri, surffaussimulaattori, karuselli, kolme vesiliukumäkeä, pakopelihuone ja merten pisin liukumäki.

Valitse suosikkireittisi Karibian itä- tai länsipuolelta! Länsi-Karibian kohteisiin lukeutuvat mm. Meksiko, Honduras, Jamaika ja Caymansaaret. Itäisellä Karibialla laivat pysähtyvät Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten ja St. Maartenin kaltaisissa kohteissa. Lähde lomailemaan tropiikkiin!

7 yön risteilyt / Läntinen Karibia

Esimerkkireitti: Miami – Coco Cay – Merellä – Cozumel, Meksiko – Roatán, Honduras – Costa Maya, Meksiko – Merellä – Miami

7 yön risteilyt / Itäinen Karibia

Esimerkkireitti: Fort Lauderdale – Nassau, Bahama – Merellä – Charlotte Amalie, St. Thomas – Philipsburg, St. Maarten – Merellä – Merellä – Fort Lauderdale

Katso kaikki risteilyt!

Parhaat palat

 • Seitsemän naapurustoa

  Maailman suurimpien laivojen seitsemän naapurustoa osaavat yllättää. Löydät jättilaivoilta muun muassa rauhallisen keskuspuiston, elämää kuhisevan ulkoilmakävelykadun, katetun ostoskadun, valtavan uima-allaskannen sekä ihanan kylpyläalueen. Mitä voisit enää kaivata?

 • Maailman luokan viihdettä

  Luisteluesityksiä, vesiakrobatiaa, Broadway-lavoilta tuttuja musikaaleja… Royal Caribbeanin risteilyt tunnetaan erityisesti maailmanluokan viihteestään. Kun laiva suuntaa satamasta merelle, herää se henkiin aivan uudella tavalla. Ilta on omistettu elämyksille!

Oli pysäyttävää nähdä maailman suurin laiva livenä. Laivan kokoa ei voi kuvitella ennen kuin sen oikeasti näkee. Sisään astuessa tuntui siltä, kuin olisi saapunut aivan uuteen maailmaan. Minna, Risteilykeskuksen asiantuntija

Odyssey of the Seas – uusi laiva Karibianmerellä

Odyssey of the Seas on jännittävä Quantum-laivaluokan uutuus Karibialla.

Huippumoderni Odyssey of the Seas on laivasuunnitelun aatelia. Keväällä 2021 valmistunut laiva seilaa nyt toista vuotta Karibialla. Löydät laivalta muun muassa laskuvarjohyppysimulaattorin ja North Star -näköalakapselin. VAU!

Odyssey of the Seas seilaa talvella 2023 Karibian suosikkikohteisiin. Laiva tekee lisäksi harvinaisempia 8 yön risteilyjä Eteläisen Karibian ABC-saarille.

5-7 yön risteilyt / Itäinen ja Läntinen Karibia

Esimerkkireitti: Fort Lauderdale – Coco Cay – Merellä – Falmouth, Jamaika – Georgetown, Caymansaaret – Merellä – Fort Lauderdale

8 yön risteilyt / Eteläinen Karibia

Esimerkkireitti: Fort Lauderdale – Merellä – Labadee – Merellä – Oranjestad, Aruba – Willemstad, Curaçao – Merellä – Merellä – Fort Lauderdale

Katso kaikki risteilyt!

Odyssey of the Seas – parhaat palat

 • Uskomattomia elämyksiä

  Odyssey of the Seasin risteily on elämys isolla E:llä. Laskuvarjohyppysimulaattori, törmäilyautorata, lasertaistelupeli, benjitrampoliini, lukuisia uima-altaita, kymmeniä ravintoloita… Aktiivisella lomalla viihtyvät perheenjäsenet vauvasta vaariin. Tekemistä on tarjolla aamusta iltaan.

 • Rentoa lomailua

  Laivalla on helppoa heittäytyä lomatunnelmaan. Resort-tyylisellä allaskannella on suurten uima-altaiden lisäksi paljon aurinkotuoleja, riippukeinuja ja kolmikerroksinen The Lime and Coconut allasbaari, jossa on ihanaa nauttia auringon paisteesta ja lämpimästä merituulesta.

Ei muuta kuin varaamaan…

Royal Caribbeanin risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma (mm. vesiteatteri, musikaalit, luistelunäytökset) sekä suurin osa aktiviteeteista laivalla.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Adventure Ocean -lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten FlowRider -surffaussimulaattori, kiipeilyseinä, luistinrata, karuselli, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

Hintaan ei sisälly

 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle. Palvelurahan määrä on 14,50 USD (17,50 USD sviitissä) per hlö/pv. Palvelurahat laskutetaan risteilyllä automaattisesti matkustajien hyttitililtä. Palvelurahat voi maksaa myös ennakkoon.
 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Royal Caribbeanin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 100 €/hlö. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen (edullisempaan risteilyyn muuttamisesta peritään pieni muutoskulu). Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua pienillä kuluilla (100 €/hlö + 50 €/hytti) vielä 16 päivää ennen matkan alkua. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto. Risteilykeskus toimii Royal Caribbeanin päämyyntiedustajana Suomen markkinoilla.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Royal Caribbeanin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamomme kautta tehdyistä risteilyvarauksista eri lentoyhtiöiden palkintopisteitä. Teemme yhteistyötä Finnair Plus ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmien kanssa.
 • Vinkit kaupan päälle. Olemme laatineet Royal Caribbeanin risteilyille ”Risteilykeskuksen vinkit” -risteilyoppaan. Vinkkien avulla pääset helposti rentoon lomatunnelmaan.