Aurinkoinen risteilyloma Karibialla

Varaa risteily

Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean seilaa Karibianmerellä kymmenien laivojen voimin. Myös maailman suurimmat risteilyalukset Wonder of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas ja Oasis of the Seas kiertävät vuoden ympäri Karibian suosituimpia saaria. Myös Royal Caribbeanin uusin alus, Icon of the Seas, debytoi Karibialla tammikuussa 2024. Varaa unelmiesi risteilyloma markkinoiden parhaaseen hintaan Risteilykeskuksesta!

Royal Caribbeanin risteily on paljon muutakin kuin pelkkä risteily – se on täysin ainutlaatuinen kokemus. Anna-Kaisa, Risteilykeskuksen asiakas

Royal Caribbeanin tarjoukset

Maailman suurimmat laivat Karibialla

Wonder, Allure, Harmony ja Oasis of the Seas ovat tuttuja näkyjä Karibialla.

Royal Caribbeanin suosituimmat laivat Wonder, Allure, Harmony ja Oasis of the Seas seilaavat vuoden ympäri Karibianmeren suosikkikohteisiin. Maailman suurimpien laivojen vetonauloihin lukeutuvat muun muassa vesiteatteri, surffaussimulaattori, karuselli, kolme vesiliukumäkeä, pakopelihuone ja merten pisin liukumäki.

Valitse suosikkireittisi Karibian itä- tai länsipuolelta! Länsi-Karibian kohteisiin lukeutuvat muun muassa Meksiko, Honduras, Jamaika ja Caymansaaret. Itäisellä Karibialla laivat pysähtyvät Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten ja St. Maartenin kaltaisissa kohteissa. Lähde lomailemaan tropiikkiin!

7 yön risteilyt / Läntinen Karibia

Esimerkkireitti: Miami – Coco Cay – Merellä – Cozumel, Meksiko – Roatán, Honduras – Costa Maya, Meksiko – Merellä – Miami

7 yön risteilyt / Itäinen Karibia

Esimerkkireitti: Fort Lauderdale – Nassau, Bahama – Merellä – Charlotte Amalie, St. Thomas – Philipsburg, St. Maarten – Merellä – Merellä – Fort Lauderdale

Katso kaikki risteilyt!

Parhaat palat

 • Seitsemän naapurustoa

  Maailman suurimpien laivojen seitsemän naapurustoa osaavat yllättää. Löydät jättilaivoilta muun muassa rauhallisen keskuspuiston, elämää kuhisevan ulkoilmakävelykadun, katetun ostoskadun, valtavan uima-allaskannen sekä ihanan kylpyläalueen. Mitä voisit enää kaivata?

 • Maailman luokan viihdettä

  Luisteluesityksiä, vesiakrobatiaa, Broadway-lavoilta tuttuja musikaaleja… Royal Caribbeanin risteilyt tunnetaan erityisesti maailmanluokan viihteestään. Kun laiva suuntaa satamasta merelle, herää se henkiin aivan uudella tavalla. Ilta on omistettu elämyksille!

Icon of the Seas – uusi laiva debytoi Karibialla

Maailman suurimmaksi risteilyalukseksi kruunattava Icon of the Seas risteilee Karibialla tammikuusta 2024 alkaen.

Suomessa parhaillaan rakenteilla oleva uutuuslaiva Icon of the Seas suuntaa ensitöikseen Karibian ihaniin paratiisimaisemiin! Värikkäältä uutuuslaivalta löytyy muun muassa merten suurin vesipuisto, jopa seitsemän eri uima-allasta, perheille suunnattu Surfside-naapurusto, moderni AquaDome-teatteri sekä aivan huikea Ultimate Family Townhouse -sviitti.

Icon risteilee debyyttikaudellaan sekä itäisen että läntisen Karibian kohteisiin. Reiteillä nähdään muun muassa Saint Kitts ja Nevis, Yhdysvaltain Neitsytsaaret, Meksiko ja Honduras. Ja luonnollisesti jokaisen reitin kruunaa vierailu Royal Caribbeanin yksityissaarella CocoCayllä.

7 yön risteilyt / Itäinen Karibia

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Merellä – Basseterre, Saint Kitts ja Nevis – Charlotte Amalie, Saint Thomas, Yhdysvaltain Neitsytsaaret – Merellä – Coco Cay – Miami

7 yön risteilyt / Läntinen Karibia

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Roatán, Honduras – Costa Maya, Meksiko – Cozumel, Meksiko – Merellä – Coco Cay – Miami

Katso kaikki risteilyt!

Icon of the Seas – parhaat palat

 • Category 6 -vesipuisto

  Category 6 on suurin ja hauskin vesipuisto merillä! Laske yksin pitkin hurjia Frightening Bolt– ja Pressure Drop -vesiliukumäkiä, kisaile kaverin kanssa Storm Chasers -kaksoisliukumäessä tai nappaa mukaan kumilautalle vaikka koko perhe Hurricane Hunter– ja Storm Surge -mäkiin.

 • Surfside-naapurusto

  Surfside-naapurusto on perheiden oma paikka laivalla. Tekemistä riittää niin paljon, että naapurustossa vierähtää helposti vaikka koko päivä. Naapurustosta löydät lasten Splashaway Bay -vesipuiston, viisi ruokapaikkaa, arcade-pelihallin ja rantateemaisen karusellin.

Oli pysäyttävää nähdä maailman suurin laiva livenä. Laivan kokoa ei voi kuvitella ennen kuin sen oikeasti näkee. Sisään astuessa tuntui siltä, kuin olisi saapunut aivan uuteen maailmaan. Minna, Risteilykeskuksen asiantuntija

Ei muuta kuin varaamaan…

Royal Caribbeanin risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma (mm. vesiteatteri, musikaalit, luistelunäytökset) sekä suurin osa aktiviteeteista laivalla.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Adventure Ocean -lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten FlowRider -surffaussimulaattori, kiipeilyseinä, luistinrata, karuselli, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

Hintaan ei sisälly

 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle. Palvelurahan määrä on 18,00 USD (20,50 USD sviitissä) per hlö/päivä. Palvelurahat laskutetaan risteilyllä automaattisesti matkustajien hyttitililtä. Palvelurahat voi maksaa myös ennakkoon.
 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Royal Caribbeanin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 1–5 yön risteilyillä 100 €/hlö ja vähintään 6 yön risteilyillä 165 €/hlö. Risteilyn loppulasku erääntyy 70 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen (edullisempaan risteilyyn muuttamisesta peritään pieni muutoskulu). Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto. Risteilykeskus toimii Royal Caribbeanin päämyyntiedustajana Suomen markkinoilla.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Royal Caribbeanin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Finnair Plus -ohjelman Avioksia. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -ohjelman Avioksia.
 • Vinkit kaupan päälle. Olemme laatineet Royal Caribbeanin risteilyille ”Risteilykeskuksen vinkit” -risteilyoppaan. Vinkkien avulla pääset helposti rentoon lomatunnelmaan.