Icon of the Seas

Varaa risteily

Vuonna 2024 Meyer Turun telakalta valmistuva maailman suurin risteilyalus Icon of the Seas tarjoaa koko perheelle seikkailun, joka on ensimmäinen laatuaan Royal Caribbeanilla. Icon of the Seasilta löytyy muun muassa merten suurin vesipuisto. Uutta aluksella on perheille suunnattu naapurusto Surfside, jossa voi viettää vaikka koko päivän. Icon of the Seasilla myös teknologia ja taiteellisuus yhdistyvät, esitellen odottamattomia innovaatioita ja wow-elämyksiä.

Iconic thrills

Icon of the Seas -laivalla on panostettu aktiviteetteihin, ja erityisesti vesipedoille löytyy runsaasti tekemistä. Seitsemästä uima-altaasta voi valita vaikka erilaisen joka päivälle. Laivan uima-altaisiin kuuluu esimerkiksi Royal Bay, joka on merten suurin uima-allas. Upeat maisematkaan eivät ole kaukana, kiitos läpinäkyvien kaiteiden, joiden ansiosta syntyy vaikutelma kuin allas olisi yhtä meren kanssa. Kutkuttavaa jännitystä tarjoavat kuusi ennätyksiä rikkovaa liukumäkeä, muun muassa merten pisin vesiliukumäki Frightening Bolt sekä Pressure Drop, risteilymaailman ensimmäinen avoin vapaapudotusvesiliukumäki. Hauskaa voi pitää myös surffisimulaattorilla, tai jos on rohkea, voi kokeilla roikkumista vaijerin varassa meren yllä.

Iconic chills

Rentoutumismahdollisuuksiakin Icon of the Seasilta löytyy. Rantabaarien innoittaman The Hideway -alueen keskellä on ensimmäinen laatuaan oleva infinity-uima-allas. Jos mieli tekee jääkylmää drinkkiä uinnin lomassa, kannattaa suunnata Swim & Toniciin, allasbaariin, jolle on ensimmäistä kertaa Royal Caribbeanilla omistettu kokonaan oma allasalue. Cloud 17 on vain aikuisille suunnattu allasalue, josta on näkymät merelle ja yksityinen pääsy The Lime and Coconut -baariin. Sviittinaapurusto on ainoastaan sviiteissä majoittuvien käyttöön. Naapurustossa on yksityinen allas ja poreallas, sekä ravintolat Coastal Kitchen ja The Grove.

Iconic wows

Kokonainen aistillisten löytöjen maailma odottaa AquaDomessa, alueella jossa tornimainen, muotoaan muuttava vesiputous ryöppyää altaaseen, ja ruokailumahdollisuudet herättävät kulinaarisen kiinnostuksen. Icon of the Seasilta löytyy myös Absolute Zero, Royal Caribbeanin suurin jääareena, jossa voi seurata erilaisia esityksiä.

Katso risteilyreitit ja hinnat!

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2024
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 250 800 t
 • Pituus 365 m
 • Leveys 65 m
 • Asiakaskannet 18
 • Matkustajia 7 515
 • Henkilökuntaa 2 350
 • Hyttejä 2 805

Kohokohdat

 • Category 6 -vesipuisto

  Category 6 on suurin ja hauskin vesipuisto merillä! Laske yksin pitkin hurjia Frightening Bolt– ja Pressure Drop -vesiliukumäkiä, kisaile kaverin kanssa Storm Chasers -kaksoisliukumäessä tai nappaa mukaan kumilautalle vaikka koko perhe Hurricane Hunter– ja Storm Surge -mäkiin.

 • Surfside-naapurusto

  Surfside-naapurusto on perheiden oma paikka laivalla. Tekemistä riittää niin paljon, että naapurustossa vierähtää helposti vaikka koko päivä. Naapurustosta löydät lasten Splashaway Bay -vesipuiston, viisi ruokapaikkaa, arcade-pelihallin ja rantateemaisen karusellin.

 • AquaDome-teatteri

  Icon of the Seasilla AquaTheater on nyt AquaDome! Akrobatiaesitykset kruunaa viiden kerroksen korkuinen vesiputous, joka liikkuu esiintyjien tahdissa. Tämän kuvun alle kätkeytyy teatterin lisäksi uusia ruokailupaikkoja ja tyylikäs lounge-tila.

 • Ultimate Family Townhouse

  Tämä sviitti on joka perheen unelmaloma-asunto aivan Surfside-naapuruston kupeessa! Näitä sviittejä on laivalla ainoastaan yksi. Kolmekerroksisessa sviitissä on muun muassa oman pienen elokuvateatteri, oma poreamme ja liukumäki.

Palvelut

 • Ravintolat 26
 • Baarit 23
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Minigolf
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Vesiliukumäki
 • Surffisimulaattori
 • Uima-altaat 7
 • Porealtaat 9
 • Allasalue vain aikuisille
 • Lastenallas
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 220 v

Hytit

Sisähytti

Sisähyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa pyydettäessä yhdistettyä parivuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkuineen. Hytin perusvarusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, minibaari ja tallelokero. Laivalla on myös saatavilla hieman suurempia sisähyttejä (kategoriat Q2, R3, R4) sekä Surfside- ja Central Park-naapurustoissa sijaitsevia sisähyttejä (kategoriat T5 ja U5), joista on näkymä naapurustoon.

Hytin koko on noin 14–17 m².

Ulkohytti

Ulkohyteissä on ikkuna, josta on näkymä merelle. Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa pyydettäessä yhdistettyä parivuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkuineen. Hytin perusvarusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, minibaari ja tallelokero. Laivalla on myös saatavilla Panoramic-ulkohyttejä, joissa on suuret ikkunat lattiasta kattoon. Panoramic-hytit ovat myös normaaleja ulkohyttejä suurempia.

Hytin koko on noin 15–24 m².

Parvekehytti

Parvekehyteissä on oma kalustettu parveke. Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa pyydettäessä yhdistettyä parivuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkuineen. Hytin perusvarusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, minibaari ja tallelokero. Laivalla on saatavilla myös naapurustoparvekehyttejä (kategoriat F1, F5, H3, H5), joista on näkymä Central Park- tai Surfside-naapurustoon. Saatavilla on myös hyttejä hieman tilavammalla parvekkeella (kategoriat C3 ja C5).

Hytin koko parvekkeineen on noin 23–26 m².

Infinite-parvekehytti

Infinite-parvekehyteissä on kalustettu parveke, jonka lasia ohjaat napin painalluksella. Lasin ollessa auki, voit nauttia raikkaasta meri-ilmasta parvekkeellasi. Kun parvekkeen lasi on suljettu, toimii tila kätevänä hytin jatkeena, josta on edelleen upeat maisemat merelle. Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa pyydettäessä yhdistettyä parivuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkuineen. Hytin perusvarusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, minibaari ja tallelokero. Laivalla on saatavilla myös Infinite-parvekehyttejä Central Park -näkymällä (kategoria IF) sekä tilavampia Infinite Family -parvekehyttejä (kategoria IB).

Hytin koko parvekkeineen on noin 23–31 m².

Junior-sviitti

Junior-sviiteissä on kalustettu parveke. Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa pyydettäessä yhdistettyä parivuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku tai amme. Hytin perusvarusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, minibaari ja tallelokero. Laivalla on saatavilla myös laivan perältä löytyviä Sunset Junior-sviittejä, Surfside-naapurustossa sijaitsevia Surfside Family-sviittejä sekä sviittinaapuruston alueelta löytyviä Sky Junior-sviittejä.

Hytin koko parvekkeineen on noin 30–43 m².

Sviitit

Aluksella on saatavilla useita erilaisia sviittejä sekä Sky- että Star-sviittiluokissa. Näiden sviittien asukkaat pääsevät nauttimaan erilaisista sviittieduista. Sky-sviittiluokassa on saatavilla Owner’s-, Sunset-, Panoramic-, Grand- ja Infinite Grand-sviittejä. Star-luokkaan puolestaan kuuluu kaksikerroksisia Royal Loft- ja Icon Loft -sviittejä. Kaikissa sviiteissä on oma kalustettu parveke, josta on näkymä joko merelle tai sekä merelle että Surfside-naapurustoon. Sviiteissä on yksi tai useampi kylpyhuone. Osassa sviiteistä on myös useampi makuuhuone. Lisäksi kaikissa sviiteissä on hiustenkuivaaja, taulutelevisio, puhelin, minibaari ja tallelokero.

Sviittien koot vaihtelevat 20 m²:n Sunset-sviiteistä 203 m²:n Royal Loft -sviitteihin.

Ultimate Family Townhouse

Tämä hulppea kolmikerroksinen sviitti on joka perheen unelmaloma-asunto aivan Surfside-naapuruston kupeessa! Näitä eksklusiivisia sviittejä on laivalla ainoastaan yksi. Sviitin keskikerroksesta löydät oman pienen elokuvateatterin, tilavan oleskeluhuoneen ja laivan perää kiertävän parvekkeen yksityisine poreammeineen ja ruokapöytineen. Sekä aikuisten että lasten omat makuuhuoneet sijaitsevat sviitin ylimmässä kerroksessa. Ylimmästä kerroksesta pääset myös hyppäämään sviitin liukumäen vietäväksi. Sviitin alimmassa kerroksessa puolestaan pääsee pelaamaan pöytätennistä tai nauttimaan päivästä omalla patiolla.

Sviitin koko on parvekkeineen jättimäiset 234 m².

Galleria

Tarjoukset

 • Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan

  Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan

  Royal Caribbean

  Royal Caribbeanin risteilyille on mahdollisuus lisätä asiakaspalvelumme kautta Deluxe- tai Refreshment-juomapaketti alennettuun hintaan. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

  Kampanja-aika: Toistaiseksi

Ajankohtaista

Laivaluokka

Icon

Icon-laivaluokkaan kuuluu vuonna 2024 risteilemisen aloittanut Icon of the Seas. Värikäs alus on erityisesti suunnattu perheille. Laivaluokan kohokohtiin kuuluvat Surfside-naapurusto, valtava vesipuisto ja AquaDome-teatteri.