16.8.2023

Behind the Scenes: Maailman suurin laiva valmistuu Turussa

Varaa risteily

Terveisiä Turun telakalta! Risteilykeskuksen tiimille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä katsastamaan, miltä maailman suurimman risteilylaivan työmaalla näyttää. Meyer Turun telakalla valmistuva Icon of the Seas on todellinen osoitus suomalaisesta huippuosaamisesta ja innovaatioista; laiva on huikeat 365 metriä pitkä ja 65 metriä leveä. Valmistuessaan laivalta löytyy merten suurin vesipuisto, useita kävelykatuja ja naapurustoja sekä jopa seitsemän uima-allasta. Onkin aika mieletöntä, että tällaista jättiläistä rakennetaan juuri Suomessa!

Royal Caribbean -risteilyvarustamon uuden lippulaivan rakennusprojekti alkaa olla loppusuoralla. Valtava laiva on jo 90 % valmis, vaikka tätä ei ehkä kuvia katsomalla uskoisi. Laivan sisätilat rakentuvat kuitenkin vauhdilla, ja Icon of the Seas on jo käynyt viikon pituisella merikoematkalla. Loppuvuodesta Icon of the Seas seilaa Miamiin ja aloittaa Karibian risteilyt tammikuussa 2024.

Behind the Scenes -kuvakooste

Risteilykeskuksen Antti ja Petri jakoivat kierrokselta muutaman suosikkikuvansa. Katso kierroksen parhaat palat alta!

Antti ja Petri nauttivat vierailusta Meyer Turun telakalla.
Laivan rakenteet ovat jo valmiit, mutta pintojen viimeistely on vielä kesken.
Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivoilla risteilleille AquaTheaterin vesiakrobatiaesitykset ovat varmasti tuttuja. Icon of the Seasilla AquaTheater on vaihtunut sisätiloihin rakennettuun AquaDomeen.
Tilojen sisustuselementtejä havainnollistettiin kuvilla.
Laivan hyteissä ei ollut vielä sänkyjä, mutta pinnat loistivat uutuuttaan.
Laivalle rakennetaan merten suurinta vesipuistoa.
Laivan kävelukatu rakentuu vauhdilla.
Ulkoapäin laiva näyttääkin jo lähes valmiilta

Kiinnostuitko?

Royal Caribbeanin uutuuslaivan risteilyt ovat jo myynnissä. Varaa oma risteilysi helposti suoraan nettivaraamostamme. Voit myös tehdä varauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai lähettämällä tarjouspyynnön. Lisätietoa laivasta löydät nettisivuiltamme.

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi
Puhelin: 020 1441 810

Edellinen artikkeli

25.5.2023

Ultraluksusvarustamo Scenicin risteily Väli-Amerikassa

Risteilykeskuksen tiimi kävi tutustumassa uuteen ultraluksusvarustamoon Väli-Amerikassa. Scenicin hulppean risteilyaluksen mukana kulkee kaksi helikopteria ja sukellusvene.

Lue lisää : Ultraluksusvarustamo Scenicin risteily Väli-Amerikassa

Seuraava artikkeli

28.8.2023

Lumoava Ketchikan ja kolme muuta kiehtovaa kohdetta Alaskan risteilyreitiltä

Mahtava luonto tekee Alaskasta ainutlaatuisen risteilykohteen. Listasimme blogiimme neljä kiehtovaa kohdetta Alaskan risteilyreitiltä.

Lue lisää : Lumoava Ketchikan ja kolme muuta kiehtovaa kohdetta Alaskan risteilyreitiltä