17.5.2022

Risteilylomalle suoraan Helsingistä

Varaa risteily

Kevään jännittävimmät uutiset kuultiin MSC Cruisesilta, kun varustamo ilmoitti, että heidän jättilaivansa, tyylikäs MSC Preziosa, seilaa kesän ajan suoraan Helsingistä Norjan upeisiin rannikkokohteisiin. Helsinki toimii harvoin kansainvälisten risteilyjen lähtösatamana, joten uutiset otettiin Risteilykeskuksessa ilolla vastaan. Kesän risteilyt ovatkin jo nousseet ennennäkemättömän kovaan suosioon – eikä ihme, sillä kahden viikon risteilylle pääsee nyt hyvinkin huokeaan hintaan alkaen 979 €/hlö.

Viisi syytä lähteä Pohjois-Euroopan risteilylle

MSC Preziosa seilaa kesän ajan Helsingistä Norjaan.

1. Henkeäsalpaavan kauniisiin maisemiin lähes kotiovelta

Risteilylomalle lähteminen ei ole koskaan ollut helpompaa! MSC Cruisesin laivat ovat monelle tuttu näky kesäisen Helsingin edustalta, mutta varustamon risteilyjä ei ole Suomesta päässyt aikaisemmin aloittamaan. Itämeren ja Norjan vuonoristeilyjen lähtösatamina toimivat yleensä Tanskan, Saksan ja Ruotsin rannikkokaupungit. Nyt kahden viikon risteily alkaa ja päättyy myös Helsinkiin.

2. Mahtavat puitteet loman ajan

MSC Preziosa saattaa laittaa pään aivan pyörälle. Kyse ei ole perinteisestä ”Ruotsin laivasta”, vaan italialaisesta luksusristeilijästä – laivalle mahtuu huimat 4000 matkustajaa. MSC Preziosalta löytyy kymmeniä ravintoloita, useita uima-altaita, vesipuisto, kuntosali sekä koripallo- ja tenniskentät. Iltaisin laivalla voi nauttia kasinon, baarien ja teatterin tarjonnasta. Muuta ajanvietettä laivalla edustavat muun muassa 4D-elokuvateatteri ja Formula 1-simulaattori.

The Garden Pool löytyy laivan takaosasta.

3. Ainutlaatuiset kohteet

MSC Preziosan reitti vaihtelee lähtöpäivän mukaan. Jokaisella reitillä päästään kuitenkin näkemään useita ihania kohteita Norjassa. Laiva pysähtyy risteilyjen aikana muun muassa Ålesundissa, Nordfjordedissa, Oldenissa, Stavangerissa, Haugesundissa ja Kristiansandissa. Kaikilla risteilyillä käydään ihastuttavassa Bergenissä ja pysähdytään Tukholmassa, Tallinnassa ja Saksan Kielissä. Löydät risteilykohtaiset reittikartat täältä.

4. Hotelli matkustaa mukanasi

Yksi risteilyjen parhaista puolista on se, että majoitusta ei tarvitse vaihtaa, vaikka maisemat vaihtuvatkin päivittäin. Hotelli seilaa mukanasi aina uusiin, ihaniin kohteisiin. MSC Preziosalla hytit ovat tilavia ja tyylikkäitä – aivan kuten hotellissakin. Matkatavarat puretaan matkan aikana vain kerran, ja hyttisiivojat pitävät huolen siitä, että majoitustilat pysyvät siistinä. Täyden palvelun loma on siis taattu!

MSC Preziosan hytit ovat kuin hotellihuoneita.

5. Erikoisalennus parvekehytistä

MSC Cruises tarjoaa toukokuun ajan Risteilykeskuksen asiakkaille erikoisalennuksen, joka koskee Helsingistä lähteviä risteilyjä. Parvekehyteistä saa alennusta jopa huikeat 300 euroa, jos hytissä on kaksi matkustajaa. Alennuksen määrä on 150 €/hlö. Tarjous koskee kaikkia MSC Preziosan kesä-elokuun lähtöjä Helsingistä. Voit lukea tarjouksesta lisää tarjoussivuiltamme.

Tuliko fiilis, että tämä täytyy päästä testaamaan?

Löydät kaikki MSC Preziosa -laivan Pohjois-Euroopan risteilyt täältä. Lisätietoa laivasta löytyy Risteilykeskuksen nettisivuilta. Risteilyasiantuntijamme auttavat oikein mielellään sopivan risteilyn valitsemisessa. Kysy meiltä lisää!

Edellinen artikkeli

28.4.2022

Suosikkimme Celebrity Beyond -laivalta

Viime viikonloppuna Risteilykeskus pääsi kurkistamaan miltä tuliterällä Celebrity Beyondilla näyttää. Aino, Anna, Minna ja Neea kertoivat meille suosikkipaikkansa uudelta laivalta.

Lue lisää : Suosikkimme Celebrity Beyond -laivalta

Seuraava artikkeli

21.10.2022

Risteilyalus koko perheelle – tältä näyttää odotettu Icon of the Seas

Tiesitkö, että Turussa valmistuu parhaillaan maailman suurin risteilyalus? Royal Caribbeanin uusi Icon of the Seas on jopa varustamon tämän hetken uusinta ja suurinta alusta, Wonder of the Seasia, suurempi. Tältä näyttää uusi Icon of the Seas.

Lue lisää : Risteilyalus koko perheelle – tältä näyttää odotettu Icon of the Seas