9.3.2020

Celebrity Apex – millainen on odotettu uutuuslaiva?

Varaa risteily

Risteilymaailman odotetuin uutuus

Uutuuslaiva Celebrity Apex on valmiina lähtöön! Edge-laivaluokkaan kuuluva Celebrity Apex on sisarlaivansa Celebrity Edgen tapaan risteilymaailman kiehtovimpia ja puhutuimpia uutuuksia. Celebrity Cruises -varustamolle kuuluvan laivan uudet innovaatiot ovat sekä jännittäviä että näyttäviä – laivalta löytyy esimerkiksi ”taikamatoksi” nimetty ulkokansi, joka liikkuu laivan kerrosten välillä.

Päätimme kysyä Risteilykeskuksen asiantuntijoilta, mikä tekee Celebrity Apex -laivasta niin ainutlaatuisen. Katso, mitä asiantuntijamme vastasivat!

Celebrity Apex -laivan kohokohdat

1. Eden

Tunnelmallinen Eden on koristeltu kasveilla.

Mikä? Eden muuntautuu päivän aikana niin kahvilaksi, ravintolaksi kuin pieneksi teatteriksikin. Edenin alueelta löytyy myös rauhallisia nurkkauksia, joissa on mukavaa rentoutua vaikkapa hyvän kirjan parissa.

Miksi? Edenin kaltaista tilaa ei olla nähty vielä millään muilla laivoilla. Tila jakautuu hyvin monenlaiseen käyttöön – ja on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ainutlaatuista tunnelmaa ovat luomassa myös sadat kasvit ja kukat.

2. Resort Deck -allaskansi

Ihastuttava allaskansi.

Mikä? Arkkitehti Tom Wrightin suunnitteleman allaskannen yhteydestä löydät muun muassa ison uima-altaan, martinilasin muotoiset poreammeet, juoksuradan sekä vain aikuisille tarkoitetun katetun allasalueen.

Miksi? Allaskansi on laivan sydän ja Edge-luokan laivoilla kansi on vielä tavallistakin viihtyisämpi – katso vaikka itse!

3. Taikamatto

Taikamatto liikkuu laivan kerrosten välillä.

Mikä? Taikamatoksi nimetty ulkokansi on yksi Edge-luokan jännittävimmistä innovaatioista.

Miksi? Mukavilla nojatuoleilla, baarilla ja esiintymislavalla varusteltu Taikamatto nousee erikoistilaisuuksia varten aluksen ylimmän kerroksen kohdalle. Muuten taikamatto toimii allaskannen jatkeena sekä ruokailutilana alempien kerrosten kohdalla.

4. Infinite Veranda -parvekehytti

Parvekkeen väliovien ollessa auki parveke toimii hytin jatkeena.

Mikä? Täysin uudelaisessa Infinite Veranda -hytissä parvekkeen lasin saa halutessaan kokonaan kiinni.

Miksi? Merellinen tunnelma on hytissä läsnä aivan uudenlaisella tavalla, sillä väliovet voi halutessaan jättää päivällä auki. Meren kohinaa voi kuunnella sängyssä makoillen – taivaallista!

5. Rooftop Garden

Rooftop Garden on puutarha laivan ulkokannella.

Mikä? Värikäs Rooftop Garden -puutarha sijaitsee laivan ulkokannen takaosassa.

Miksi? Voit pelata Rooftop Gardenin alueella vaikkapa erän mölkkyä (kyllä!) tai tilata baarista lempidrinkkisi. Tunnelma on kohdillaan!

6. Moderni design

Laivan ravintolat on sisustettu raikkain värein.

Mikä? Celebrity Cruises tunnetaan pohjoismaista silmää miellyttävästä sisustuksestaan.

Miksi? Raikas värimaailma, laadukkaat materiaalit, innovatiiviset tilaratkaisut… Edge-luokan laivat ovat maailman moderneimpia liikenteessä olevia laivoja!

 

Haluaisitko tietää enemmän Edge-luokan laivoista? Tutustu paremmin Celebrity Apex ja Celebrity Edge -laivoihin. Löydät laivojen risteilyreitit nettivaraamostamme

Edellinen artikkeli

15.4.2019

Vieraskynä: Ensimmäisen Karibian-risteilyn jälkeen

Risteily Miamista Bahamalle oli Reason for Season -matkablogin Mirkalle ensimmäinen. Hän jakaa vinkkejään muille ensimmäistä kertaa risteilemään lähteville.

Lue lisää : Vieraskynä: Ensimmäisen Karibian-risteilyn jälkeen

Seuraava artikkeli

23.3.2020

Käännä katseesi loppuvuoden lomiin

Tämän vuoden kevät- ja kesälomasuunnitelmat ovat menneet monella jäihin maailman epäselvän tilanteen vuoksi. Emme voi muuta kuin toivoa tilanteen normalisoituvan mahdollisimman pikaisesti – ja ehkäpä samalla alkaa pohtia ensi syksyn tai vuoden lomia. Tässä pari syytä, miksi seuraavan lomaristeilyn voi varata jo nyt.

Lue lisää : Käännä katseesi loppuvuoden lomiin