21.10.2021

Superyllätys Välimerellä – Wonder of the Seas on kesän odotetuin uutuus

Varaa risteily

Syyskuussa monen leuat loksahtivat, kun Royal Caribbeanin uutuuslaivan, Wonder of the Seasin, ilmoitettiin siirtyvän kesäkaudeksi 2022 risteilemään Välimerelle. Alun perin Aasian markkinoille suunniteltu upouusi alus risteilee kesän ajan viikon mittaisia reissuja läntisellä Välimerellä. Mutta millainen on Royal Caribbeanin uusi merten jättiläinen?

Risteilykeskuksen TOP 4

Maailman suurimmalla risteilyaluksella nähdään jo sisaraluksilta tutuksi tulleita ja risteilyfanien rakastamia piirteitä, mutta luvassa on myös paljon jännittäviä uutuuksia. Listasimme neljä uuttaa vetonaulaa, joita maltamme tuskin odottaa!

1. Uudistettu allaskansi

Wonder of the Seasin värikäs allasalue on saanut vaikutteita Karibianmeren lämmöstä. Uudistetun alueen keskipiste on The Lime & Coconut -allasbaari, missä tunnelmoidaan livemusiikin parissa ja nautitaan cocktaileja altaan reunalla. Testaa vaikkapa baarin nimikkococktail Lime & Coconut! Luonnollisesti allaskannella on myös useita uima-altaita, paljon auringonottotilaa ja lasten oma Splashaway Bay -vesipuisto.

Wonder of the Seasin allaskansi on saanut inspiraationsa Karibianmereltä.

2. Playscape-alue

Koko perhe pääsee sukeltamaan jännittävään vedenalaiseen maailmaan uudella Playscape-puuha-alueella. Värikäs leikkikenttä pitää sisällään muun muassa kiipeilyseiniä, liukumäkiä, pelejä ja pulmia ratkottavaksi.

Playscape-alue on lasten oma temmellyskenttä laivan perällä.

3. The Vue

Lempidrinkki ja henkeäsalpaavan upeat maisemat? Kyllä, kiitos! The Vue -baari sijaitsee korkealla aluksen viidennellätoista kannella, mistä aukeaa panoraamanäkymä merelle. Allasalueen yhteydessä sijaitseva baari on parhaillaan auringon laskiessa, kun lasisen mosaiikkikaton värit heräävät taianomaisesti henkiin ja tunnelma on katossa.

Nautiskele The Vue -baarin tunnelmasta värikkään mosaiikkikaton alla.

4. Sviittinaapurusto

Tervetuloa sviittiasiakkaiden omaan naapurustoon! Wonder of the Seas laajentaa muilta Oasis-luokan laivoilta tuttua naapurustokonseptia ja esittelee täysin uuden naapuruston, jonne pääsy on vain sviittiasiakkailla. Yksityisen allaskannen kristallinkirkas vesi ja upeat merimaisemat sijaitsevat vain kivenheiton päässä Star- ja Sky-luokan sviiteistä. Alueella pääsee myös herkuttelemaan Coastal Kitchen -ravintolan viiden tähden annoksilla ja nauttimaan illasta Suite Loungessa.

Uuden sviittialueen aurinkokansi on täydellinen rauhoittumispaikka suojassa laivan vilskeeltä.

 

Kesän ihanat reitit Välimerellä

Kesällä 2022 Wonder of the Seas valloittaa läntisen Välimeren. Seitsemän yön risteilyille pääsee Roomasta tai Barcelonasta. Kaikki lähtöpäivät ja reitit löydät nettivaraamostamme.

Läntinen Välimeri, 7 yötä

Useita lähtöjä kesällä 2022

Reitti: Civitavecchia (Rooma) – Napoli – Merellä – Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre) – Civitavecchia (Rooma)

 

Läntinen Välimeri, 7 yötä

Useita lähtöjä kesällä 2022

Reitti: Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre) – Civitavecchia (Rooma) – Napoli – Merellä – Barcelona

 

Tuliko fiilis, että tämä täytyy päästä testaamaan?

Löydät kaikki Wonder of the Seas -laivan risteilyt Risteilykeskuksen varausmoottorista. Lisätietoa laivasta löytyy lisäksi Risteilykeskuksen nettisivuilta. Autamme mielellämme sopivan risteilyn valitsemisessa. Kysy meiltä lisää!

Edellinen artikkeli

12.10.2021

Testissä premium-luokan risteily – Oceania Cruises

Risteilykeskuksen Antti kävi tasokkaan Oceania Cruises -varustamon testiristeilyllä. Lue, millaista lomailu oli premium-luokan laivalla!

Lue lisää : Testissä premium-luokan risteily – Oceania Cruises

Seuraava artikkeli

26.10.2021

Risteilykeskus Kreikan saaristossa – testissä Azamara Journey

Risteilykeskus kävi lokakuussa testaamassa Azamaran Journey-laivan risteilyn Kreikan saaristossa, missä risteilykausi saatiin vihdoin käyntiin pitkän tauon jälkeen.

Lue lisää : Risteilykeskus Kreikan saaristossa – testissä Azamara Journey