MSC Grandiosa

Varaa risteily

Meraviglia Plus -laivaluokan ensimmäinen alus MSC Grandiosan valmistui lokakuussa 2019. Alus on kooltaan 181 000 bruttorekisteritonnia, ja sille mahtuu noin 6 300 matkustajaa. Alukselta löytyy jo Meraviglia-luokalle tuttuja ominaisuuksia kuten kävelykatu kauppoineen ja ruokapaikkoineen, mutta myös ylellisiä uutuuksia kuten merten ensimmäinen taidemuseo.

Ruokailu

Alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Alukselta löytyy myös lisämaksullisia erikoisravintoloita, joita ovat mm. italialainen Eately, japanilainen Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar sekä amerikkalaishenkinen pihviravintola Butcher’s Cut.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

MSC Grandiosalla nautitaan huippuluokan viihteestä innovatiivisissa tiloissa, kuten Carousel Loungessa. Laadukkaiden teatteriesitysten lisäksi aluksella pääsee katsomaan Carousel Productions at Sea -kokoonpanon huimia akrobatiaesityksiä.

Aluksen Polar Aquapark -vesipuisto tarjoaa ajanvietettä hurjapäille. Uima-allaskannelta löytyy kolme mutkittelevaa vesiliukumäkeä, Himalayan Bridge -kiipeilypuisto ja useita uima-altaita. Lisäksi MSC Grandiosalta löytyy muun muassa Sportplex-urheilukenttä, Technogym®-kuntosali, F1-simulaattori ja täysikokoinen keilahalli.

Muiltakin MSC:n aluksilta tuttu Aurea Spa on balilainen kylpyläkokemus, joka tarjoaa rentouttavia hoitoja, jotka elvyttävät niin mielen kuin kehonkin. Kylpyläalueelta löytyy thermal spa -alue, kauneushoitola sekä kynsisalonki.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2019
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 181 000 t
 • Pituus 330 m
 • Leveys 40 m
 • Asiakaskannet 19
 • Matkustajia 6 300
 • Henkilökuntaa 1 700
 • Hyttejä 2 445

Kohokohdat

 • Galleria Grandiosa

  Laivan sydän on kävelykatu Galleria Grandiosa, jonka varrelta löytyy erikoisravintoloita, baareja ja kauppoja. Kävelykadun yläpuolella komeilee LED-näytöistä koostuva kupolikatto, johon heijastetaan näyttäviä kuvaesityksiä. Katossa voi ihailla niin tähtitaivasta, auringonnousua, pilvenpiirtäjiä kuin renessanssin aikaisia maalauksiakin – kuvat vaihtuvat kellonajan ja laivan tapahtumien mukaan.

 • Carousel Productions at Sea

  Carousel Productions at Sea -kokoonpanon varta vasten MSC Cruisesin laivoille tekemiä akrobatiaesityksiä voi nähdä Meraviglia- ja Meraviglia Plus -luokkien laivoilla. Esityksissä yhdistyvät taidokas akrobatia, tanssi ja mukaansatempaava musiikki. Grandiosalla nähdään kaksi esitystä: Strings ja Sweet.

 • MSC Yacht Club

  Laivan ylimmillä kansilla sijaitseva MSC Yacht Club on kuin pieni luksuslaiva suuren laivan sisällä. Yacht Clubissa sijaitsevat laivan hienoimmat sviitit. Yacht Club on täydellinen valinta, jos haluat risteilyllesi pientä luksusta, mutta silti nauttia kaikista suuren laivan tarjoamista palveluista, aktiviteeteista ja viihteestä. Yacht Clubissa sijaitsee muun muassa yksityinen lounge-alue, ravintola ja aurinkokansi.

 • Atmosphere Pool

  Meraviglia ja Meraviglia Plus -luokkien laivoilla on jokaista matkustajaa kohden jopa 10 neliömetriä kansitilaa – aluksilta löytyy myös yksi merten suurimmista allasalueista. Tyylikäs design, kauniit valot sekä jättimäinen näyttö tekevät allasalueesta houkuttelevan vielä pimeäntulon jälkeenkin – täydellinen paikka lämpimien kesäiltojen viettoon.

Palvelut

 • Ravintolat 12
 • Baarit 11
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Kirjasto
 • Kiipeilyseinä
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 4
 • Porealtaat 9
 • Lastenallas
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Studio-sisähytti

Yksin matkustaville tarkoitettujen studio-hyttien varusteluun kuuluu leveä vuode, interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero sekä minibaari. Kylpyhuone on varustettu suihkulla. Kaikista hyteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Hytit ovat kooltaan noin 12 m².

Matkustusluokat: Bella
Esimerkkikuva MSC Grandiosa -alukselta.

Sisähytti

Ikkunattomat sisähytit on varustettu parivuoteella (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), interaktiivisella taulutelevisiolla, puhelimella, tallelokerolla ja minibaarilla. Kylpyhuoneesta löytyy suihku. Kaikissa hyteissä on lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Hytit ovat kooltaan noin 16 m².

Matkustusluokat: Bella, Fantastica
Esimerkkikuva MSC Grandiosa -alukselta.

Ulkohytti

Ikkunallisten hyttien varusteluun kuuluu parivuode (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero sekä minibaari. Kylpyhuone on varustettu suihkulla. Kaikista hyteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Hytit ovat kooltaan noin 15 m².

Huom! Osassa hyteistä on rajoitettu merinäköala.

Matkustusluokat: Bella, Fantastica, Aurea
Esimerkkikuva MSC Bellissima -alukselta.

Parvekehytti

Parvekkeellisten hyttien varusteluun kuuluu parivuode (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero sekä minibaari. Kylpyhuone on varustettu suihkulla. Kaikista hyteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Hyttien koko parvekkeineen on noin 19 m².

Matkustusluokat: Bella, Fantastica, Aurea
Esimerkkikuva MSC Grandiosa -alukselta.

Super Family- ja Super Family Plus -perhehytit

Perhehytit muodostuvat kahdesta sviitistä tai parvekehytistä, jotka on yhdistetty väliovella.

Super Family Plus -hytit käsittävät kaksi yhdistettyä sviitti, joiden koko on yhteensä noin 50 m². Parvekkeiden koko on yhteensä noin 10 m². Näihin perhehytteihin mahtuu majoittumaan 6-10 matkustajaa.

Super Family -hytit muodostuvat kahdesta parvekehytistä, joiden koko on yhteensä noin 38 m². Parvekkeiden koko on yhteensä noin 8 m². Näihin perhehytteihin mahtuu majoittumaan jopa 6 matkustajaa.

Matkustusluokat: Fantastica
Esimerkkikuva MSC Bellissima -alukselta.

Sviitti

Sviittien varusteluun kuuluu parivuode (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero sekä minibaari. Kylpyhuone on varustettu kylpyammeella. Kaikista sviiteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Sviittien koko parvekkeineen on noin 23 m². Sviitteihin mahtuu majoittumaan jopa 5 matkustajaa.

Matkustusluokat: Fantastica
Esimerkkikuva MSC Seaside -alukselta.

Sviitti poreammeella

Sviittien varusteluun kuuluu parivuode (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero, minibaari sekä parvekkeelta löytyvä poreamme. Kylpyhuone on varustettu suihkulla. Kaikista sviiteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Sviittien koko parvekkeineen on noin 27 m².

Matkustusluokat: Aurea
Esimerkkikuva MSC Meraviglia -alukselta.

Grand-sviitti poreammeella

Sviittien varusteluun kuuluu parivuode (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), vaatehuone, interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero, minibaari sekä parvekkeelta löytyvä poreamme. Kylpyhuone on varustettu suihkulla. Kaikista sviiteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Sviittien koko parvekkeineen on noin 39 m².

Matkustusluokat: Aurea
Esimerkkikuva MSC Meraviglia -alukselta.

Duplex-sviitti

Kaksikerroksisten Duplex-sviittien varusteluun kuuluu parivuode (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), kaksi vaatehuonetta, interaktiivinen taulutelevisio, puhelin, tallelokero, minibaari sekä parvekkeelta löytyvä poreamme. Sviiteissä on kaksi kylpyhuonetta. Kaikista sviiteistä löytyy lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Sviittien koko parvekkeineen on noin 59 m².

Matkustusluokat: Aurea
Esimerkkikuva MSC Meraviglia -alukselta.

Yacht Club -sisähytti

Ikkunattomat sisähytit on varustettu parivuoteella (pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta), interaktiivisella taulutelevisiolla, puhelimella, tallelokerolla ja minibaarilla. Kylpyhuoneesta löytyy suihku. Kaikissa hyteissä on lisäksi virtuaaliavustaja ZOE. Hytit ovat kooltaan noin 16 m².

Matkustusluokat: Yacht Club
Esimerkkikuva MSC Meraviglia -alukselta.

Galleria

Tarjoukset

Ajankohtaista

Laivaluokka

Meraviglia Plus

Meraviglia Plus -laivaluokan ensimmäinen alus, MSC Grandiosa, on valmistunut vuonna 2019. Sitä seuraa sisaralus MSC Virtuosa seuraavana vuonna.