14.4.2020

Väliaikaisia muutoksia asiakaspalvelussa

Varaa risteily

Risteilykeskus toimii seuraavat viikot minimimiehityksellä, mistä johtuen palvelemme asiakkaitamme vain sähköpostitse ja chatin kautta. Tilanteesta johtuen myös vastausaikamme ovat tällä hetkellä tavallista pidempiä. Pahoittelemme kovasti tästä aiheutuvaa vaivaa.

Pyydämmekin kärsivällisyyttä yhteydenottojen suhteen. Jos kyseessä ei ole lähilähtö, odotattehan, että Risteilykeskus ottaa teihin yhteyttä. Käymme varauksia läpi lähtöjärjestyksessä, ja pyrimme kontaktoimaan ensimmäisenä ne asiakkaat, joilla on lähilähtöjä.

Jos teillä kuitenkin on hyvin kiireellistä asiaa varaukseenne liittyen, saatte risteilyasiantuntijoihimme nopeimmin yhteyden Risteilykeskuksen chatin kautta. Risteilykeskukselle voi myös lähettää soittopyynnön sähköpostitse.

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi

Risteilyterveisin,
Risteilykeskuksen väki

Edellinen artikkeli

28.1.2020

MSC Cruises on tilannut kaksi uutta LNG-laivaa – Varustamon tuleviin laivoihin uuden sukupolven ympäristöteknologiaa

MSC Cruises ja Chantiers de l’Atlantiquen laivatelakka ovat sopineet kahden uuden LNG:llä eli nesteytetyllä maakaasulla toimivan laivan rakennuksesta. Varustamo ja telakka ovat sopineet myös kahden täysin uuden laivaluokan rakentamisesta.

Lue lisää : MSC Cruises on tilannut kaksi uutta LNG-laivaa – Varustamon tuleviin laivoihin uuden sukupolven ympäristöteknologiaa

Seuraava artikkeli

27.5.2020

Toimitusjohtajan kevätterveiset

Risteilykeskuksen toimitusjohtaja Petri Lahdensalo lähettää keväisiä terveisiä asiakkaille.

Lue lisää : Toimitusjohtajan kevätterveiset