• Varaa Pride of America risteily

Pride of AmericaPride of America aloitti liikennöinnin vuonna 2005, jolloin se oli ensimmäinen Yhdysvaltojen lipun alla seilaava risteilijä moneen vuosikymmeneen. Aluksella on pituutta 281 metriä ja tilaa 2186 matkustajalle. Vuonna 2015 täysin kunnostetulta alukselta löytyy nyt myös ylellisiä sviittejä sekä hyttejä yksin matkustaville. Pride of America seilaa ainoastaan Havaijin alueella, mikä näkyy myös laivan sisustuksessa ja tyylissä. 

 

Tunnelma laivalla

Kuten kaikilla Norwegian Cruise Linen laivoilla, myös Norwegian Dawn'lla tunnelma on erittäin rento. Aluksella ei ole esimerkiksi perinteistä ensimmäistä ja toista kattausta illalliselle, vaan jokaisella on vapaus syödä, missä ja milloin haluavat. Pääravintolaan ainoa pukukoodi on ”ei shortseissa tai uima-asussa”. Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat hyvin perheille ja nuorille (tai nuorenmielisille) pariskunnille ja seurueille.


Hytit

Kaikki hytit on tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia. Sisähytit ovat kooltaan 12 m2, ulkohytit 13 m2 ja parvekkeelliset hytit 17 m2. Sisä- ja ulkohyteissä on erilliset sängyt, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä. Joissain hyteissä on myös saatavilla lisävuoteet yhdelle tai kahdelle. Aluksella on tarjolla myös muutama 10 m2 yhden hengen hytti. Enemmän tilaa kaipaaville on useita sviittivaihtoehtoja, joiden koko vaihtelee 30–77m2 välillä.


Ruokailu

Pride of Americalla on useita ravintoloita, bistroja ja kahviloita. Koska alus seilaa Havaijilla, näkyy se myös esimerkiksi ravintoloiden tarjonnassa. Joissakin erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa ja ranskalaisessa ravintolassa, veloitetaan kattausmaksu. Laivalla on myös 8 baaria ja lounge-tilaa sekä suuri kasino.

 

Urheilu, hyvinvointi ja viihde

Pride of American vetonaula on yli 1000 katsojaa vetävä teatteri, jossa vieraita viihdytetään upeilla esityksillä joka ilta. Aluksella on baareja, yökerhoja sekä lounge-tiloista. Lapset pitävät hauskaa valvotussa leikkitilassa. Urheilun ystäville tekemistä tarjoaa esimerkiksi suuri kuntoilualue, juoksurata sekä mahdollisuus pelata koripalloa, lentopalloa ja golfia. Lisäksi aluksella on kaksi uima-allasta sekä neljä poreallasta. Aluksella on kylpylä, jossa voit käydä hemmottelemassa itseäsi.

Online tarjoukset


Kaikki onlinetarjoukset »
Yhden hengen hytti


Järkevästi suunnitelluissa, moderneissa yhden hengen hyteissä on leveä sänky, yhdensuuntainen ikkuna käytävälle sekä suihku ja wc. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: T1

Hytin koko: n. 9m²


Esimerkkikuva: Norwegian Breakaway

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: I

Hytin koko: n. 11-18m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta neljään ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Kategoria: O (OF-, OG- & O2-luokissa pienet venttiili-ikkunat; OK-luokassa osittain/täysin rajoitettu näkymä)

Hytin koko: n. 13,5-31m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

 

Kategoria: B

Hytin koko: n. 16,5-48m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Mini-sviitti


Mini-sviiteissä on hyvin tilaa 2-4 matkustajalle. Lähes kaikkien mini-sviittien kylpyhuoneissa on kylpyamme. Hytissä on mukavat vuoteet, jotka halutessasi yhdistetään queen size-parivuoteeksi. Muuhun varustukseen kuuluvat taulu-TV, oleskelutila, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, vaatekomero sekä minibaari.

 

Kategoria: M

Hytin koko: n. 22-54m²


Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain


Penthouse -sviitti


Deluxe Penthouse -sviitteissä majoittuu max. 4 henkilöä. Sviiteissä on parisänky, sohva tai nojatuoli, pöytä, suihku & wc sekä parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SD, SE, SF, SG, SH

Hytin koko: 19–81,5 m2

 

Courtyard Penthouse -sviittejä saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Star 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.


Owner's Suite


Moderneissa Owner's Suite -sviiteissä on leveä sänky, tilava olohuone ja ruokailualue, upea kylpyhuone porealtaalla sekä ainakin yksi parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

 

Kategoria: SA, SB, SC

Hytin koko: 53–121 m2.

 

Owner's Suite saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

 

Esimerkkikuva: Norwegian Escape 

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Vertaile ja säästä!

  Kaikki Pride of America risteilyvaihtoehdot varattavissa online!
Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjäTekniset tiedot

  • Rakennusvuosi2005
  • Uudistettu2016
  • Pituus 280 m
  • Bruttotonnit80 439
  • Matkustajia2186
  • Henkilökuntaa940
  • Leveys 32 m
  • Risteilynopeus 22 s
  • Kansia11
  • Hytteja1171

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!