Tarjoukset, kampanjat ja erikoisedut

Tutustu eri risteilyvarustamoiden parhaisiin risteilytarjouksiin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Risteilytarjoussivultamme löydät aina kaikkien varustamoiden ajankohtaiset risteilytarjoukset. Voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme.MESSUALE! 200 € alennusta risteilystä

Kampanja-aika: 18.–31.1.2018

Messualennus! Saat kaikista Royal Caribbeanin vähintään 7 yön risteilyistä 200 € alennusta/hytti. Tarjous koskee risteilyjä parvekehytissä tai sitä korkeammassa hyttiluokassa. Ei rajoitteita lähtövuodessa. Yhden hengen hyteissä alennus on 100 €/hytti. Varaus on vahvistettava tammikuun loppuun mennessä.

 

Alennettu hinta ei näy Risteilykeskuksen onlinevaraamossa, mutta alennuksen saa myös varaamon kautta varattuihin risteilyihin. Alennus lisätään manuaalisesti. HUOMIO, että voit yhdistää messutarjoukseen myös muita Royal Caribbeanin tarjouksia.


Säännöt

Tarjous on voimassa vain 18.–31.1.2018. Ei koske ryhmiä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


MESSUALE! Tuplasti Finnair Plus -palkintopisteitä

Kampanja-aika: 16.–31.1.2018

Ansaitse palkintopisteitä Finnairin kanta-asiakasohjelmaan! Saat tammikuun ajan Royal Caribbeanin risteilyistä tuplapisteet eli 8 Finnair Plus -palkintopistettä euroa kohden. Tarjous koskee kaikkia Royal Caribbeanin uusia varauksia, jotka on tehty 16.1.2018 tai sen jälkeen. Voit käyttää palkintopisteitä Finnairin lentoihin, lisäpalveluihin sekä Finnair Shopin tuotteisiin, kuten Risteilykeskuksen lahjakortteihin. 

 

Pisteet kertyvät kaikille matkustajille, joiden Finnair Plus -kortin numero on risteilyn varausvaiheessa ilmoitettu Risteilykeskukselle. Pisteet kertyvät matkustajan Finnair Plus -pistetilille risteilyn alkupäivää seuraavan kalenterikuukauden aikana. 


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 16.1.2018 tai sen jälkeen. Finnair Plus -kortin numero on ilmoitettava varausvaiheessa Risteilykeskukselle. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Surf & Stream -nettipaketti kaupan päälle ja juomapaketti alennettuun hintaan

Kampanja-aika: 2.3.2018 asti

Royal Caribbeanin risteilyille saa kaupan päälle Surf & Stream -nettipaketin. Tarjous koskee kaikkia 1.1.2018 jälkeen lähteviä risteilyjä (paitsi Kiinan risteilyt). Langaton wifi-yhteys tarjotaan veloituksetta kahdelle laitteelle per hytti.

 

Lisäksi risteilylle on mahdollisuus varauksen yhteydessä varata Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan. Alennus jopa 30 %. 


Säännöt

Tarjous koskee kaikkia Royal Caribbeanin lähtöjä 1.1.2018 eteenpäin lukuunottamatta risteilyjä Kiinasta. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja kahta henkilöä hytissä. Tarjouksen voi yhdistää kanta-asiakasalennukseen sekä perhekampanjaan. Tarjous ei ole yhdistettävissä seniorialennukseen eikä muihin alennuskampanjoihin.

 

Juomapaketti alennettuun hintaan on mahdollista varata ainoastaan varauksen teon yhteydessä. Kaksi matkustajaa hytissä saavat deluxe-juomapaketin. Mahdolliset kolmas ja neljäs matkustaja saavat Classic soda-juomapaketin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ystävien ja perheen kanssa 1000 € alennus Euroopan risteilyistä

Kampanja-aika: 28.2.2018 asti

Euroopan risteilyistä 10 hengen perheet tai ystäväporukat saavat 1000 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia vuoden 2018, vähintään 7 yön, risteilyjä Euroopassa. Tarjous koskee myös uutta Symphony of the Seas -alusta, joka aloittaa liikennöinnin huhtikuussa 2018.

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 10 henkilöä ja varausnumerot tulee olla linkitettyjä. Alennus 1000 € on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassaoleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lapset edulliseen hintaan Välimerelle syksyllä

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Alle 12-vuotiaat lapset matkustavat lisävuoteessa alennettuun hintaan. Lapset maksavat risteilystään vain verot, satamamaksut ja palvelurahat tai saavat lähdöstä riippuen 50 % alennuksen. Ei voimassa kaikilla risteilyillä.

 

Alennus on voimassa seuraavilla lähdöillä: 

 

Brilliance of the Seas: touko–elokuu 2018 (poislukien heinäkuu)

Jewel of the Seas: heinä–lokakuu 2018

Rhapsody of the Seas: touko–joulukuu 2018

Serenade of the Seas: touko–elokuu 2018

Symphony of the Seas: elo–lokakuu 2018

Vision of the Seas: touko–lokakuu 2018 (poislukien heinäkuu)


Säännöt

Alennus koskee alle 12-vuotiaita lapsia. Alennuksen saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan. Alennus koskee ainoastaan lapsia, jotka majoittuvat hytissä lisävuoteessa. Perhehyteissä kampanja koskee ainoastaan kahta lasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

MESSUALE! Suomeksi opastetut risteilyt alennettuun hintaan

Kampanja-aika: 26.1.2018 asti

Risteilykeskuksen suomeksi opastetuista risteilyistä saa messualennusta. Varaus tulee tehdä 26.1.2018 mennessä koodilla MATKA2018. 

 

Romanttinen Reinin laakso

26.–30.4.2018

 

Saat matkasta alennusta 100 €/hlö. Matkan alennettu hinta on 1495 € (aikaisemmin 1595 €).

 

Tulen ja jään maa: Islanti omalla jahdilla risteillen

4.–12.8.2018

 

Saat matkasta alennusta 150 €/hlö. Matkan alennettu alk. hinta on 2945 € (aikaisemmin 3095 €).


Säännöt

Tarjous on voimassa 26.1.2018 asti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MESSUALE! 200 € alennusta luksusristeilyistä

Kampanja-aika: 31.1.2018 asti

Risteilykeskus Deluxe tarjoaa 200 euron alennuksen seuraavien luksusvarustamoiden risteilyistä:

 

Regent Seven Seas Cruises

Seabourn

SeaDream Yacht Club

Silversea

Star Clippers

Variety Cruises

 

Alennusta saa 200 € per hytti/sviitti. Alennus ei näy suoraan Risteilykeskuksen online-varaamossa. Alennuksen saa vain varaamalla risteilyn Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta.


Säännöt

Alennus määrä on 200 €/sviitti. Alennuksen saa vain yllä mainittujen varustamoiden risteilyistä. Varaus on tehtävä viimeistään 31.1.2018. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Hurtigrutenin risteilyistä 20 % alennusta

Kampanja-aika: 18.1.–16.2.2018 asti

Kaikista Hurtigrutenin vähintään 5 yön pituisista Norjan rannikkoristeilyistä (Bergen–Kirkkoniemi, Kirkkoniemi–Bergen ja Bergen–Kirkkoniemi–Bergen) ja valikoiduista Explorer-risteilyistä saa 20 % alennusta, kun varaus tehdään 16.2.2018 mennessä. Tutustu Hurtigrutenin rannikkoristeilyihin täällä!

 

Huom! Ne risteilyt, joiden täyttöaste on jo nyt yli 90%, on jätetty tämän tarjouksen ulkopuolelle. Niiden osalta hintaa järjestelmässä ei ole alennettu.


Säännöt

Varaus tulee tehdä viimeistään 18.2.2018. Ne risteilyt, joiden täyttöaste on jo nyt yli 90%, on jätetty tämän tarjouksen ulkopuolelle eikä niiden osalta hintaa järjestelmässä ole alennettu. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Juoma- ja nettipaketti Välimeren risteilyille

Kampanja-aika: 28.2.2018 asti

MSC Cruisesin 7 yön Välimeren risteilyille saa kesäkaudella 2018 etuhintaan All Inclusive Restaurant & Bar -juomapaketin sekä Surfer-nettipaketin. Kampanjalähdöt näkyvät suoraan Risteilykeskuksen online-varaamossa. 

 

Tarjous koskee MSC Divinan, MSC Fantasian, MSC Lirican, MSC Musican, MSC Operan, MSC Poesian, MSC Seaview'n ja MSC Sinfonian risteilyjä.

 

Lisätietoja juomapaketeista ja siitä, mitä niihin sisältyy.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske SuperFamily-hyttejä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Varmista vielä varauksen yhteydessä, kuuluuko varauksesi kampanjalähtöihin.

Juoma- ja nettipaketti Karibian risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Huhtikuu–joulukuussa 2018 lähteville MSC Cruisesin Karibian ja Kuuban risteilyille saa kaupan päälle All Inclusive Restaurant & Bar -juomapaketin sekä Surfer-nettipaketin. Tarjous koskee MSC Seasiden ja MSC Armonian 7 ja 14 yön risteilyjä. 

 

Juomapaketin sisältävät lähdöt näkyvät erikseen Risteilykeskuksen online-varaamossa. Tutustu juomapaketteihin täällä!


Säännöt

Tarjous on voimassa vain uusille varauksille eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tarjous ei koske ryhmämatkoja, eikä lentopaketteja. Paikkoja rajoitetusti. 


MESSUALE! Tuplasti Finnair Plus -palkintopisteitä

Kampanja-aika: 16.–31.1.2018

Ansaitse palkintopisteitä Finnairin kanta-asiakasohjelmaan! Saat tammikuun ajan Celebrity Cruisesin risteilyistä tuplapisteet eli 8 Finnair Plus -palkintopistettä euroa kohden. Tarjous koskee kaikkia Royal Caribbeanin uusia varauksia, jotka on tehty 16.1.2018 tai sen jälkeen. Voit käyttää palkintopisteitä Finnairin lentoihin, lisäpalveluihin sekä Finnair Shopin tuotteisiin, kuten Risteilykeskuksen lahjakortteihin. 

 

Pisteet kertyvät kaikille matkustajille, joiden Finnair Plus -kortin numero on risteilyn varausvaiheessa ilmoitettu Risteilykeskukselle. Pisteet kertyvät matkustajan Finnair Plus -pistetilille risteilyn alkupäivää seuraavan kalenterikuukauden aikana. 


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 16.1.2018 tai sen jälkeen. Finnair Plus -kortin numero on ilmoitettava varausvaiheessa Risteilykeskukselle. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jopa 400 €/hlö alennusta ja lapset puoleen hintaan

Kampanja-aika: 2.3.2018 asti

Vähintään 4 yön pituisille Celebrity Cruisesin risteilyille, ajalla 1.2.2018–30.4.2019, saa kaupan päälle Go Big -edun (Classic-juomapaketin veloituksetta). Lisäksi risteilyn saa alennettuun hintaan.

 

Alennusta saa:

50 €/hlö sisähytissä

200 €/hlö ikkunahytissä tai parvekehytissä

300 €/hlö Concierge- tai Aqua-luokassa

400 €/hlö sviitissä 

 

Kolmas ja neljäs matkustaja lisävuoteessa matkustavat puoleen hintaan ikkunahytissä ja korkeammassa hyttiluokassa. Sviittiluokan asiakkaat saavat kaupan päälle Go Best -edun.

 

Alennettu hinta näkyy valmiiksi Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee vähintään 4 yön pituisia Celebrity Cruisesin risteilyjä. Matkustusaika: 1.2.2018-30.4.2019. Alennuksen saa ainoastaan kaksi henkeä hytissä. Lisävuodealennuksen saa ainoastaan risteilyn hinnasta, ei veroista ja tipeistä. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä. Kampanja ei ole yhdistettävissä seniorialennukseen tai muihin kampanjoihin. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Go! Big, Better, Best - loistava tarjous kaikilla Celebrity Cruisesin risteilyillä

Kampanja-aika: voimassa toistaiseksi

Hyödynnä Celebrity Cruisesin Go! Big, Better, Best –kampanja ja saat 1, 2 tai 3 erikoisetua tulevalle risteilyllesi. 

 

- Go! Big. Celebrity Classic Beverage package –juomapaketti sisältyy matkan hintaan

- Go! Better. Maksa 15 eur/hlö/vrk ja voit valita itsellesi kaksi seuraavista eduista: juomapaketti, käyttörahaa laivatilille tai ilmainen netti risteilyn ajaksi. 

- Go! Best. Maksa 40 eur/hlö/vrk ja saat itsellesi kaikki kolme erikoisetua. Tässä vaihtoehdossa juomapaketti on Premium Beverage package. 


Säännöt

Tarjous koskee kaikkia Celebrityn tällä hetkellä myynnissä olevia vähintään 4 yön kestoisia risteilyjä, joiden lähtöpäivä on ennen 1.4.2019. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä eikä ns. siirtymäristeilyjä, kuten valtamerten ylityksiä. Tarjous koskee ainoastaan majoitusluokkia ikkunahyttiluokasta ylöspäin, ja se on saatavilla vain kahdelle matkustajalle per hytti. Kolmas ja neljäs matkustaja hytissä saavat alkoholittoman Classic-juomapaketin sekä 40 min wifia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Etuja Norwegian Cruise Linen valikoiduille vähintään 9 yön risteilyille

Kampanja-aika: 31.01.2018 asti

Saat etuja Norwegian Cruise Linen valikoiduille vähintään 9 yön risteilyille. Kampanja koskee varustamon tiettyjä lähtöjä. Katso lähdöt PDF-tiedostosta tai kysy asiakaspalvelusta lisää!

 

Varatessasi 31.01. mennessä, saat kaupanpäälle seuraavat edut:

 

 • 120 min puhelinpaketti/hytti
 • 250 min internet käyttöaikaa/hytti
 • 50 USD/satama/hytti käyttörahaa varustamon retkiin
 • 100 USD käyttörahaa hotellin varaamiseen varustamolta 

 


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia valikoiduille lähdöille. Etulähdöt näkyvät liitteessä. Hotellikrediitin voi käyttää varustamolta varattaviin hotelleihin ennen ja jälkeen risteilyn. Kampanja ei koske määrittelemättömiä varausluokkia (IX/OX/BX/MX). Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Jopa 500 USD käyttörahaa Norwegian Cruise Linen risteilyille

Kampanja-aika: 3.4.2018 asti

Norwegian Cruise Linen risteilyille saa kaupan päälle käyttörahaa, jonka voi tuhlata risteilyn aikana haluamallaan tavalla. Tarjous koskee kaikkia vähintään viiden yön risteilyjä.

 

Käyttörahaa saa seuraavasti:

Studiohytissä 50 USD/hytti

Sisä- ja ulkohytissä 100 USD/hytti

Parvekehytissä 150 USD/hytti

Minisviitissä 150 USD/sviitti

Sviiteissä 250 USD/sviitti

Valikoiduista sviiteistä (katso taulukko alla) 500 USD/sviitti

 

 Laiva  Sviittikategoriat
 Breakaway / Getaway / Escape  H2, H3
 Pride of America  SA, SB, SC
 Gem / Jade / Jewel / Pearl  H1, H2, H3
 Epic  H2
 Dawn / Star  S1, SA, SB
 Spirit / Sun  SB

Säännöt

Tarjous koskee 3.4. mennessä tehtyjä uusia varauksia. Tarjous ei koske määrittelemättömiä hyttiluokkia IX/OX/BX/MX. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Star Clippersin risteilyistä alennusta

Kampanja-aika: 18.–21.1.2018

Useista deluxe-varustamo Star Clippersin risteilyistä saa alennusta. 

 

Alennusta saa seuraavasti:

 

20 % alennus

tammi-maaliskuun 2018 risteilyistä (saatavuuden mukaan)

 

5 % alennus

kaikista kesäkauden 2018 ja talvikauden 2018-2019 risteilyistä

 

20 % alennus tai ei yhden hengen lisämaksua

kaikista huhtikuun Thaimaan risteilyistä (hyttikategoria 6-2)

 

Tarjous koskee vähintään 7 yön risteilyjä. Varaukset on tehtävä Risteilykeskuksen asiakaspalvelun kautta. Star Clippersin purjelaivat risteilevät muun muassa Välimerellä, Karibialla ja Aasiassa. Tutustu!


Säännöt

Tarjouskampanja on voimassa vain 18.–21.1.2018. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toinen matkustaja puoleen hintaan ja nettipaketti kaupan päälle

Kampanja-aika: 28.2.2018 asti

Useilla Azamara Club Cruisesin risteilyillä toinen matkustaja risteilee puoleen hintaan. Lisäksi tarjouskampanjan aikana risteilyn kaupan päälle saa nettipaketin. Tarjous koskee valikoituja lähtöjä vuosina 2018–2019. Nettipaketin saa yhdelle laitteelle ulkohyttiin tai sitä korkeampaan hyttiluokkaan.

 

Katso valikoidut tarjouslähdöt tästä!


Säännöt

Tarjous koskee ainoastaan uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Ennakkovaraajan etuna käyttörahaa Azamara Club Cruisesin risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi voimassa

Kun varaat Azamara Club Cruisesin risteilyn viimeistään vuotta ennen lähtöä, saat ennakkovaraajan etuna laivalle käyttörahaa, jonka voit tuhlata haluamallasi tavalla muun muassa retkiin, ostoksiin tai kylpylähoitoihin.

 

Käyttörahaa saa

 

1000 dollaria World Owners and Ocean -sviittiin

500 dollaria Spa and Continent -sviittiin

400 dollaria parvekehyttiin

300 dollaria ulko- tai sisähyttiin

 

Käyttörahakampanja on hyttikohtainen. 


Säännöt

Risteilyvaraus tulee tehdä viimeistään 365 vuorokautta ennen lähtöpäivää. Kampanja on hyttikohtainen ja koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

100 dollaria käyttörahaa kaupan päälle

Kampanja-aika: 18.1.–2.2.2018

Kaikille Princess Cruisesin vähintään 7 yön risteilyille saa kaupan päälle 100 dollaria käyttörahaa per hytti. Tarjous koskee risteilyjä parvekehytissä tai sitä korkeammissa hyttiluokissa. Saat tuhlata käyttörahan laivalla haluamallasi tavalla.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia parvekehyttiin tai korkeampaan hyttiluokkaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alennetut hinnat Regal Princessin parvekehytteihin Karibialla

Kampanja-aika: toistaiseksi

Regal Princessin Karibian risteilyillä parvekehytit ovat tällä hetkellä varattavissa alennettuun hintaan, jopa - 50 %.

 

Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyt alk. 68 € lisävuoteessa

Kampanja-aika: Niin kauan kuin paikkoja riittää

Lähes kaikille kesän 2018 Princess Cruisesin risteilyillä Euroopassa, Karibialla, Australiassa, Haviajilla, Meksikon Rivieralla sekä Panaman kanavalla, lisävuoteessa majoittuvat maksavat risteilystään ainoastaan verot ja satamamaksut. Lisävuoteessa majoittuvien hinnat alk. 68 €/hlö.

 

 


Säännöt

Tarjous koskee osaa Princess Cruisesin kesän 2018 lähdöistä Euroopassa, Karibialla, Australiassa, Haviajilla, Meksikon Rivieralla sekä Panaman kanavalla. Paikkoja rajoitetusti. Alkaen hinta ei sisällä palvelurahoja laivan henkilökunnalle (alk. 13.50USD/päivä/hlö). Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Alk. hinta voimassa lähdölle 25.8. Crown Princess Barcelona-Civitavecchia 

100 dollaria käyttörahaa kaupan päälle

Kampanja-aika: 18.1.–2.2.2018

Kaikille Carnival Cruise Linen vähintään 7 yön risteilyille saa kaupan päälle 100 dollaria käyttörahaa per hytti. Tarjous koskee risteilyjä parvekehytissä tai sitä korkeammissa hyttiluokissa. Saat tuhlata käyttörahan laivalla haluamallasi tavalla.


Säännöt

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.


Käyttörahaa Celebrityn risteilyille Abu Dhabista

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Celebrity Constellationin lähdöille 11.2.2018, 23.3.2018 ja 7.4.2018 saa kaupan päälle käyttörahaa laivalla tuhlattavaksi.

 

Käyttörahaa saa:

$200/ikkunahytti, parvekehytti tai Concierge/Aqua Class-hytti

$300/sviitti

 

Käyttörahan saa automaattisesti myös Risteilykeskuksen online-varaamosta tehdyille varauksille.


Säännöt

Kampanja koskee vain tiettyjä Celebrity Constellationin lähtöjä. Kampanja koskee vain uusia varauksia. Kampanja on yhdistettävissä Go Big, Better, Best!- kampanjaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Käyttörahaa kaupan päälle ja alennusta risteilyistä

Kampanja-aika: 25.1. asti

Saat Oceania Cruisesin risteilyille 100 dollaria käyttörahaa, jonka voit tuhlata laivalla haluamallasi tavalla. Lisäksi saat alennusta risteilysi hinnasta.

 

Alennusta saa seuraavissa hyttiluokissa: 

-350 €/hlö hyttiluokissa OS-OC

-250 €/hlö hyttiluokassa PH

-200 €/hlö hyttiluokissa A–B

-150 €/hlö hyttiluokassa C

-100 €/hlö hyttiluokassa D/E


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia ja lähtöjä kesään 2019 asti. Tarjous on voimassa kahdelle hengelle per hytti. Vain uusille asiakkaille. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Etuja Princess Cruisesin pitkille risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Seuraaviin Princess Cruisesin risteilyihin saa etuja kaupan päälle:

 

 • Royal Princess, 49 yötä, lähtö 2.2.2019, Etelä-Amerikka
 • Coral Princess, 60 yötä, lähtö 19.9.2018, Alaska ja Aasia
 • Pacific Princess, 72 yötä, lähtö 20.1.2019, Tyynimeri, Australia ja Aasia
 • Pacific Princess, 39 yötä, lähtö 3.4.2019, Afrikka ja Etelä-Amerikka

 

Edut ovat:

 

 • Käyttörahaa laivalle 200 USD/hlö sisä- tai ikkunahytissä tai 500 USD/hlö parvekehytissä ja sviiteissä
 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle veloituksetta
 • Sviiteissä hintaan kuuluvia minibaaripalveluja

Lisäksi Pacific Princessin 96 tai 111 yön maailman ympäri risteilyillä käyttörahan määrä on 500 USD/hlö sisä- tai ikkunahytissä tai 1000 USD/hlö parvekehytissä ja sviiteissä. 

Säännöt

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ennakkovaraajan etuja Holland America Linen pitkille risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Holland America Linen pitkille risteilyille saa tuhansien eurojen arvoisia etuja. 

 

Esimerkiksi vuoden 2019 113 yön maailman ympäriristeilylle saa seuraavat edut kaupan päälle parvekehyttiin ja korkeampaan luokkaan:

 • 750 USD - 2000 USD/hlö käyttörahaa laivalle
 • 400 min nettipaketti/hlö
 • palvelurahat laivan henkilökunnalle etukäteen maksettuna
 • alkoholipaketin hyttiin
 • matkatavarakuljetuspalvelu
Kysy lisää muista pitkistä risteilyistä ja muihin hyttiluokkiin saatavista eduista asiakaspalvelustamme.

 


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 18 000 risteilyvaihtoehtoa!