Tarjoukset, kampanjat ja erikoisedut

Tutustu eri risteilyvarustamoiden parhaisiin risteilytarjouksiin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Risteilytarjoussivultamme löydät aina kaikkien varustamoiden ajankohtaiset risteilytarjoukset. Voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme.Ystävien ja perheen kanssa 500 € alennus Karibian risteilystä ja 1000 € alennus Euroopan risteilyistä

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Royal Caribbeanin vähintään 7 yön Karibian risteilyistä saa 500 euron alennuksen, kun koossa on vähintään 8 hengen ryhmä. Tarjous koskee vuoden 2018 lähtöjä ajalla huhtikuu–syyskuu.

 

Euroopan risteilyistä 10 hengen perheet tai ystävät saavat 1000 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia vuoden 2018, vähintään 7 yön, risteilyjä Euroopassa. Tarjous koskee myös uutta Symphony of the Seas -alusta, joka aloittaa liikennöinnin huhtikuussa 2018.

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 8 henkilöä (Karibialla) tai 10 henkilöä (Euroopassa) ja varausnumerot tulee olla linkitettyjä. Alennus 500 /1000 € on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassaoleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Etuja Norwegian Cruise Linen valikoiduille vähintään 9 yön risteilyille

Kampanja-aika: 30.11.2017 asti

Saat etuja Norwegian Cruise Linen valikoiduille vähintään 9 yön risteilyille. Kampanja koskee varustamon tiettyjä lähtöjä. Katso lähdöt PDF-tiedostosta tai kysy asiakaspalvelusta lisää!

 

Varatessasi 30. marraskuuta mennessä, saat kaupanpäälle seuraavat edut:

 

 • 200 min puhelinpaketti/hytti
 • 250 min internet käyttöaikaa/hytti
 • 50 USD/satama/hytti käyttörahaa varustamon retkiin
 • 100 USD käyttörahaa hotellin varaamiseen varustamolta 

 


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia valikoiduille lähdöille. Etulähdöt näkyvät liitteessä. Hotellikrediitin voi käyttää varustamolta varattaviin hotelleihin ennen ja jälkeen risteilyn. Kampanja ei koske määrittelemättömiä varausluokkia (IX/OX/BX/MX). Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lennot kaupan päälle ja alennusta Norjan rannikkoristeilyistä

Kampanja-aika: 18.9.–30.10.2017

Hurtigrutenin Early Bird -kampanja on jälleen täällä! Saat ensi vuoden Norjan rannikkoristeilyistä ennakkovaraajan etuna jopa 25 % alennusta ja kaupan päälle lennot, kun varaat risteilyn 30.10.2017 mennessä. Tarjous koskee reittejä Bergen–Kirkkoniemi–Bergen, Bergen–Kirkkoniemi sekä Kirkkoniemi–Bergen. Hurtigrutenin tarjoama ennakkovaraajan alennus näkyy suoraan päivän hinnassa ja on laskettu mukaan sähköpostitarjousten hintaan. 

 

Lentopaketti sisältää välilaskulliset meno-paluulennot Helsingistä Bergeniin tai Kirkkoniemeen sekä kuljetukset sataman ja lentoaseman välillä. Jos ajankohdalle ei pystytä tarjoamaan lentoja, saat risteilystäsi 250 € alennusta/hlö.

 

Lisätietoja tarjouksesta ja reittivaihtoehdoista saat Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta.

Tutustu risteilyreitteihin täällä!


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia reiteillä Bergen–Kirkkoniemi–Bergen, Bergen–Kirkkoniemi sekä Kirkkoniemi–Bergen. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla 1.1.–31.12.2018 välillä. Varaukset on tehtävä viimeistään 30.10.2017. Tarjousta ei voida yhdistää muiden kampanjatarjousten kanssa. "Lentopakettitarjous" on heti sitova, ei takaisinmaksua peruutustilanteissa. Alennushintaisessa paketissa normaalit peruutusehdot. Lentoaikataulut vaihtelevat. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Explorer-risteilyistä alennusta tai lennot kaupan päälle

Kampanja-aika: 18.9.–30.10.2017

Ennakkovaraajan etu! Saat Hurtigrutenin ensi vuoden Explorer-risteilyistä ennakkovaraajan etuna jopa 25 % alennusta ja lennot Helsingistä kaupan päälle, kun varaat risteilyn 30.10.2017 mennessä. Lisäksi hintaan sisältyvät kuljetukset sataman ja lentoaseman välillä. Tarjous koskee määristeltyjä Islannin, Grönlannin, Huippuvuorten, Antarktiksen ja Euroopan risteilyjä. Osa lentopakettitarjouksista koskee risteilyjä vain Arctic Superior-hytissä tai sviitissä. Näet määritellyt lähdöt alue-sivuilta. Hurtigrutenin tarjoama ennakkovaraajan alennus näkyy suoraan päivän hinnassa ja on laskettu mukaan sähköpostitarjousten hintaan. 

 

Joillakin lähdöillä saat lentopaketin sijaan alennusta risteilyn hinnasta. Alennuksen suuruus on 625 €/hlö. Tarjous koskee vain määriteltyjä Antarktiksen, Etelä-Amerikan, Karibian, Kanadan, Luoteisväylän ja Islannin risteilyjä. Näet määritellyt lähdöt alue-sivuilta.

 

Kysy hintoja ja lisätietoja asiakaspalvelustamme tai tutustu tutkimusmatkaristeilyihin täällä!


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia määritellyillä reiteillä (kysy Risteilykeskuksen asiakaspalvelusta). Risteilyn lähtöpäivän tulee olla 1.1.–31.12.2018 välillä. Varaukset on tehtävä viimeistään 30.10.2017. Tarjousta ei voida yhdistää muiden kampanjatarjousten kanssa. "Lentopakettitarjous" on heti sitova, ei takaisinmaksua peruutustilanteissa. Ei koske MS Nordstjernen lähtöjä.  Lentoaikataulut vaihtelevat. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Norwegian Cruise Linen risteilyistä alennusta

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Norwegian Cruise Linen ensi vuoden risteilyistä saa ennakkovaraajan etuna 50–100 € alennusta per henkilö. Tarjous koskee vähintään 5 yön risteilyjä vuonna 2017 ja 2018. Alennus koskee kahta matkustajaa/hytti.

 

Ennakkovaraajan etu:

 

50 €/hlö studio-, sisä- tai ulkohytissä

100 €/hlö parvekehytissä, minisviitissä, sviitissä tai Haven-luokan hytissä

 

Alennetut hinnat näkyvät suoraan Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Alennus koskee Norwegian Cruise Linen vähintään 5 yön risteilyjä vuosina 2017 ja 2018. Alennus koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin varustamon tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Shokkihintaan Välimerelle; MSC Cruisesin risteily alk. 230 €/hlö

Kampanja-aika: toistaiseksi

MSC Cruisesin Välimeren risteily on myynnissä alennettuun alk. hintaan 230 €/hlö. Risteilyaluksena toimii vuonna 2008 valmistunut, moderni MSC Fantasia, jolta löytyy mm. 4D-elokuvateatteri, uima-allaskansi ja F1-simulaattori.


Tarjoushinnat

230 €/hlö Fantastica sisähytti

270 €/hlö Bella ikkunahytti

270 € hlö Fantastica ikkunahytti

310 €/hlö Bella parvekehytti 

310 €/hlö Fantastica parvekehytti 

 

Hinta ei sisällä palvelurahoja laivan henkilökunnalle (yht. 30 €/hlö). 

 

Risteilyn reitti

La 4.11.2017 Barcelona, lähtö klo 13.30

Su 5.11.2017 Genova, klo 09.00–17.00

Ma 6.11.2017 Marseille, klo 09.00–18.00

Ti 7.11.2017 Barcelona, paluu klo 10.00

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta. Kysy meiltä myös lentoja ja majoitusta!


Säännöt

Tarjous koskee MSC Fantasian lähtöä 4.–7.11.2017 (Barcelona–Barcelona). Tarjous on voimassa niin kauan kuin paikkojan riittää tai 30.10.2017 asti. Alennus koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmainen Internet-yhteys Celebrity Cruisesin risteilyille

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Celebrity Cruisesin risteilyille Karibialla ja Euroopassa saa kaupan päälle langattoman Internet-yhteyden. Tarjous koskee yhtä laitetta per hytti. Tarjous koskee vähintään neljän yön risteilyjä ikkuna-, parveke-, Concierge- tai AquaClass -hytissä ajalla 1.12.2017 - 31.12.2018. 


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Yhdistettävissä juomapakettikampanjaan sekä alennuskampanjaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Etuja Holland America Linen risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Lähes kaikille Holland America Linen risteilyille huhtikuun 2018 jälkeen saa seuraavat edut kaupan päälle:

 

 • Signature-juomapaketti
 • Illallien Pinnacle Grill-ravintolassa
 • Alennetut hinnat lisävuoteessa matkustaville
 • Lisäksi sviitteihin saa jopa 200USD/sviitti käyttörahaa laivalle

Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ennakkovaraajan etuja Holland America Linen pitkille risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Holland America Linen pitkille risteilyille saa tuhansien eurojen arvoisia etuja. 

 

Esimerkiksi vuoden 2019 113 yön maailman ympäriristeilylle saa seuraavat edut kaupan päälle parvekehyttiin ja korkeampaan luokkaan:

 • 750 USD - 2000 USD/hlö käyttörahaa laivalle
 • 400 min nettipaketti/hlö
 • palvelurahat laivan henkilökunnalle etukäteen maksettuna
 • alkoholipaketin hyttiin
 • matkatavarakuljetuspalvelu
Kysy lisää muista pitkistä risteilyistä ja muihin hyttiluokkiin saatavista eduista asiakaspalvelustamme.

 


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alennetut hinnat Regal Princessin parvekehytteihin Karibialla

Kampanja-aika: toistaiseksi

Regal Princessin Karibian risteilyillä parvekehytit ovat tällä hetkellä varattavissa alennettuun hintaan, jopa - 50 %.

 

Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Abu Dhabin formularisteily luksusaluksella huippuhintaan

Kampanja-aika: toistaiseksi

Crystal Cruisesin 5 päivän luksusristeily Dubaista Abu Dhabiin on myynnissä nyt puoleen hintaan; alk. 945 dollaria per hlö. Hintaan sisältyy mm. viinit, samppanjat ja muut premium-alkoholijuomat, kaikki alkoholittomat juomat, palvelumaksut, ruokailut erikoisravintoloissa, aktiviteetit, viihdeohjelma ja 24h huonepalvelu. 


Risteilyyn on helppo yhdistää viikonlopun F1-kisat Abu Dhabissa. Risteilyalus saapuu Abu Dhabiin lauantaiaamuna, ja toimii matkustajille hotellina sunnuntaihin asti. Abu Dhabin Grand Prix ajetaan Yas Marina Circuit -radalla 24–26. marraskuuta. Tutustu risteilyn reittiin täällä!

 

Varaukset ja tiedustelut asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Tarjous on voimassa niin kauan kun risteilyllä on tilaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Celebrity Cruisesin risteilyistä jopa 100 €/hlö alennusta ja lapset puoleen hintaan

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Vähintään neljän yön pituisille Celebrity Cruisesin risteilyille ajalla 1.10.2017–30.4.2019 saa Go Big -edun (Classic-juomapaketti veloituksetta) sekä lisäksi risteilyn alennettuun hintaan.

 

Alennusta saa:

50 €/hlö ikkunahytissä tai parvekehytissä

75 €/hlö Concierge- tai Aqua-luokassa

100 €/hlö sviitissä 

 

Kolmas ja neljäs matkustaja lisävuoteessa matkustavat myös puoleen hintaan ikkunahytissä ja korkeammassa hyttiluokassa.

 

Alennettu hinta näkyy valmiiksi Risteilykeskuksen online-varaamossa


Säännöt

Tarjous koskee vähintään 4 yön pituisia Celebrity Cruisesin risteilyjä. Matkustusaika: 1.10.2017-30.4.2019. Alennuksen saa ainoastaan kaksi henkeä hytissä. Lisävuodealennuksen saa ainoastaan risteilyn hinnasta, ei veroista ja tipeistä. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä. Kampanja ei ole yhdistettävissä seniorialennukseen tai muihin kampanjoihin. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Juomapaketti kaupan päälle MSC Cruisesin syksyn Välimeren risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

MSC Cruisesin lähes kaikille syyskauden (syyskuu–lokakuu 2017) 7 yön Välimeren risteilyille saa kaupan päälle juomapaketin. Sisähyttiin saa Mealtime -juomapaketin ja ulko- sekä parkevehyttiin All Inclusive Restaurant & Bar -juomapaketin. 

 

Lisätietoja juomapaketeista ja siitä, mitä niihin sisältyy.


Säännöt

Kampanja koskee lähes kaikkia MSC Cruisesin 7 yön risteilyjä Välimerellä syys-lokakuussa 2017. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske SuperFamily-hyttejä, Aurea-hyttejä tai Yacht Club-hyttejä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Varmista vielä varauksen yhteydessä, millainen juomapaketti risteilyysi kuuluu.

Ennakkovaraajan etuna käyttörahaa Azamara Club Cruisesin risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi voimassa

Kun varaat Azamara Club Cruisesin risteilyn viimeistään vuotta ennen lähtöä, saat ennakkovaraajan etuna laivalle käyttörahaa, jonka voit tuhlata haluamallasi tavalla muun muassa retkiin, ostoksiin tai kylpylähoitoihin.

 

Käyttörahaa saa

 

1000 dollaria World Owners and Ocean -sviittiin

500 dollaria Spa and Continent -sviittiin

400 dollaria parvekehyttiin

300 dollaria ulko- tai sisähyttiin

 

Käyttörahakampanja on hyttikohtainen. 


Säännöt

Risteilyvaraus tulee tehdä viimeistään 365 vuorokautta ennen lähtöpäivää. Kampanja on hyttikohtainen ja koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Mealtime Restaurant -juomapaketti MSC Cruisesin talvikauden Välimeren risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

MSC Cruisesin talvikauden Välimeren risteilyjen kaupan päälle saa Mealtime Restaurant -juomapaketin. Tarjous koskee lähes kaikkia MSC Orchestran lokakuussa lähteviä ja MSC Meraviglian marras-huhtikuussa lähteviä risteilyjä. Tarjous näkyy automaattisesti online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee lähes kaikkia MSC Orchestran pitkiä risteilyjä lokakuussa 2017 ja MSC Meraviglian pitkiä risteilyjä marras-huhtikuussa 2017-2018. Etu koskee vain uusia varauksia. Paikkoja on rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyt alk. 72 € lisävuoteessa

Kampanja-aika: Niin kauan kuin paikkoja riittää

Lähes kaikille vuoden 2017 Princess Cruisesin risteilyillä Euroopassa, Japanissa ja Atlantin ylittävillä, lisävuoteessa majoittuvat maksavat risteilystään ainoastaan verot ja satamamaksut. Lisävuoteessa majoittuvien hinnat alk. 72 €/hlö.


Säännöt

Tarjous koskee osaa Princess Cruisesin vuoden 2017 lähdöistä Euroopassa, Japanissa ja Atlantin ylityksiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Luksusristeilyistä alennusta yksin matkustaville

Kampanja-aika: 31.12.2017 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää

Luksusvarustamo Regent Seven Seas Cruises tarjoaa yksin matkustaville alennusta useista ensi vuoden risteilyistä. Yhden hengen lisämaksusta saa alennusta 50 % seuraavilla risteilyillä:

 

Seven Seas Mariner (sviittiluokat D-H)


Seven Seas Voyager (sviittiluokat A-H)

Paikkoja on myynnissä rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Kysy meiltä lisää!


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Tarjous on voimassa niin kauan kuin paikkoja riittää tai 31.12.2017 asti. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Käyttörahaa ja virvoitusjuomapaketti Carnival Cruise Linen risteilyille

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Lähes kaikille Carnival Cruise Linen Karibian risteilyille sisältyy 50 dollaria käyttörahaa, jonka saa tuhlata laivalla haluamallaan tavalla. Lisäksi ikkunahyttiin ja korkeampiin hyttiluokkiin saa kaupan päälle Soda Beverage Package -juomapaketin, johon sisältyy limuja ja mehuja.

 

Käyttörahatarjous ei näy suoraan Risteilykeskuksen online-varaamossa. Varmista vielä asiakaspalvelusta, kuuluuko risteilysi kampanjaan. 


Säännöt

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Jopa 40 % alennusta Royal Caribbeanin risteilyistä

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Royal Caribbeanin osasta Karibian risteilyjä saa jopa 40 % alennusta ja muista Royal Caribbeanin risteilyistä 30 % alennusta.

 

Alennus koskee Kiinan risteilyjä lukuun ottamatta kaikkia risteilyjä.

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.  


Säännöt

Alennus koskee vain uusia varauksia. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin (paitsi kanta-asiakasalennuksiin). Varausmuutokset saattavat johtaa alennuksen poistoon. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Etuja Princess Cruisesin pitkille risteilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Seuraaviin Princess Cruisesin risteilyihin saa etuja kaupan päälle:

 

 • Royal Princess, 49 yötä, lähtö 2.2.2019, Etelä-Amerikka
 • Coral Princess, 60 yötä, lähtö 19.9.2018, Alaska ja Aasia
 • Pacific Princess, 72 yötä, lähtö 20.1.2019, Tyynimeri, Australia ja Aasia
 • Pacific Princess, 39 yötä, lähtö 3.4.2019, Afrikka ja Etelä-Amerikka

 

Edut ovat:

 

 • Käyttörahaa laivalle 200 USD/hlö sisä- tai ikkunahytissä tai 500 USD/hlö parvekehytissä ja sviiteissä
 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle veloituksetta
 • Sviiteissä hintaan kuuluvia minibaaripalveluja

Lisäksi Pacific Princessin 96 tai 111 yön maailman ympäri risteilyillä käyttörahan määrä on 500 USD/hlö sisä- tai ikkunahytissä tai 1000 USD/hlö parvekehytissä ja sviiteissä. 

Säännöt

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaa parvekehytti sisähytin hinnalla Azamaran risteilyillä

Kampanja-aika: 30.11.2017 asti

Osaan Azamaran risteilyistä saat nyt sisähytin hinnalla Club Veranda -parvekehytin. Tarjouksen matkustusaika 20.4.2018 alkaen, katso kampanjaan kuuluvat risteilyt tästä


Säännöt

Tarjous koskee uusia yksittäisvarauksia. Tarjous ei koske sviittejä. Hyttiluokan korotus on riippuvainen Club Veranda -hyttiluokan saatavuudesta, lähtöpäivästä ja laivasta. Tarjous ei välttämättä ole saatavilla kaikilla risteilyillä. Yksi tarjous/hytti. Tarjous ei ole yhdistettävissä minkä tahansa bonuksen, kampanjan tai alennuksen kanssa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

MSC Cruisesin Karibian risteilyille juomapaketti kaupan päälle

Kampanja-aika: toistaiseksi

Alkuvuoden 2018 upouuden MSC Seasiden 7 yön Karibian risteilyille sekä MSC Divinan 12 tai 11 yön Karibian risteilyille saa kaupan päälle All Inclusive Classic-juomapaketin. 

 

Juomapaketin sisältävät lähdöt näkyvät erikseen Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous on voimassa vain uusille varauksille eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tarjous ei koske ryhmämatkoja, eikä lentopaketteja. Paikkoja rajoitetusti. 

Go! Big, Better, Best - loistava tarjous kaikilla Celebrity Cruisesin risteilyillä

Kampanja-aika: voimassa toistaiseksi

Hyödynnä Celebrity Cruisesin Go! Big, Better, Best –kampanja ja saat 1, 2 tai 3 erikoisetua tulevalle risteilyllesi. 

 

- Go! Big. Celebrity Classic Beverage package –juomapaketti sisältyy matkan hintaan

- Go! Better. Maksa 15 eur/hlö/vrk ja voit valita itsellesi kaksi seuraavista eduista: juomapaketti, käyttörahaa laivatilille tai ilmainen netti risteilyn ajaksi. 

- Go! Best. Maksa 40 eur/hlö/vrk ja saat itsellesi kaikki kolme erikoisetua. Tässä vaihtoehdossa juomapaketti on Premium Beverage package. 


Säännöt

Tarjous koskee kaikkia Celebrityn tällä hetkellä myynnissä olevia vähintään 4 yön kestoisia risteilyjä, joiden lähtöpäivä on ennen 1.4.2019. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä eikä ns. siirtymäristeilyjä, kuten valtamerten ylityksiä. Tarjous koskee ainoastaan majoitusluokkia ikkunahyttiluokasta ylöspäin, ja se on saatavilla vain kahdelle matkustajalle per hytti. Kolmas ja neljäs matkustaja hytissä saavat alkoholittoman Classic-juomapaketin sekä 40 min wifia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Lapset edulliseen hintaan Välimerelle syksyllä

Kampanja-aika: 31.10.2017 asti

Royal Caribbeanin Rhapsody of the Seas-aluksen Välimeren risteilyillä lapset risteilevät lisävuoteessa alennettuun hintaan. Kampanja koskee lähtöjä ajalla 30.9.-28.10.2017 ikkunahytissä ja korkeammassa hyttiluokassa.


Säännöt

Alennuksen saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan. Alennus koskee ainoastaan lapsia, jotka majoittuvat hytissä lisävuoteessa. Kampanja ei koske perhehyttejä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 18 000 risteilyvaihtoehtoa!