MSC Euribia

Varaa risteily

MSC Euribia on saanut nimensä kreikkalaiselta merten jumalattarelta Eurybialta. Meraviglia Plus -laivaluokkaan kuuluva alus on valmistunut vuonna 2023. Muista MSC Cruisesin laivoista poiketen, MSC Euribiaa koristaa laivan sisältä löytyvän taiteen lisäksi myös sen runkoon maalattu taideteos. Teos on vuonna 2021 järjestetyn kilpailun satoa, ja sen on suunnitellut saksalainen taiteilija ja graafikko Alex Fläming. Myös kilpailun viiden finalistin teokset nähdään laivan galleriassa.

Ympäristöystävällisyys

MSC Euribia on MSC Cruisesin toinen nesteytetyllä maakaasulla (LNG) kulkeva risteilyalus. Tämän lisäksi aluksella on otettu muitakin askeleita kohti vastuullisempaa risteilymatkailua. Jätevesi käsitellään laivan omilla moderneilla puhdistusjärjestelmillä, laivan runko on käsitelty likaantumisenestomaalilla, vedenalaista äänisaastetta pyritään vähentämään underwater radiated noise management -järjestelmällä ja laivalla on käytössä muun muassa energiatehokas ilmanvaihto- sekä lämmitysjärjestelmä.

MSC Yacht Club

MSC Euribian yksityinen Yacht Club -sviittialue sijaitsee ylimmillä kansilla laivan keulassa. Yacht Club -asiakkaiden käytössä on parhaiden sviittien lisäksi oma ravintola ja grilli, yksityinen Top Sail Lounge sekä oma aurinkokansi, jossa on auringonottotilaa, uima-allas sekä kaksi poreallasta. Yacht Clubin asukkaat pääsevät nauttimaan 24 tunnin hovimestari- ja concierge-palvelusta, omista hierontahuoneista ja vapaasta pääsystä Aurea Spa -kylpylässä sijaitsevalle Thermal Suite -alueelle.

Ruokailu

MSC Euribialla on yhteensä kymmenen erilaista ravintolaa, joista viidessä voi ruokailla maksutta. Hintaan sisältyviin ravintoloihin kuuluu à la carte -pääravintoloita ja Marketplace-buffetravintola. Loput viisi ruokapaikkaa ovat lisämaksullisia erikoisravintoloita. Näiden joukosta löytyy Hola! Tacos & Cantina, joka tarjoilee meksikolaista ruokaa, ranskalaista bistroruokaa ja pihviravintolan tunnelmaa yhdistelevä Le Grill sekä aasialaista ruokaa tarjoilevat Kaito Sushi Bar, Kaito Teppanyaki sekä Kaito Robatayaki. Makeannälkään laivalta löytyy Jean-Philippe Crêpes & Gelato -jäätelöbaari sekä Jean-Philippe Chocolat & Café -suklaakauppa. Näiden lisäksi Yacht Club -asiakkaat pääsevät ruokailemaan yksityiseen à la carte -ravintolaan sekä rennompaan grilliravintolaan.

Viihde ja aktiviteetit

MSC Euribia tarjoaa matkustajilleen viisi uniikkia uima-allasaluetta, sisältäen yhden suurimmista vesipuistoista merellä. Aluksen sydän Galleria Euribia -kävelykatu, jonka LED-katto on varustamon pisin ja näyttävin. Kävelykadun varrelta löytyy ravintoloita, lukuisia kauppoja ja viihdykettä matkustajille. Viihdeohjelmaa järjestetään Carousel Loungessa sekä Delphi-teatterissa. Livemusiikista vastaa laivan oma big band -yhtye Big Band at Sea. Laivalla on myös muun muassa Hologate Blitz -virtuaalitodellisuuspeli, videopelisali, interaktiivinen XD Dark Ride -elokuvateatteri sekä F1-simulaattori.

Urheilu ja hyvinvointi

Muiltakin MSC Cruisesin aluksilta tuttu Aurea Spa on balilainen kylpyläkokemus, joka tarjoaa rentouttavia hoitoja, jotka elvyttävät niin mielen kuin kehonkin. Kylpyläalueelta löytyy muun muassa Thermal Suite -alue, kauneushoitola, parturi ja kampaaja, solariumi sekä kynsisalonki.

Urheilemaan pääsee monipuoliselle Sportplex-urheilukentälle, missä voi pelata esimerkiksi koripalloa, tennistä, jalkapalloa ja lentopalloa. Technogym®-kuntosali on varustettu moderneilla laitteilla, ja kantta 16 kiertää power walking -rata. MSC Euribialla pääsee myös keilaamaan!

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2023
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 183 500 t
 • Pituus 330 m
 • Leveys 43 m
 • Asiakaskannet 15
 • Matkustajia 6 330
 • Henkilökuntaa 1 710
 • Hyttejä 2 420

Kohokohdat

 • Galleria Euribia

  Laivan sydän on kävelykatu Galleria Euribia, jonka varrelta löytyy erikoisravintoloita, baareja ja kauppoja. Kävelykadun yläpuolella komeilee LED-näytöistä koostuva kupolikatto, johon heijastetaan näyttäviä kuvaesityksiä. Katossa voi ihailla niin tähtitaivasta, auringonnousua, pilvenpiirtäjiä kuin renessanssin aikaisia maalauksiakin – kuvat vaihtuvat kellonajan ja laivan tapahtumien mukaan.

 • Ocean Cay -vesipuisto

  Yksi merten hienoimmista vesipuistoista on tässä! Ocean Cay -vesipuistossa voi esimerkiksi laskea kilpaa vierekkäisissä mäissä tai kiitää laudalla Slideboarding-teknologian avulla. Vesipuistossa on myös lasten AquaPlay-alue sekä yläilmoissa kulkeva seikkailupolku.

 • Atmosphere Pool

  Meraviglia ja Meraviglia Plus -luokkien laivoilla on jokaista matkustajaa kohden jopa 10 neliömetriä kansitilaa – aluksilta löytyy myös yksi merten suurimmista allasalueista. Tyylikäs design, kauniit valot sekä jättimäinen näyttö tekevät allasalueesta houkuttelevan vielä pimeäntulon jälkeenkin – täydellinen paikka lämpimien kesäiltojen viettoon.

 • MSC Yacht Club

  Laivan ylimmillä kansilla sijaitseva MSC Yacht Club on kuin pieni luksuslaiva suuren laivan sisällä. Yacht Clubissa sijaitsevat laivan hienoimmat sviitit. Yacht Club on täydellinen valinta, jos haluat risteilyllesi pientä luksusta, mutta silti nauttia kaikista suuren laivan tarjoamista palveluista, aktiviteeteista ja viihteestä.

Palvelut

 • Ravintolat 10
 • Baarit 21
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Vesiliukumäki
 • Uima-altaat 4
 • Porealtaat 9
 • Lastenallas
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Yhden hengen hyttejä
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Studio-sisähytti

Studio-sisähytit on tarkoitettu yhden hengen käyttöön. Hyteissä on leveä vuode sekä kylpyhuone suihkulla. Hyttien varusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi.

Hyttien koko on noin 12 m².

Hyttikategoriat: IS
Matkustusluokat: Fantastica

Sisähytti

Sisähyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkulla. Hyttien varusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi.

Hyttien koko on noin 12–17 m².

Hyttikategoriat: IB, IR1, IR2
Matkustusluokat: Bella, Fantastica

Ulkohytti

Ulkohyteissä on ikkuna merelle. Osassa hyteistä merinäköala on rajoitettu (hyttikategoria OO). Hyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Hyttien varusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, sohva, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Laivalla on saatavilla Junior-ulkohyttejä sekä tilavampia Deluxe- ja Premium-ulkohyttejä.

Hyttien koko on noin 12–25 m².

Hyttikategoriat: OB, OO, OM2, OR1, OL2
Matkustusluokat: Bella, Fantastica

Studio-parvekehytti

Studio-parvekehytit on tarkoitettu yhden hengen käyttöön. Hyteissä on vuodesohva sekä oma kalustettu parveke. Hyteissä on kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Hyttien varusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi.

Hyttien koko on noin 12 m². Parvekkeen koko on noin 4 m².

Hyttikategoriat: BS
Matkustusluokat: Fantastica

Parvekehytti

Parvekehyteissä on oma kalustettu parveke. Osassa hyteistä merinäköala on rajoitettu (hyttikategoria BP). Hyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hyteissä on kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Hyttien varusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, sohva, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi.

Hyttien koko on noin 17 m². Parvekkeen koko on noin 6 m².

Hyttikategoriat: BB, BP, BR1. BR2, BR3, BA
Matkustusluokat: Bella, Fantastica, Aurea

Aurea-sviitit

Laivalla on tarjolla kolmen eri kategorian Aurea-sviittejä. Sviiteissä on oma kalustettu parveke sekä kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella. Osassa Aurea-sviiteistä on poreamme parvekkeella (kategoriat SLJ ja SXJ). Sviiteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Sviittien varusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, sohva, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi.

Sviittien koko on noin 25–39 m². Parvekkeen koko on noin 3–36 m².

Hyttikategoriat: SL1, SLJ, SXJ
Matkustusluokat: Aurea

Yacht Club -sviitit

Laivalla on tarjolla yhteensä neljää erilaista Yacht Club -sviittiluokkaa aina ikkunattomista sviiteistä parvekkeellisiin Royal-sviitteihin. Sviittien koot ja sisustus vaihtelevat kategorioittain. Sviittien perusvarusteluun kuuluu parivuode tai pyydettäessä kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone suihkulla ja/tai kylpyammeella, hiustenkuivaaja, interaktiivinen taulu-tv, sohva, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Kaksikerroksista Duplex-sviiteistä sekä Royal-sviiteissä on oma poreamme parvekkeella.

Ikkunattomat sviitit YIN: sviitin koko noin 17 m²
Deluxe-sviitit YC1: sviitin koko noin 30 m², parvekkeen koko noin 5 m²
Duplex-sviitit YJD: sviitin koko noin 59 m², parvekkeen koko noin 23 m²
Royal-sviitit YC3: sviitin koko noin 58 m², parvekkeen koko noin 40 m²

Galleria

Tarjoukset

Ajankohtaista

Laivaluokka

Meraviglia Plus

Meraviglia Plus -laivaluokan ensimmäinen alus, MSC Grandiosa, on valmistunut vuonna 2019. Sitä seuraa sisaralus MSC Virtuosa seuraavana vuonna.