• Varaa risteily

Oceania Cruises

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Kuuden tähden risteilyvarustamo Oceania Cruises tarjoaa luksusaluksillaan palkittua gourmet-ruokaa ja huippuluokan viihdettä. Nauti elämäsi parhaista unista, rennon elegantista tunnelmasta ja korkeatasoisesta palvelusta!

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Oceania Cruisesin risteilyillä syödään yhtä hyvin kuin viiden tähden gourmet-ravintoloissa. Vaihtoehtoja on jokaisella laivaston aluksella useita.
Oceania Cruisesin risteilyillä on helppo viihtyä. Tapaa uusia ystäviäsi viinilasillisen äärellä, kuuntelee baarissa piano- tai jousimusiikkia, tanssi pitkälle iltaan Horizon-baarissa tai nauti Loungen korkealaatuisesta viihteestä! 
Risteilyä ei tarvitse viettää vain ravintoloissa istuen. Nauti kylpylän rentouttavista hoidoista tai ihastele auringonnousua aamulenkillä!
Lähde tutustumaan kiehtoviin satamakohteisiin asiantuntevien oppaiden johdolla! Oceania Cruisesin monipuolisesta retkivalikoimasta löytyy muun muassa aktiivi-, luonto-, ruoka- ja kulttuuriteemaisia puoli- ja kokopäiväretkiä.
Oceania Cruisesin risteilyillä saat ensiluokkaista palvelua. Jokaista matkustajaa kohden alukselta löytyy 1.6 miehistön jäsentä – on siis varmaa, että palvelu on yksilöllistä! 
Luksusristeilyjen hintaan sisältyy muun muassa herkullinen ruoka, upea viihdeohjelma sekä hotellihuonemaisen hytin mukavuudet.


  Kaikki Oceania Cruises risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Katso tästä

Oceania CruisesOceania Cruises on amerikkalainen luksusvarustamo, joka omistaa kuusi keskikokoista luksusalusta. Aluksista pienimmille mahtuu vain 680 matkustajaa, joten tunnelma on eksklusiivinen ja intiimi. Tunnelma on toki intiimi myös kahdella isommalla aluksella, joille mahtuu 1250 vierasta. Intiimi ei kuitenkaan ole synonyymi tungokselle ja ahtaudelle; risteilyaluksilla on lukuisia paikkoja viettää aikaa. Laivaston uusimmat alukset, MS Marina ja MS Riviera, ovat valmistuneet vuosina 2011–2012. 


Herkullinen gourmet-ruoka

Oceania Cruisesin risteilyillä syödään yhtä hyvin kuin viiden tähden gourmet-ravintoloissa. Varustamo onkin tituleerannut ruokansa merten parhaaksi; luksusaluksilta löytyy mm. keittiömestari Jacques Pépinin gourmet-ravintola ja muita korkealaatuisia erikoisravintoita, joissa voi ruokailla koko risteilyn ajan veloituksetta. Tämän lisäksi uusimmilla aluksilla voi herkutella aasialaisessa erikoisravintolassa, Red Gingerissä, sekä viininmaisteluita että gourmet-illallisia tarjoilevassa La Reserve by Wine Inspectorissa.


Upeat risteilykohteet

Eksklusiiviset satamat ja jännittävät kohteet… Pienen kokonsa vuoksi varustamon alukset mahtuvat upeisiin pikkusatamiin, joihin isoilla laivoilla ei ole asiaa. Usein ankkurointi tapahtuu myös suoraan kaupunkien keskustassa. Oceania Cruisesin kyydissä pääset vierailemaan Positanon, Venetsian ja Saint-Tropezin kaltaisissa kohteissa. Valikoimassa on risteilyjä Tyynenvaltameren paratiisisaarille, Alaskaan, Afrikkaan, Aasiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, Kanadaan, Karibianmerelle, Välimerelle ja Etelä-Amerikkaan. Luksusvarustamon kyydissä pääsee myös neljä kuukautta kestävälle maailmanympäriristeilylle. 

MS Regatta

MS Regatta on luksusvarustamo Oceania Cruisesin laivaston lippulaiva. Tyylikäs alus aloitti liikennöinnin vuonna 1998, mutta se kävi läpi miljoonien dollareiden kunnostuksen vuonna 2014. Alukselle mahtuu 684 matkustajaa ja 386 miehistön jäsentä. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1998

Uudistettu: 2014

Pituus: 181 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 684

Henkilökuntaa: 386


MS Insignia

MS Insignia on luksusvarustamo Oceania Cruisesin R-luokan risteilyalus. Tyylikäs alus aloitti liikennöinnin vuonna 1998, mutta se kävi läpi miljoonien dollareiden kunnostuksen vuonna 2014; vanhasta sisustuksesta ei ole aluksella enää tietoakaan. Alukselle mahtuu 684 matkustajaa ja 386 miehistön jäsentä. 


Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1998

Uudistettu: 2014

Pituus: 181 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 684

Henkilökuntaa: 386


MS Nautica

MS Nautica on vuonna 1998 liikennöinnin aloittanut risteilyalus. Sisarlaivojensa kanssa lähes identtinen MS Nautica kävi läpi miljoonien dollareiden kunnostuksen vuonna 2014; vanhasta sisustuksesta ei ole aluksella enää tietoakaan.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1998

Uudistettu: 2014

Pituus: 181 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 684

Henkilökuntaa: 386


MS Sirena

MS Sirena on Oceania Cruisesin laivaston uusin lisäys. Vuonna 1998 liikennöinnin aloittanut risteilyalus liittyi laivastoon vuonna 2016. Samana vuonna alus kävi läpi 40 miljoonan dollarin kunnostuksen. MS Sirenalla on muutama erikoisravintola, joita ei löydy muilta R-luokan aluksilta.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1999

Uudistettu: 2016

Pituus: 181 m

Bruttotonnit: 30 277 t

Matkustajia: 864

Henkilökuntaa: 373


MS Marina

Vuonna 2011 liikennöinnin aloittanut MS Marina on yhdessä sisaraluksensa MS Rivieran kanssa Oceania Cruisesin laivaston isoin alus. Lähes 237 pitkälle alukselle mahtuu 1250 matkustajaa ja 800 miehistön jäsentä. MS Marina on koostaan huolimatta intiimi ja tunnelmallinen risteilyalus. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2011

Uudistettu: -

Pituus: 237 m

Bruttotonnit: 66 084 t

Matkustajia: 1250

Henkilökuntaa: 800


MS Riviera

Vuonna 2012 liikennöinnin aloittanut MS Riviera on yhdessä sisaraluksensa MS Marinan kanssa Oceania Cruisesin laivaston isoin alus. Lähes 237 pitkälle alukselle mahtuu 1250 matkustajaa ja 800 miehistön jäsentä. MS Riviera on koostaan huolimatta intiimi ja tunnelmallinen risteilyalus. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2012

Uudistettu: -

Pituus: 237 m

Bruttotonnit: 66 084 t

Matkustajia: 1250

Henkilökuntaa: 800Laivaluokat

R-luokka


R-luokkaan kuuluu neljä pientä luksusalusta, joille mahtuu 684 matkustajaa. Tyylikkäät alukset on kunnostettu täysin viime vuosien aikana. Risteilyaluksilta löytyy mm. viisi ravintolaa, kahvila, kylpylä ja kauppoja. MS Sirena on laivaston uusin tulokas, jolta löytyy sisarlaivojaan enemmän erikoisravintoloita.

 

R-luokkaan kuuluvat alukset:

MS Insignia I MS Nautica

MS Regatta I MS Sirena

O-luokka


O-luokkaan kuuluu kaksi keskikokoista luksusalusta, joille mahtuu 1250 matkustajaa. Luokan ensimmäinen alus, Marina, valmistui vuonna 2011. Riviera aloitti liikennöinnin vuonna 2012. Moderneilta aluksillta löytyy mm. Jacques Pépinin gourmet-ravintola, aasialainen ravintola Red Ginger sekä viininmaisteluita tarjoileva La Reserve by Wine Inspector. 

 

O-luokkaan kuuluvat alukset:

MS Marina I MS Riviera


Oceania Cruisesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Oceania Club. Kaikki varustamon asiakkaat liitetään automaattisesti Oceania Club ohjelmaan ensimmäisen risteilyn jälkeen. Kanta-asiakasohjelmassa on seitsemän tasoa. Mitä korkeammalla tasolla olet jäsenyydessä, sitä parempia etuja saat. Kaikki kanta-asiakasedut on saatavilla myös Risteilykeskuksen kautta varattaessa.   Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!