Regent Seven Seas Cruises

Luksusristeilylle lähdetään nauttimaan intiimistä tunnelmasta, henkilökohtaisesta palvelusta ja upeista satamakohteista. Osaava henkilökunta pitää huolen siitä, että risteilysi sujuu luksustunnelmissa.

Regent Seven Seas -varustamon sanotaan olevan maailman ”most inclusive”, sillä risteilyhintaan sisältyy myös retket satamakohteissa. Vasta valmistunut Seven Seas Explorer -laiva puolestaan on ”the most luxurious ship ever built”. Regentin keskikokoisia laivoja voi suositella kaikille, jotka haluavat yksinkertaisesti vain parasta.

Tutustu Risteilykeskuksen Deluxe-varustamoihin!

Regent Seven Seas Cruisesin risteilyillä valitset itse, milloin, kenen kanssa ja missä ruokailet. Päätöksenteko on haluttu jättää täysin sinulle, jotta risteilykokemuksestasi muotoutuisi juuri sinun näköisesi
Regent Seven Seas Cruisesin risteilyillä aika ei tule pitkäksi. Kaikki ohjelma ja aktiviteetit kuuluvat risteilyn hintaan, joten voit heittäytyä suoraan lomatunnelmaan. 
Rentoudu Canyon Ranch Spa Clubin ihanissa hoidoissa, jotka rauhoittavat mieltä ja saavat sinut säteilemään sisältäpäin. Kauneushoitolassa voit esimerkiksi hoidattaa kyntesi uuteen uskoon.
Regent Seven Seas Cruises on maailman ainoa risteilyvarustamo, jonka risteilyhintaan sisältyvät myös retket. Tasokkaita retkiä on tarjolla yli 1800, joten löydät varmasti oman suosikkisi jokaisessa satamakohteessa.
Luksusristeilyillä palvelun taso on aina ensiluokkaista. Sviittipalvelija on apunasi aamusta iltaan. Korkeissa sviittiluokissa majoittuvat nauttivat lisäksi maksuttomista lisäpalveluista, joilla risteilystä saa entistä enemmän irti.
Regent Seven Seas Cruises tunnetaan todellisena all inclusive -risteilyvarustamona. Kuuden tähden risteilyjen hintaan sisältyy muun muassa retket satamakohteissa, suuri valikoima juomia, kaikki aluksen erikoisravintolat ja yksilöllinen sviittipalvelu.


  Kaikki Regent Seven Seas Cruises risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Katso tästä


Luksusvarustamo Regent Seven Seas Cruisesin risteilyille lähdetään nauttimaan kuuden tähden luksuspalveluista ja tunnelmasta. Luksusvarustamon neljällä keskikokoisella aluksella seilataan kaikilla maailma merillä – tietenkään laadusta tinkimättä! Regent Seven Seas Cruises tunnetaan maailman ainoana risteilyvarustamona, jonka risteilyillä myös retket kuuluvat risteilyn hintaan. Osalla risteilyistä hintaan sisältyy myös kolmen päivän pituinen kiertoretki lähtö- tai paluusatamasta!


The Most Inclusive Luxury Experience

Regent Seven Seas Cruises on synonyymi luksukselle. Samppanjaa, kaviaaria, gourmet-aterioita... Kaikki kuuluvat risteilyn hintaan! Hemmottele itseäsi erikoisravintoloissa, nauti cocktail aurinkokannella tai heittäydy paikalliseen ruokakulttuuriin maksuttomilla retkillä. Regent Seven Seas Cruisesin hyvänkokoisille risteilyaluksille otetaan vain 350–750 matkustajaa, joten tunnelma on aina intiimi – mutta tila ei lopu kesken! 


Suuri valikoima maksuttomia retkiä

Regent Seven Seas Cruises on maailman ainoa risteilyvarustamo, jonka risteilyillä retket kuuluvat risteilyn hintaan. Laadukkaita maksuttomia retkiä on tarjolla jokaisessa satamakohteessa. Kiinnostaisiko sinua lähteä vierailemaan viinitilalla? Vai sopisiko sinulle paremmin patikointiretki Amazonin sademetsässä? Retkien teemat vaihtelevat muutaman tunnin kiertoajeluista useamman tunnin luonto-, kulttuuri- ja ruokaseikkailuihin. Lisäluksusta kaipaaville on lisäksi tarjolla maksullisia helikopteri-, gourmet- ja yksityisretkiä. Osalla risteilyistä hintaan sisältyy myös kolmen päivän pituinen kiertoretki lähtö- tai paluusatamasta!


Uusi upea Seven Seas Explorer  

Varustamon huippumodernia uutuutta, Seven Seas Exploreria, on tituleerattu maailmaan ylellisimmäksi ja tilavimmaksi risteilyalukseksi. Luksusaluksen suurimassa, 360 m2 kokoisessa, sviitissä on muun muassa oma sauna, höyryhuone ja kylpyläosasto. Risteilyaluksen sisustuksessa on käytetty muun muassa satoja kristallisia kattokruunuja, Carraran marmoria ja muita kalliita luksusmateriaaleja. Alukselta löytyy myös Chagallin ja Picasson taidetta. Uutuusravintoloita ovat aasialainen fuusioravintola Pacific Rim ja ranskalainen keittiö Chartreuse. Lähde katsomaan, miltä maailman ylellisimmällä luksusaluksella näyttää! 


Seven Seas Explorer

Vuonna 2016 valmistuneelle luksusalus Seven Seas Explorerille mahtuu 750 matkustajaa ja 542 miehistön jäsentä. Pituutta aluksella on 224 metriä. Maailman ylellisimmältä risteilyalukselta löytyy muun muassa merten suurimmat parvekkeet, taidetta maailman kuuluisimmilta taiteilijoilta sekä lähes 500 kattokruunua. Aluksella on paljon tilaa matkustajille.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2016

Pituus: 224 m

Bruttotonnit: 56 000 t

Matkustajia: 750

Henkilökuntaa: 542


Seven Seas Mariner

Vuonna 2001 liikennöinnin aloittanut Seven Seas Mariner uusitaan täysin keväällä 2018. All inclusive -luksusalukseen mahtuu 700 matkustajaa ja 445 miehistön jäsentä. Pituutta aluksella on 216 metriä. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: 2014

Pituus: 216 m

Bruttotonnit: 48 075 t

Matkustajia: 700

Henkilökuntaa: 445


Seven Seas Navigator

Vuonna 1999 liikennöinnin aloittanut Seven Seas Navigator on varustamon pienin alus, joka uusittiin keväällä 2016. Luksusalukselle mahtuu 490 matkustajaa ja 345 miehistön jäsentä. Pituutta aluksella on 172 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1999

Uudistettu: 2016

Pituus: 172 m

Bruttotonnit: 28 803 t

Matkustajia: 354

Henkilökuntaa: 490


Seven Seas Voyager

Vuonna 2003 liikennöinnin aloittanut Seven Seas Voyager menee uusittiin vuoden 2016 lopussa. Elegantille luksusalukselle mahtuu 700 matkustajaa ja 447 miehistön jäsentä. Pituutta aluksella on 204 metriä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2003

Uudistettu: 2013

Pituus: 204 m

Bruttotonnit: 42 363 t

Matkustajia: 700

Henkilökuntaa: 447Regent Seven Seas Cruises kampanjat ja erikoisedut

Luksusristeilylle lennot kaupan päälle

Kampanja-aika: 30.12.2017 asti

Lähde risteilemään tyylillä luksusvarustamo Crystal Cruisesin all inclusive -risteilylle!

 

Jos varaat Crystal Cruisesin risteilyn Risteilykeskuksen kautta, saat kaupan päälle turistiluokan meno-paluulennot lähtösatamaan/paluusatamasta takaisin (Helsinki-xxx-Helsinki). Katso tarjoukseen kuuluvat lähdöt alta!

 

Crystal Symphonyn risteilyt

 

Papeete–Valparaiso 18.3.–6.4.2018

Valparaiso–Colón 4.6.–19.4.2018

Colon–Fort Lauderdale 19.–30.4.2018

 

Crystal Serenityn risteilyt

 

Charleston–Los Angeles 1.–23.1.2018

Sydney–Manila 17.2.–12.3.2018

Manila–Singapore 12.–28.3.2018

Singapore–Mumbai 28.3.–15.4.2018

Mumbai–Dubai 15.–26.4.2018

Dubai–Rooma/Civitavecchia 26.4.–16.5.2018

 

Kysy asiakaspalvelustamme lisää!  


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Tarjoukseen kuuluvat meno-paluulennot turistiluokassa. Tarjous on voimassa 30.12.2017 asti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Luksusristeilyistä alennusta yksin matkustaville

Kampanja-aika: 31.12.2017 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää

Luksusvarustamo Regent Seven Seas Cruises tarjoaa yksin matkustaville alennusta useista ensi vuoden risteilyistä. Yhden hengen lisämaksusta saa alennusta 50 % seuraavilla risteilyillä:

 

Seven Seas Mariner (sviittiluokat D-H)


Seven Seas Voyager (sviittiluokat A-H)

Paikkoja on myynnissä rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Kysy meiltä lisää!


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Tarjous on voimassa niin kauan kuin paikkoja riittää tai 31.12.2017 asti. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Kaikki risteilytarjoukset »

Online tarjoukset


Kaikki onlinetarjoukset »

Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on matkan tilattuaan maksanut varausmaksun. Riippuen risteilyn lähtöpäivästä varausmaksu erääntyy 1-7 vuorokauden kuluessa varauspäivästä.


Regent Seven Seas Cruisesin kanta-asiakasohjelman nimi on Seven Seas Society. Kaikki varustamon asiakkaat liitetään automaattisesti ohjelman jäseneksi ensimmäisen risteilyn jälkeen. Kaikki kanta-asiakasedut on saatavilla myös Risteilykeskuksen kautta varattaessa.   Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!