Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Alaskan risteily

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Päivä 1. Helsinki–Anchorage

Icelandairin iltapäivälento lähtee Helsingistä klo 15.35. Matka kulkee Islannin kautta Alaskan suurimpaan kaupunkiin Anchorageen, jonne saavutaan samana päivänä klo 16.00. Lentokentältä kuljetus Hilton Garden Inn -hotelliin, jossa lepuutellaan jalkoja pitkän matkan päätteeksi.  

Päivä 2. Anchorage–Seward

Aamu alkaa kaupunkikierroksella Anchoragessa. Kaupunkikierroksen jälkeen matkataan Sewardin pikkukaupunkiin, joka toimii porttina Kenai Fjordsin kansallispuistoon. Risteily alkaa Sewardin satamasta. Ihastele alueen rantaviivaa ja näkymiä Kenain vuorille. Risteilyalus Norwegian Sun kääntää kurssinsa merelle klo 21.00. Risteilyllä on mukana ryhmästä huolta pitävä suomalainen matkanjohtaja.

Päivä 3. Hubbardin jäätikkö mereltä

Norwegian Cruise Linen risteilyalus, Norwegian Sun, tunnetaan viihtyisänä risteilijänä. Tarjolla on risteilijän monipuoliset palvelut ja huippuluokan viihdeohjelma. Merimatkan aikana ihaillaan upeita maisemia Hubbardin jäätikölle, joka on Pohjois-Amerikan suurin aktiivinen jäätikkö. Laiva pysähtyy pitkäksi toviksi jäätikön edustalle. Pääsemme seuraamaan luontoäidin järjestämää näytöstä; valtava jäätikkö liikkuu hiljalleen ja murtaa henkilöauton kokoisia jäälohkareita irti etureunastaan. Lohkareet tippuvat loiskahtaen mereen silmien edessä.

Päivä 4. Icy Strait Point

Risteilyalus saapuu Icy Strait Pointiin klo 9.00. Icy Strait Pointista järjestetään lukuisia retkiä Chichagof-saaren upeaan ympäristöön. Käy vierailemassa lähellä sijaitsevassa Hoonahin kaupungissa, joka on yksi tlingit-intiaanien asuinpaikoista Alaskassa. Alueella elää useita valaslajeja, joten suuntaa katseesi merelle risteilyaluksen jatkaessa matkaansa klo 17.00. 

Päivä 5. Juneau–Sawyerin jäätikkö mereltä

Risteilyalus saapuu Alaskan pääkaupunkiin, Juneauhun, aamulla klo 7.00. Lähde tutustumaan vuonna 1880 perustetun kultakaivoskaupungin historiaan. Ihastele vanhaa kaivosta, kokeile huuhtoa kultaa kuuluisasta Gold Creekista ja nauti pikkukaupungin lämpimästä tunnelmasta. Risteily maagisissa maisemissa jatkuu iltapäivällä klo 13.15. Risteilyalus suuntaa Sawyerin jäätikölle. Rantaviivaa peittävät lukuisat vesiputoukset. Vuonon päässä ihaillaan dramaattista, vuorten ympäröimää jäätikköä. Hyvällä tuurilla saatat nähdä villieläimiä. Suuntaa katseesi merelle!

Päivä 6. Skagway

Risteilyalus saapuu aamulla klo 7.00 toiseen kultakuumeen aikaan syntyneeseen kaupunkiin, Skagwayhin. Suuntaa ulos kaupungista ja lähde tutustumaan alueen upeaan luontoon. Täällä voit lähteä kuuluisalle White Pass & Yukon Route -junamatkalle. Klondiken kultaryntäyksen aikaan rakennettu junarata nousee noin kilometrin korkeudelle 30 kilometrin matkalla ja maisemat ovat henkeäsalpaavat. Kaupungille jätetään hyvästit klo 17.00.

Päivä 7. Ketchikan

Ihastuttavaan Ketchikanin kaupunkiin saavutaan iltapäivällä klo 13.00. Värikäs pikkukaupunki on nimennyt itsensä maan ”lohipääkaupungiksi”. Kaupunki saakin elantonsa kalastuksesta. Syksyisin kaksivuotiaat tyynenmeren lohet nousevat kotipuroihinsa kutemaan ja niitä näkyykin mm. Ketchikanin purossa tuhansittain. Ketchikan tunnetaan kuitenkin myös rikkaasta kulttuuristaan; alueella pääsee ihastelemaan toteemipaaluja ja paikallista taidetta. Risteily jatkuu klo 20.00.   

Päivä 8. Alaska Inside Passage mereltä

Risteilyn yksi kohokohdista on Inside Passage, joka tunnetaan valtavista jäätiköistä, sumuisista metsistä ja sinisenä hohtavista vuonoista. Reitillä voit bongata merisaukkoja, merileijonia, valaita sekä kotkia. Ehdit myös nauttia risteilyaluksen monipuolisista palveluista. Nauti drinkki aluksen kannella tai kokeile erinomaisia hemmotteluhoitoja laivan kylpylässä. 

Päivä 9. Vancouver–Helsinki

Risteily päättyy Vancouveriin aamulla klo 8.00. Kaupunkiin tutustutaan tarkemmin opastetulla kaupunkikierroksella ennen paluulentoa Helsinkiin. Kierroksella nähdään Vancouverin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Stanley Park -puiston toteemipaalut sekä kiinalainen kaupunginosa, Chinatown. Paluulento Helsinkiin lähtee klo 15.55. 

Päivä 10. Vancouver–Helsinki

Saapuminen Helsinkiin klo 13.50.

Hinnasto

Matkan hinta: 2690 €/hlö jaetussa kahden hengen sisähytissä.

 

Lisämaksusta:

- Ulkohytti 300 €/hlö

- Parvekehytti 900 €/hlö

- Kysy 1 hengen huoneen lisämaksua

 

Hintaan sisältyy:

- Icelandairin reittilennot turistiluokassa

- Verot, viranomaismaksut sekä palvelumaksut laivalla

- 7 yön majoitus Norwegian Sun -aluksella 2 hengen hytissä valitussa hyttiluokassa täysihoidolla

- All Inclusive juomapaketti risteilyllä, sis. lähes kaikki juomat laivalla

- Majoitus Anchoragessa (1 yö, Hilton Garden Inn, ★★★+) aamiaisella

- Bussikuljetukset ja kiertoajelu Anchoragessa sekä Vancouverissa

- Matkanjohtajana ET:n matkaemäntä Leena Hofma


Hintaan ei sisälly:

- Laivalta tehtävät retket ja kuljetukset kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

- Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Matkavakuutuksen ottamista suositellaan jo matkaa varattaessa.

 

Muuta:

Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa ja retkien varaamisessa. Joissakin kohteissa voi lähteä tutustumaan omatoimisesti kaupunkiin matkanjohtajan johdolla.

Hytit

Sisähytti


Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 13m2-17m2, koot vaihtelevat laivoittain.


Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 18-21m2, parveke 4-7,5m2, koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta viiteen ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Hytin koko: 13m2-17m2, koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

Icelandairin lentoaikataulut 

FI 343 G 3.9.  Helsinki–Keflavik 15.35–16.00                    

FI 679 G 3.9.  Keflavik–Anchorage 17.10–16.20                    

FI 696 G 11.9. Vancouver–Keflavik 15.55–06.00+1                     

FI 342 G 12.9. Keflavik–Helsinki 07.30–13.50

 

Aikataulut sitoumuksetta!

 

Risteilyalus

Norwegian Sun on Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyalus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2001. Risteilyalus on uusittu vuonna 2011. Tällä 258m pitkällä laivalla on tilaa 1936 matkustajalle. 

 

Hotelli Anchoragessa

Hilton Garden Inn Anchorage

Osoite: 4555 Union Square Dr, Anchorage, AK 99503, Yhdysvallat

Puhelin:+1 907-729-7000

 

Tunnelma laivalla

Tunnelma laivalla on erittäin rento, jota kuvaa esimerkiksi se, että aluksen pääravintolaan ainoa pukukoodi on ”ei shortseissa tai uima-asussa”. Voit kuitenkin halutessasi pukeutua juhlavammin ja osallistua juhlavampiin iltoihin osassa ravintoloita. Norwegian Cruise Linen alukset soveltuvat kaikenikäisille matkustajille. Aluksella järjestetään hauskoja aktiviteetteja, mutta myös hiljaisia ja rauhallisia paikkoja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen on helppo löytää. 

 

Laivan hytit

Kaikki hytit on tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia. Sisähytit ovat kooltaan 13,5 m2, ulkohytit (valoikkunalla) 16 m2 ja parvekkeelliset hytit 19 m2. Kaikissa hyteissä on parivuode, joka on mahdollista erotella kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Joissakin hyteissä on myös saatavilla lisävuoteet yhdelle tai kahdelle. 

 

Ruokailu laivalla

Norwegian Sunilla on useita ravintoloita, bistroja ja kahviloita. Joissakin erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa ja ranskalaisessa ravintolassa, veloitetaan lisämaksu. Laivalla on myös 11 baaria ja lounge-tilaa sekä suuri kasino. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Yksi parhaista paikoista viettää iltaa laivalla on suuri, yli 1000 hengen teatteri, jossa vieraita viihdytetään upeilla esityksillä joka ilta. Monien erilaisten vaihtoehtojen ansiosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivaa tekemistä. Lapsille on tarjolla valvottuja leikkitiloja, joita on räätälöity eri ikäryhmille. Urheilun ystäville tekemistä tarjoaa esimerkiksi suuri kuntoilualue, juoksurata sekä mahdollisuus pelata koripalloa, lentopalloa ja golfia. Lisäksi aluksella on kaksi uima-allasta, viisi poreallasta ja lapsille oma allas. Jos haluat heittäytyä lomatunnelmaan, hemmottele itseäsi lukuisilla kylpylähoidoilla. 

alk. 2690 €
3.–12.9.2017 , 10 pvSuurten seikkailijoiden Alaskassa pääsee vielä näkemään villiä, kesyttämätöntä luontoa. Tällä matkalla koetaan Alaskan parhaat palat: horisontissa siintävät vuoret ja vuonomaisemat, mahtavat jäätiköt ja vesiputoukset on helpointa bongata laivan kannelta. Lähde tutustumaan vanhojen kultakaivoskaupunkien elämään ja värikkääseen Alaskan kultakuumeen historiaan. Matkalla näet myös Alaskan suurimman kaupungin Anchoragen sekä Vancouverin nähtävyydet. Voit myös nähdä valaita, karhuja, kutemaan nousevia lohia ja Yhdysvaltain kansallislintuja, komeita valkopäämerikotkia. 


TÄYNNÄ!


TÄYNNÄ!

 

Lähtö Anchoragesta

Anchorage I Seward I Hubbard

Icy Strait Point I Juneau I Sawyer

Skagway I Ketchikan

Alaska Inside Passage I Vancouver

 

 


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!