• Varaa risteily

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 4 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!

Celebrity Cruisesin risteilyalusten ylellisen moderni tyyli välittyy esimerkiksi sisustuksen ja yleisilmeen, herkullisen kansainvälisen ruoan sekä aktiviteettien ja retkien kautta. Celebrity Cruisesin henkilökunta kruunaa risteilykokemuksen erinomaisella palveluasenteellaan. Celebrity Cruisesin risteilyt seilaavat muun muassa Välimerellä, Alaskassa, Karibianmerellä ja Galapagossaarilla


Celebrity Cruisesin laivasto 

Celebrity Cruisesin laivastoon kuuluu yhdeksän modernia risteilyalusta sekä 100 vieraan upea jahti, jotka vierailevat yhteensä lähes 300 satamassa, 80 maassa ja kaikissa maailman seitsemässä maanosassa. Useilla reiteillä yö vietetään satamassa, joten pääset kokemaan ja näkemään upeita matkakohteita myös iltaisin.  


Modernia luksusta

Celebrity Cruisesin risteilyt sopivat esimerkiksi hääpareille, perheille sekä merkkipäiväristeilyksi pariskunnille. Matkustajien keski-ikä on 48 vuotta. Celebrity Cruises -risteilyt kiinnostavat sekä uusia että kokeneita risteilymatkustajia, jotka ovat tottuneet korkeaan palvelu- ja laatutasoon. Matkustajat arvostavat erityisesti sitä, että Celebrity Cruises tarjoaa korkealaatuisen loman järkevään hintaan.


Vertaile ja säästä!

  Kaikki Celebrity Cruises risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjä

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises on Royal Caribbean Cruises -varustamokonsernin Premium -brändi, joka tarjoaa ensiluokkaisia risteilykokemuksia. Kokemus syntyy risteilyjen korkeasta laatutasosta, tarkkaan harkitusta designista, tilavista hyteistä, erinomaisesta palvelutasosta ja kattavasta valikoimasta korkeatasoisia ravintoloita. Risteilyjen hintaan sisältyy useimmilla risteilyillä täysihoidon lisäksi myös kattava juomapaketti.

Go! Big, Better, Best - loistava tarjous kaikilla Celebrity Cruisesin risteilyillä

Kampanja-aika: voimassa toistaiseksi

Hyödynnä Celebrity Cruisesin Go! Big, Better, Best –kampanja ja saat 1, 2 tai 3 erikoisetua tulevalle risteilyllesi. 

 

- Go! Big. Celebrity Classic Beverage package –juomapaketti sisältyy matkan hintaan

- Go! Better. Maksa 15 eur/hlö/vrk ja voit valita itsellesi kaksi seuraavista eduista: juomapaketti, käyttörahaa laivatilille tai ilmainen netti risteilyn ajaksi. 

- Go! Best. Maksa 40 eur/hlö/vrk ja saat itsellesi kaikki kolme erikoisetua. Tässä vaihtoehdossa juomapaketti on Premium Beverage package. 


Säännöt

Tarjous koskee kaikkia Celebrityn tällä hetkellä myynnissä olevia vähintään 4 yön kestoisia risteilyjä, joiden lähtöpäivä on ennen 1.4.2019.  Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä eikä ns. siirtymäristeilyjä, kuten valtamerten ylityksiä. Tarjous koskee ainoastaan majoitusluokkia ikkunahyttiluokasta ylöspäin, ja se on saatavilla vain kahdelle matkustajalle per hytti. Kolmas ja neljäs matkustaja hytissä saavat alkoholittoman Classic-juomapaketin sekä 40 min wifia. Go Big- ja Go Better-startegiat eivät ole yhdistettävissä kaikkiin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 


Celebrity Cruisesilla ohjelmaa ja aktiviteetteja on tarjolla niin valtavasti, että yllättäen tunnit tuntuvat loppuvan kesken. Ruoan ja viinin ystäville on tarjolla kursseja ja viininmaisteluja. Teatterissa on joka ilta henkeäsalpaavia musikaaleja ja muita esityksiä. Risteilyyn kuuluu tietysti myös Las Vegas-tyylinen kasino.
Korkeatasoiset ravintolat ovat Celebrity Cruisesin tunnusmerkkejä. Annokset ovat aina upea yhdistelmä herkullisia makuja ja taiteellista esillepanoa. Valikoima on laaja ja ruokalistat vaihtuvat usein – pääset siis maistamaan uusia makuja jatkuvasti.
Celebrity Cruisesin risteilyt ovat loistava tapa nähdä maailmaa ja rentoutua. Mikä olisikaan rentoutumiseen parempi paikka, kuin laadukas kylpylä ja Canyon Ranch Spa Clubin kuntokeskus. 
Celebrity Cruises järjestää satamissa monipuolisia, paikallisten avustuksella suunniteltuja, retkiä, jotka tekevät unohtumattomasta lomasta vielä paremman. Retkiä voi varata viimeistään kaksi päivää ennen risteilyn alkua tai paikan päällä laivalla.
Celebrity Cruisesilla risteilyn hintaan kuuluu paljon erilaisia palveluita. Hyttiluokkia ja muita vaihtoehtoja on paljon, joten jokainen voi räätälöidä lomastaan omanlaisensa.
Lapsia ei kohdella Celebrity Cruisesilla ainoastaan lapsina. Jokaiselle lapselle, taaperosta teiniin, on tarjolla monipuolisesti viihdyttävää ohjelmaa ja aktiviteetteja. Lapset on jaettu kerhoissa neljään eri ikäryhmään, joille on räätälöity omanlaista ohjelmaa. 
Miltä kuulostaisi romanttinen kävely pitkin Champs Elyséetä, sudenpentujen leikkien seuraaminen Alaskan jäätiköllä tai päivän viettäminen vain kahdestaan rentoutuen? Unohtumaton häämatkasi voi olla tätä kaikkea Celebrity Cruisesilla.
Celebrity Constellation

Celebrity Constellation aloitti liikennöinnin vuonna 2002. Edellisen kerran alusta on uusittu vuonna 2017. Luksusluokan aluksella on tilaa 2180 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2002

Uudistettu: 2017

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 91 000 t

Matkustajia: 2 184

Henkilökuntaa: 1 022


Celebrity Eclipse

Saksassa vuonna 2010 rakennettu Celebrity Eclipse kuuluu moderniin Solstice-laivaluokkaan. Celebrity Eclipse kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2010

Pituus: 317 m

Bruttotonnit: 122 000 t

Matkustajia: 2 850

Henkilökuntaa: 1 426


Celebrity Edge

Celebrity Cruisesin uusin ja innovatiivisin luksusalus, Celebrity Edge, valmistuu loppuvuonna 2018. Celebrity Edgeä ei olla turhaat tituleerattu täysin uuden ajan risteilyalukseksi; alukselta löytyy jännittävää uutta designiä ja innovatiivisia ratkaisuja, kuten taikamatoksi nimetty liikkuva ulkokansi. Celebrity Edge on uuden Edge-laivaluokan lippulaiva.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2018

Pituus: 306 m

Bruttotonnit: 129 500 t

Matkustajia: 2 918

Henkilökuntaa: 1 320


Celebrity Equinox

Solstice-laivaluokan Celebrity Equinox aloitti liikennöinnin vuonna 2009. Tasokkaalla aluksella on tilaa noin 2850 matkustajalle. Heille tarjotaan viiden tähden ravintoloita sekä loistavaa palvelua houkuttelevaan hintaan.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2009

Pituus: 317 m

Bruttotonnit: 122 000 t

Matkustajia: 2 850

Henkilökuntaa: 1 286


Celebrity Infinity

Celebrity Infinity aloitti liikennöinnin vuonna 2001. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2015. Tällä Millenium-laivaluokan aluksella on tilaa 2000 matkustajalle. Se kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista houkuttelevaan hintaan.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: (2016)

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 90 940 t

Matkustajia: 2 170

Henkilökuntaa: 1 025


Celebrity Millennium

Celebrity Millenium aloitti liikennöinnin vuonna 2000. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2012. Tilaa aluksella on 2000 matkustajalle. Se kutsuu sinut nauttimaan viiden tähden mukavuudesta, loistavasta palvelusta ja erinomaisista ravintoloista houkuttelevaan hintaan.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2000

Uudistettu: 2012

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 90 940 t

Matkustajia: 2 158

Henkilökuntaa: 1 024


Celebrity Reflection

Celebrity Reflection on varustamon uusin alus; se aloitti liikennöinnin vuonna 2012. Tällä Solistice-luokan modernilla ja tyylikäällä aluksella on tilaa 3000 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2012

Pituus: 319 m

Bruttotonnit: 126 000 t

Matkustajia: 3 030

Henkilökuntaa: 1 293


Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette aloitti liikennöinnin hienäkuussa 2011. Tällä Solistice-luokan aluksella on tilaa 2886 matkustajalle, joille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita houkuttelevaan hintaan.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2011

Pituus: 319 m

Bruttotonnit: 122 000 t

Matkustajia: 2 886

Henkilökuntaa: 1 285


Celebrity Solstice

Celebrity Solstice aloitti liikennöinnin loppuvuodesta 2008. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2013. Modernilla aluksella on tilaa 2850 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2008

Uudistettu: 2013

Pituus: 317 m

Bruttotonnit: 122 000 t

Matkustajia: 2 850

Henkilökuntaa: 1 285


Celebrity Summit

Celebrity Summit aloitti liikennöinnin vuonna 2001. Edellisen kerran sitä on uusittu vuonna 2012. Aluksella on tilaa 2150 matkustajalle, joille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita houkuttelevaan hintaan.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: (2016)

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 90 940 t

Matkustajia: 2 158

Henkilökuntaa: 1 027


Celebrity Xpedition

Celebrity Xpedition on yksi harvoista aluksista, jotka risteilevät Galapagossaarille. Pienen aluksen 98 matkustajaa palvellaan hyvin ja ruoka on tasokasta. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2004

Uudistettu: 2012

Pituus: 90 m

Bruttotonnit: 2 840 t

Matkustajia: 98

Henkilökuntaa: 64Laivaluokat

Solstice-luokka


Solstice-laivaluokkaan kuuluu viisi suurta ja hyvinvarusteltua risteilyalusta. Tyylikkäiden alusten viihtyvyyttä lisää yläkannella sijaitseva Lawn Club. Aito nurmikko luo puistomaisen tunteen ja auringon paisteessa on mukava istua piknikille tai pelata krokettia. Kaikki viisi alusta tarjoavat erinomaisia ravintolavaihtoehtoja, tasokasta palvelua unohtamatta.

 

Solstice-luokan laivat:

Celebrity Eclipse

Celebrity Reflection

Celebrity Solstice

Celebrity Equinox

Celebrity Silhouette

 

 

Millennium-luokka


Kaikki Millennium-laivaluokan neljä alusta ovat viime vuosina kokeneet suuren muutoksen: niihin on lisätty Solstice-laivaluokan aluksilta tuttuja palveluita ja konsepteja. Viihtyisät hytit, miellyttävä ilmapiiri, viihdyttävä ohjelma ja tasokkaat ravintolat takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen matkakokemuksen.

 

Millennium-luokan laivat:

Celebrity Constellation

Celebrity Millennium

Celebrity Infinity

Celebrity Summit  

 

 

 

 

Xpedition-luokka


Xpedition-luokka käsittää 100 matkustajalle tarkoitetun luksusjahdin. Jahti tekee ikimuistoisia risteilyjä Galapagossaarille, joiden uniikki luonto ja eläimet eivät jätä ketään kylmäksi. All inclusive-risteily Celebritylle tunnunomaisen hyvän ruoan ja erinomaisen palvelun siivittämänä on oiva tapa kokea ihmeelliset Galapagossaaret. 

 

Xpedition-luokan laivat:

Celebrity Xpedition

 Risteilyhinnat eivät sisällä palvelurahoja laivan henkilökunnalle. Palvelurahan suositeltu määrä vaihtelee varustamokohtaisesti (7-17 USD/hlö/vrk) riippuen valitusta hyttikategoriasta ja se summa lisätään automaattisesti matkustajien hyttitilille. Mikäli matkustaja ei ole tyytyväinen palvelutasoon voi tätä summaa käydä pienentämässä laivan vastaanotossa risteilyn aikana. Varustamokohtaiset suositukset ovat esillä online varausmoottorissa ”hintaan sisältyy” kohdassa.

Celebrity Cruisesilla on käytössä oma kanta-asiakasohjelma, Captain’s Club. Ohjelmassa on kuusi eri tasoa ja etuja saa jo jopa ennen ensimmäistä risteilyä. Pisteitä ansaitaan risteilyistä hyttikategoriasta sekä matkan pituudesta riippuen. 


Etkö ole aikaisemmin käynyt kansainvälisellä risteilyllä? Lue usein kysytyt kysymykset ennen risteilylle lähtöä!


Risteilyille on tarjolla jokaisen tarpeeseen sopivia juomapaketteja. Paketit voi varata etukäteen tai vasta laivalta.

 

Lue lisää »


Varaus vahvistuu maksamalla varausmaksun 150 € / hlö. Maksusuorituksen jälkeen varausvahvistus lähetetään sähköpostitse kahden työpäivän kuluessa. Loppumaksu on suoritettava 65 vrk ennen matkan alkua.


Celebrity Cruisesin risteilylomilla voit keskittyä korkealaatuisesta risteilystä ja laivojen ylellisyydestä nauttimiseen, sillä esteettömyys eri muodoissaan on huomioitu laivoilla hyvin. Kaikista erityistarpeista tulee ilmoittaa hyvissä ajoin risteilyä, mieluiten jo varausta tehdessä.  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!