• Varaa risteily

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 4 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!

Rentoa tunnelmaa Norwegian Cruise Linella

Sano hyvästit huolillesi, sillä Norwegian Cruise Linen risteilyllä pääset keskittymään lomailuun ja hauskanpitoon! Norwegian Cruise Linen kaikilla risteilyaluksella noudatetaan varustamon teemaa "freestyle cruising – vapaamuotoista risteilyä". Varustamolla on 14 risteilyalusta, joiden ohjelma ja aktiviteetit ottavat huomioon kaikenikäiset matkustajat. 

 

Haluaisitko jättää puvuntakin kotiin? Tässä tapauksessa Norwegian Cruise Line sopii juuri sinulle, sillä aluksilla ei ole käytössä erityisiä pukeutumissuosituksia. Varustamon risteilyt sopivat erityisen hyvin lapsiperheille sekä yksinmatkustaville. Useilta varustamon aluksilta löytyy muun muassa yhden hengen käyttöön tarkoitettuja studiohyttejä. Katso kaikki risteilyvaihtoehdot varausmoottoristamme tai kysy lisää risteilyasiantuntijoiltamme!

 

Valitse Just Cruise tai Premium All Inclusive

Norwegian Cruise Linen lähes kaikki risteilyt ovat Premium All Inclusive, mikä tarkoittaa, että risteilyhintaan sisältyyy automaattisesti täysihoidon lisäksi laaja valikoima juomia (myös alkoholijuomat), 60 minuutin nettipaketti jokaiselle matkustajalle sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle. Jos haluat kuitenkin nauttia risteilystäsi kaikista edullisimpaan hintaan, voit valita itsellesi Just Cruise -hintaisen hytin (määrittelemättömät hyttiluokat IX/OX/BX/MX). Just Cruise -hinta ei sisällä juomia tai nettipakettia.


Vesiliukumäkiä ja Broadway-esityksiä

Norwegian Cruise Linen alukset tarjoavat lukemattoman määrän erilaisia palveluita, aktiviteetteja ja tiloja eri ikäisille ja tyylisille matkustajille. Vesiliukumäkien, Broadway-tasoisten esitysten, juhlien, pelaamisen, kylpylähoitojen, uusien vierailusatamien sekä monen muun parissa risteily kuluu kuin siivillä. Myös ravintoloiden laaja valikoima ja vapaat ruokailuajat auttavat rakentamaan risteilystä jokaiselle matkustajalle juuri omanlaisen. Norwegian Cruise Linen Haven-konsepti tarjoaa lisäluksusta kaipaaville aluksen tasokkaimmat hyttivaihtoehdot, hovimestaripalvelun, oman aurinkokannen sekä ravintolan. 

 

Risteilyalusten hyttien valikoima on laaja ja monipuolinen: aluksilta löytyvät merten suurimmat, jopa yli 600 m² kokoiset, sviittit sekä useita yhden hengen hyttejä.


Vertaile ja säästä!

  Kaikki Norwegian Cruise Line risteilyvaihtoehdot varattavissa online! Aina markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Hae risteilyjä

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line on nyt Premium All Inclusive!

Kaikkiin Premiun All Inclusive -risteilyihin sisältyy nyt automaattisesti laaja valikoima juomia (myös alkoholijuomat), palvelurahat laivan henkilökunnalle sekä 60 min nettipaketti jokaiselle matkustajalle. Varustamon vapaamuotoiset ja rennot risteilyt sopivat kaikenikäisille; voit unohtaa risteilyllä niin pukukoodit kuin ennakkoon päätetyt kattausajatkin!

Jopa 500 USD käyttörahaa Norwegian Cruise Linen risteilyille

Kampanja-aika: 3.4.2018 asti

 

Norwegian Cruise Linen risteilyille saa kaupan päälle käyttörahaa, jonka voi tuhlata risteilyn aikana haluamallaan tavalla. Tarjous koskee kaikkia vähintään viiden yön risteilyjä.

 

HUOM! Kun varaat risteilyn 21.–28.2., saat käyttörahaa parvekehyttiin ja korkeampiin hyttiluokkiin tuplamäärän (300–1000 dollaria).

 

Käyttörahaa saa seuraavasti:

Studiohytissä 50 USD/hytti 

Sisä- ja ulkohytissä 100 USD/hytti 

Parvekehytissä 150 USD/hytti

Minisviitissä 150 USD/sviitti

Sviiteissä 250 USD/sviitti

Valikoiduista sviiteistä (katso taulukko alla) 500 USD/sviitti 

 

 Laiva  Sviittikategoriat
 Breakaway / Getaway / Escape  H2, H3
 Pride of America  SA, SB, SC
 Gem / Jade / Jewel / Pearl  H1, H2, H3
 Epic  H2
 Dawn / Star  S1, SA, SB
 Spirit / Sun  SB

Säännöt

Tarjous koskee 3.4. mennessä tehtyjä uusia varauksia. Tarjous ei koske määrittelemättömiä hyttiluokkia IX/OX/BX/MX. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Norwegian Cruise Linella ei varmasti ehdi pitkästymään – viihdettä on tarjolla paljon. Iltaisin laivojen teatterissa esitetään Broadway-tasoisia musikaaleja. Aluksilla on useita uima-altaita, porealtaita ja vesiliukumäkiä. Lisäksi niiltä löytyy köysiratoja, kiipeilyseiniä, minigolf-ratoja, benji-trampoliini sekä paljon muuta aktiviteettia.
Nauti neljän ruokalajin illallinen ja pullo viiniä tai nappaa hampurilainen suoraan grillistä. Laittaudu illallista varten tai astele rennosti sisään. Ruokaile sisällä tai merimaisemaa ihaillen ulkona. Norwegian Cruise Line tarjoaa uskomatonta vapautta ruokailemisen suhteen. Ravintolavaihtoehtoja on tarjolla todella paljon.
Norwegian Cruise Linella on tasokas kylpyläkonsepti, Mandara Spa. Kylpylän yhteydessä on kuntosali monipuolisilla laitteilla ja merinäköalalla. Lisäksi tarjolla on asiantuntevan personal trainerin palveluja.
Norwegian Cruise Linen järjestämillä retkillä näet ja koet matkakohteissa entistä enemmän. Retkiä on valtavasti erilaisia – jokaiseen makuun jotakin. Osa retkistä on todella suosittuja ja ne myydään nopeasti loppuun. Voitkin varata retkiä jo etukäteen Norwegian Cruise Linen nettisivuilta. Retkiä on mahdollista varata myös risteilyaluksella. 
Norwegian Cruise Line on All Inclusive-varustamo. Kaikkiin risteilyihin kuuluu automaattisesti tasokkaan hyttimajoituksen, monipuolisten ruokailuvaihtoehtojen ja ohjelmatarjonnan lisäksi myös laaja valikoima juomia sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle.
Norwegian Cruise Line on erinomainen lomavaihtoehto lapsiperheille. Eri ikäryhmille löytyy omaa ohjelmaa lentopallosta kuppikakkujen koristeluun ja sirkuskoulusta teemajuhliin. Norwegian Cruise Linella perheet on otettu hyvin huomioon myös hyttivalikoimassa. 
Norwegian Cruise Line tarjoaa häämatkaa tai hääpäivää viettäville pariskunnille matkaan lisää luksusta.
Norwegian Bliss

Upouusi Norwegian Bliss aloittaa liikennöinnin kesällä 2018. Valtavalla aluksella on pituutta 329 metriä ja tilaa noin 4000 matkustajalle. Modernilta risteilyalukselta löytyy useita vetonauloja, kuten jännittävä lasertaistelupeliareena, carting-rata, valtava vesipuisto ja yli 20 ravintolaa ja baaria. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2018

Pituus: 330 m

Bruttotonnit: 167 800 t

Matkustajia: 4 000

Henkilökuntaa: 1 716


Norwegian Getaway

Aloittaessaan liikennöinnin vuonna 2014 Norwegian Getaway oli yksi maailman suurimpia risteilyaluksia. 326 metriä pitkä, 146 600 bruttorekisteritonnia suuri alus tarjoaa paikat noin 4000 matkustajalle. Sisustus aluksella on todella moderni ja lukuisat ainutlaatuiset vetonaulat ihastuttavat kuten ”Illusionarium”, taikashow+dinner sekä ”The Blue Man Group”.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2014

Uudistettu: -

Pituus: 324 m

Bruttotonnit: 145 655 t

Matkustajia: 3963

Henkilökuntaa: 1640


Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway aloitti liikennöinnin vuonna 2013. Tähän 323 metriä pitkään ja 144000 bruttorekisteritonnia suurella aluksella on paikkoja noin 4000 matkustajalle. Sisustus aluksella on todella moderni ja lukuisat ainutlaatuiset vetonaulat kuten vesipuisto tai palkittu ”Rock of Ages”-musikaali ihastuttavat matkustajia. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2013

Pituus: 326 m

Bruttotonnit: 146 655 t

Matkustajia: 3 963

Henkilökuntaa: 1 657


Norwegian Dawn

Norwegian Dawn aloitti liikennöinnin joulukuussa 2002. Alus kunnostettiin täysin vuonna 2016. Alus on 294 metriä pitkä, ja sillä on tilaa enimmillään 2340 matkustajalle. Norwegian Dawnilla on monia ravintoloita, baareja sekä viihdevaihtoehtoja. Kahdeksan kerroksen korkuinen atrium on laivan sydän.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2002

Uudistettu: 2016

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 92 250 t

Matkustajia: 2 340

Henkilökuntaa: 1 032


Norwegian Epic

Norwegian Epic aloitti liikennöinnin vuonna 2010. Alus on yksi maailman suurimpia risteilijöitä – sillä on tilaa 4228 matkustajalle. Laivalla on 20 baaria ja 20 erilaista ruokailuvaihtoehtoa. Yksi laivan erikoisuuksista on Svedka-jääbaari. Trendikkäästi sisustettu laiva tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2010

Uudistettu: -

Pituus: 329 m

Bruttotonnit: 155 870 t

Matkustajia: 4100

Henkilökuntaa: 1404


Norwegian Escape

Syksyllä 2015 liikennöinnin aloittanut Norwegian Escape on yksi mailman suurimpia risteilyaluksia. Pituutta aluksella on 335 metriä ja tilaa yli 4200 matkustajalle. Risteilyalus on sisustettu todella moderniksi, ja sillä on useita vetonauloja kaiken ikäisille matkustajille. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2015

Uudistettu: -

Pituus: 335 m

Bruttotonnit: 164 600 t

Matkustajia: 4266

Henkilökuntaa: 1651


Norwegian Gem

Norwegian Gem aloitti liikennöinnin vuonna 2007 ja se kunnostettiin vuoden 2014 marraskuussa. Laiva on pituudeltaan 294 metriä ja tilaa on lähes 2400 matkustajalle. Norwegian Gemillä on useita ravintola-, baari- ja viihdevaihtoehtoja. Yksi laivan kohokohdista on neliratainen keilarata, josta on paljon viihdettä laivalla.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2007

Uudistettu: 2014

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 93 530 t

Matkustajia: 2394

Henkilökuntaa: 1076


Norwegian Jade

Norwegian Jade aloitti liikennöinnin vuonna 2006, mutta se on kunnostettu täysin vuonna 2017. Aiemmin Havaijin alueella seilannut alus tunnettiin nimellä Pride of Hawaii. Laivan sisustuksessa havaijilaiset vaikutteet näkyvät edelleen. Alus on 294 metriä pitkä, ja sillä on tilaa noin 2400 matkustajalle. Norwegian Jadelta löytyy useita baareja, ravintoloita ja sen viihdetarjonta on monipuolista.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2008

Uudistettu: 2017

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 32 t

Matkustajia: 2402

Henkilökuntaa: 1038


Norwegian Jewel

Norwegian Jewel aloitti liikennöinnin vuonna 2005. Se oli ensimmäinen Jewel-laivaluokan aluksista. Alus on kunnostettu täysin vuonna 2014. Sen sisaraluksia ovat Jade, Pearl ja Gem. Alus on 294 m pitkä, ja sillä on tilaa 2400 matkustajalle. Alukselta löytyy useita baareja, ravintoloita ja sen viihdetarjonta on monipuolista.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2005

Uudistettu: 2014

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 93 502 t

Matkustajia: 2376

Henkilökuntaa: 1067


Norwegian Pearl

Norwegian Pearl aloitti liikennöinnin vuonna 2006. Alus on 294 metriä pitkä, ja sillä on tilaa 2400 matkustajalle. Alukselta löytyy useita baareja ja ravintoloita. Erikoisuutena aluksella on neliratainen keilarata.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2006

Uudistettu: 2013

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 93 530 t

Matkustajia: 2394

Henkilökuntaa: 1074


Norwegian Sky

Norwegian Sky aloitti alun perin liikennöinnin vuonna 1999, mutta se kunnostettiin täysin vuonna 2009. Vuosina 2004–2009 alus seilasi ainoastaan Yhdysvalloissa ja se tunnettiin nimellä Pride of Aloha. Norwegian Sky on 258 metriä pitkä ja matkustajia risteilylle mahtuu noin 2000. Alus tekee pääasiassa lyhyitä risteilyjä Miamista. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1999

Uudistettu: 2013

Pituus: 258 m

Bruttotonnit: 77 104 t

Matkustajia: 2004

Henkilökuntaa: 896


Norwegian Spirit

Norwegian Spirit aloitti liikennöinnin vuonna 1998. Alus siirtyi toiselta varustamolta Norwegian Cruise Linen palvelukseen vuonna 2004. Tähän 269 metriä pitkään ja 75 904 bruttorekisteritonnia suurella aluksella on paikkoja noin 2000 matkustajalle. Alus kunnostettiin edellisen kerran vuonna 2011. Aluksen erikoisuus on Bier Garten Grill, jossa matkustajat pääsevät maistelemaan tyypillisiä baijerilaisia oluita sekä ruokia. 

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 1998

Uudistettu: 2014

Pituus: 268 m

Bruttotonnit: 75 904 t

Matkustajia: 2018

Henkilökuntaa: 913


Norwegian Star

Ympäri maailmaa risteilevä Norwegian Star on Norwegian Cruise Linen risteilyalus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2001. Aluksella tehtiin kattava remontti vuonna 2015. Alukselle mahtuu 2348 matkustajaa ja 1083 miehistön jäsentä. Aluksella on useita ravintoloita, baareja sekä laajat vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Uudistettu: 2015

Pituus: 294 m

Bruttotonnit: 91 740 t

Matkustajia: 2348

Henkilökuntaa: 1032


Norwegian Sun

Norwegian Sun aloitti liikennöinnin vuonna 2001 Norwegian Skyn sisaraluksena. Se kunnostettiin vuonna 2011. Tällä 258 metriä pitkällä laivalla on tilaa 1936 matkustajalle.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2001

Pituus: 260 m

Bruttotonnit: 71104 t

Matkustajia: 2400

Henkilökuntaa: 968


Pride of America

Pride of America aloitti liikennöinnin vuonna 2005, jolloin se oli ensimmäinen Yhdysvaltojen lipun alla seilaava risteilijä moneen vuosikymmeneen. Aluksella on pituutta 281 metriä ja tilaa 2186 matkustajalle. Vuonna 2015 täysin kunnostetulta alukselta löytyy nyt myös ylellisiä sviittejä sekä hyttejä yksin matkustaville. Pride of America seilaa ainoastaan Havaijin alueella, mikä näkyy myös laivan sisustuksessa ja tyylissä.

Lue lisää »

Rakennusvuosi: 2005

Uudistettu: 2016

Pituus: 280 m

Bruttotonnit: 80 439 t

Matkustajia: 2186

Henkilökuntaa: 940Laivaluokat

Breakaway ja Breakaway Plus -luokat


Breakaway-luokkaan kuuluu kaksi 2010-luvulla rakennettua risteilyalusta, joihin mahtuu noin 4000 matkustajaa ja 1600 miehistönjäsentä. Kaksi varustamon uusinta risteilyalusta, vuonna 2015 valmistunut Norwegian Escape ja vuonna 2017 valmistuva Norwegian Joy, kuuluvat Breakaway Plus -laivaluokkaan.  

 

Breakaway ja Breakaway Plus -luokkien alukset:

Norwegian Breakaway

Norwegian Escape

Norwegian Joy

Norwegian Bliss TULOSSA 2018

Norwegian Getaway

 

Dawn-luokka


Dawn-luokkaan kuuluu kaksi 2000-luvun alussa rakennettua risteilyalusta, joihin mahtuu noin 2300 matkustajaa ja 1000 miehistönjäsentä. Alukset on uusittu vuosina 2015 ja 2016. Norwegian Dawn ja Norwegian Star risteilevät ympäri maailmaa.

 

Dawn-luokan alukset:

Norwegian Dawn

Norwegian Star

Jewel-luokka


Jewel-luokkaan kuuluu neljä vuosina 2005-2007 rakennettua risteilyalusta, joihin mahtuu noin 2400 matkustajaa ja 1100 miehistönjäsentä. Aluksia on uusittu viime vuosien aikana. Alukset risteilevät ympäri maailmaa. 

 

Jewel-luokan alukset:

Norwegian Gem

Norwegian Jewel

Norwegian Jade

Norwegian Pearl

 

Sun-luokka


Sun-luokkaan kuuluu kaksi risteilyalusta, joihin mahtuu noin 2000 matkustajaa ja 900 miehistönjäsentä. Aluksia on uusittu viime vuosien aikana. 

 

Sun-luokan alukset:

Norwegian Sun

Norwegian Sky

Epic-luokka


Epic-luokkaan kuuluu vuonna 2010 rakennettu Norwegian Epic, johon mahtuu noin 4100 matkustajaa ja 1700 miehistönjäsentä. Alus on uusittu vuonna 2015. Alus risteilee pääasiassa Euroopassa, Karibialla ja Bahamasaarilla. 

 

Epic-luokan alukset:

Norwegian EpicRisteilyhinnat eivät sisällä palvelurahoja laivan henkilökunnalle. Palvelurahan suositeltu määrä vaihtelee varustamokohtaisesti (7-17 USD/hlö/vrk) riippuen valitusta hyttikategoriasta ja se summa lisätään automaattisesti matkustajien hyttitilille. Mikäli matkustaja ei ole tyytyväinen palvelutasoon voi tätä summaa käydä pienentämässä laivan vastaanotossa risteilyn aikana. Varustamokohtaiset suositukset ovat esillä online varausmoottorissa ”hintaan sisältyy” kohdassa.

Norwegian Cruise Linella on oma kanta-asiakasohjelma, Latitudes Rewards. Kaikki NCL:n asiakkaat liitetään automaattisesti Latitudes Rewardsiin ensimmäisen risteilyn jälkeen. Ohjelmassa on kuusi eri tasoa, joihin kuuluu erilaisia etuja.


Varaus vahvistuu maksamalla 20 % risteilyn hinnasta. Loppumaksu on suoritettava 65 vrk ennen matkan alkua. Risteilyille on tarjolla erilaisia juomapaketteja. Paketit voi varata etukäteen tai vasta risteilyalukselle saavuttaessa.

 

Lue lisää »


Etkö ole aikaisemmin käynyt kansainvälisellä risteilyllä? Lue usein kysytyt kysymykset ennen risteilylle lähtöä!


Norwegian Cruise Line haluaa tarjota mahdollisuuden rentoon ja omannäköiseen risteilyyn kaikille, myös eri tavoin vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille. Etukäteistiedon avulla varustamo pyrkii vastamaan monenlaisiin erityistarpeisiin, jotta risteilylomasta tulee mahdollisimman huoleton ja antoisa.  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!