Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Lento+risteily -paketti: Risteily Läntisellä Välimerellä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma

Su 23.9. Helsinki–Milano–Genova

Suora Finnairin aamulento Helsingistä Milanoon, jonne saavutaan klo 10.05. Kuljetus lentokentältä Kristoffer Kolumbuksen kotikaupunkiin Genovaan. Siirrymme suoraan sataman lähtöselvitykseen ja nousemme laivaan. Loistoristeilijän monipuoliset palvelut, ravintolat ja uima-allasalueet ovat heti alkuiltapäivästä käytettävissäsi. Laiva lähtee Genovasta klo 17.00. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät lomatunnelmaan.

Ma 24.9. Napoli

Risteilyalus saapuu klo 13.00 Napoliin, joka sijaitsee Vesuvius-tulivuoren kupeessa Napolinlahdella. Napolin rikas historia tulee tutuksi kaupungin pikkukaduilla kierrellessä. Napolin lähellä sijaitsee mielenkiintoisia päivämatkakohteita, kuten muinainen Pompeiji tai kaunis Caprin saari. Lähde retkelle tai vietä päivä haluamallasi tavalla Napolissa! Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.30.

Ti 25.9. Messina

Sisilian kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, Messinaan saavutaan aikaisin aamulla klo 8.00. Lähes kokonaan vuoden 1908 maanjäristyksessä ja tsunamissa tuhoutuneella kaupungilla on kiehtova historia. Vietä päivä Messinassa hyvän ruoan ja juoman parissa! Risteily jatkuu klo 18.00.

Ke 26.9. Valletta

Saapuminen Maltan pääkaupunkiin Vallettaan aamulla klo 08.00. Unescon maailmanperintökohde Valletta on kooltaan pieni, mutta historialtaan erittäin rikas satamakaupunki. Koko päivä omaa aikaa tutustua ihastuttavaan kaupunkiin tai lähteä jollekin useista varustamon tarjoamista retkivaihtoehdoista. Laiva lähtee Vallettasta klo 18.00.

To 27.9. Merellä

Laivan reitti kulkee Sardinian saaren eteläpuolitse kohti Espanjaa ja Barcelonaa. Meripäivän aikana rentoudutaan ja nautitaan risteilyaluksen monipuolisista palveluista. Aurinkokansi kutsuu uimaan tai kuumavesialtaan poreisiin.

Pe 28.9. Barcelona

Laiva saapuu Barcelonaan aamulla klo 09.00. Nähtävyyksien osalta Katalonian pääkaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää, aina Antoni Gaudín suunnittelemista kuuluisista rakennuksista ja Las Ramblas -bulevardin katutaiteilijoiden esityksistä vanhan kaupunginosan, Barri Gòticin arkkitehtuuriin, kapeisiin kujiin ja niiltä löytyviin tapas ravintoloihin ja eläväisiin kahviloihin. Kello 18.00 heitetään hyvästit Espanjalle ja seilataan kohti Ranskaa.

La 29.9. Marseille

Saapuminen Marseilleen, Provencen pääkaupunkiin klo 09.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki. Kaupungin sydämen, vanhan sataman, edustalla seisoo Château d’If linnoitussaareke, joka muistetaan Alexandre Dumasin romaanista Monte Criston kreivi. Omaa aikaa tutustua kaupunkiin. Laiva jatkaa matkaa klo 17.00.

Su 30.9. Genova–Milano–Helsinki

MSC Seaview saapuu takaisin Genovaan aamulla klo 08.00. Bussikuljetus Genovasta Lombardian maakunnan pääkaupunkiin Milanoon, jossa tehdään kaupunkikiertoajelu bussilla. Tämän jälkeen on muutama tunti aikaa tutustua Milanoon ennen kuljetusta Malpensan lentokentälle. Erityisesti muotiliikkeistään tunnettu Milano on erinomainen ostoskaupunki vaikka ei designer-tuotteista perustaisikaan. Suosittua on myös käydä valtavan katedraalin, Il Duomon, katolla katselemassa kaupungin siluettia ja horisontissa siintävää alppivuoristoa. Paluulento lähtee klo 19.00. ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

 

Huom! Varustamo pidättää oikeuden reittimuutoksiin.

Hinnasto

 

Lähtö

23.–30.9.2018

 

Matkan hinta

1595 €/hlö jaetussa kahden hengen Fantastica-luokan sisähytissä

1795 €/hlö jaetussa kahden hengen Fantastica-luokan ikkunahytissä

1955 €/hlö jaetussa kahden hengen Fantastica-luokan parvekehytissä

 

Hintaan sisältyy

- Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki–Milano–Helsinki

- 7 yön risteily MSC Seaview -aluksella valitussa hyttiluokassa

- Täysihoito laivalla sis. aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi myös välipalat

- Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

- Kuljetukset lentokentän ja sataman välillä. Paluukuljetuksella tehdään Milanon kaupunkikierros bussilla, jonka jälkeen on vapaata aikaa tutustua Milanoon.

 

Hintaan ei sisälly

- Retkiä tai kuljetuksia muissa vierailusatamissa. Laivalta tehtävät retket ja kuljetukset kaupunkeihin ovat laivayhtiön järjestämiä ja lisämaksullisia.

- Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkaa varattaessa.

- Juomat risteilyllä. Laivan buffetravintolassa on saatavilla mm. kahvia, teetä ja vettä veloituksetta. Juomapaketteja voi halutessaan ostaa lisämaksusta.

- Suomenkielistä opastusta.

 

Maksuehdot

Ennakkomaksu 400 €/hlö on maksettava 7 vrk:n sisällä varauksesta. Loppumaksu on maksettava Risteilykeskukselle 65 vrk ennen lähtöpäivää.

 

Matkaehdot

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja Risteilykeskuksen erityisehtoja.

 

Peruutusehdot

 

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

- viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 100 €/henkilö

- 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 €/henkilö

- 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu

- 34–15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta

- myöhemmin kuin 15 vrk ennen matkaa, 100 %

 

Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan matkatoimistolla on oikeus periä matkustajilta kulut palveluista, joista meillä ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. lennot, risteilyvarustamon perimät kulut). Lisäksi veloitetaan Risteilykeskuksen toimistokulut 10 % matkan hinnasta.

Hytit

Parvekehytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, hiustenkuivaaja, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 15-17 m² ja parvekkeen koko on noin 3 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Ikkunalliset hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 12-16 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Perushytit eli ikkunattomat hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Osa hyteistä soveltuu 4 hengelle. 

 

Hytin koko on 13 m²-15m², koot vaihtelevat laivoittain.


Sviitit


Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisesin risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta kahdesti päivässä. 

 

Sviitit ovat tyylikkäitä, hotellihuonemaisia ja kaikista löytyy parveke. Sviiteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. sohva ja sohvapöytä, ilmastointi, tilava vaatekaappi, kylpyhuone ammeella, hiustenkuivaaja, interaktiivinen televisio, langaton internetyhteys (lisämaksusta), minibaari/jääkaappi sekä tallelokero. 

 

Hytin koko on 27-31m² ja parvekkeen on noin 6m², koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

Finnair 23.9.2018 Helsinki–Milano 08:00–10:05

Finnair 30.9.2018 Milano–Helsinki 19:00–22:55

 

Aikataulut sitoumuksetta!


Risteilyalus

Kesäkuussa 2018 valmistuva MSC Seaview on MSC Cruisesin uusimman laivaluokan toinen tulokas ja varustamon uusin alus. Tyylikäs risteilyalus on pituudeltaan 323 metriä ja leveydeltään 41 metriä. Alukselle mahtuu 5100 matkustajaa. Muiden MSC Cruisesin alusten tavoin MSC Seaside tarjoaa paljon viihdettä kaikenikäisille matkustajille. MSC Seasidelta löytyy tilavan ja valoisan pääaulan lisäksi laajempi Yacht Club -alue ja pitkä kävelykatu merinäköalalla.

 

Tunnelma aluksella

Laaja viihdetarjonta tekee MSC Seaview’llä risteilemisestä erityisen mukavaa. MSC Seaview’ltä löytyy kaikille jotakin: kerhoja eri ikäisille lapsille, kuntosali, kylpylä, iso teatteri sekä baareja illanviettoon. Alukselta löytyy myös suuri kasino, laaja valikoima ravintoloita sekä kirjasto. Tunnelma laivalla on hyvin rento, mutta kahtena iltana viikossa on muodollisempi ilta, jolloin saa laittautua halutessaan enemmän. Uudella laivalla hyödynnetään teknologiaa aivan uudella tavalla. 

 

Hytit

MSC Seaview’n hytit on suunniteltu modernin tyylikkäiksi. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, oma suihku ja wc, televisio, puhelin, wi-fi sekä tallelokero. Hyteissä on parisängyt, jotka saa pyydettäessä jaettua erillisiksi vuoteiksi. Sisähytit ovat kooltaan noin 12–16 m2, parvekehytit 17 m2 ja sviitit vaihtelevat 28 m2 ja 58 m2 välillä. Osassa sviiteistä on poreallas omalla parvekkeella. Uudet Super Family Plus -hytit ovat täydellisiä suuremmille perheille, sillä niihin mahtuu jopa 10 matkustajaa.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Uudella upealla aluksella on monia mahdollisuuksia viettää aikaa. Laivalla on esimerkiksi 5D-elokuvateatteri, köysirata ja uutena kohokohtana interaktiivinen neljän liukumäen vesipuisto. Suurella kuntosalilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja. Kylpylässä pääsee todella rentoutumaan ja myös kaunistautumaan. Ja jos koti-ikävä iskee, voit käydä kokeilemassa laivan suomalaista saunaa. Promenade-kävelykadulla pääsee nauttimaan 360 asteen näkymistä. Iltaisin aluksen teatterissa esitetään upeita esityksiä. 

 

Matkustusluokat

MSC Cruisesin aluksilla on tarjolla erilaisia matkustusluokkia. Tarjoamme tälle risteilylle tasokkaita Fantastica-luokan hyttejä. 

 

Fantastica-luokan hintaan sisältyy: 

 

• Erinomainen pääravintola, joka hyödyntää monipuolisesti Välimeren keittiön parhaita paloja

• Tasokas buffet-ravintola 13 eri ruokaosastolla, joka on auki 20 tuntia vuorokaudessa

• Upeat viihde-esitykset teatterissa

• Uima-altaat, kuntosali panoraamamaisemalla ja urheilumahdollisuudet ulkoilmassa

• Joka päivälle aktiviteetteja

• Hytit ylemmillä kansilla ja paremmilla sijainneilla, kuin alemmissa hyttiluokissa

• Hyttipalvelu ympäri vuorokauden

 

Ruokailu

Aluksen ruoka on laadukasta. Laivalla on poikkeuksellisesti kaksi buffetravintolaa, toinen kävelykadulla ja toinen ylemmällä kannella. Buffetravintoloissa on saatavilla herkullisia vaihtoehtoja lähes vuorokauden ympäri. Pääravintolassa tarjotaan päivittäin aamiaista ja illallista. Lapsille on saatavilla omat ruokalistat aamiaiselle ja illalliselle. Pääravintolassa on kaksi eri kattausaikaa illalliselle.

 

Risteilyn aikana makuelämyksiä voi hakea myös esimerkiksi lisämaksullisesta sushiravintolasta, kalaravintolasta tai pihviravintolasta. Voit myös kokeilla fuusioravintolan mielenkiintoisia yhdistelmiä.

alk. 1620 €
23.–30.9.2018, 8 pv

Kesäkuussa 2018 valmistuva luksusalus MSC Seaview vie sinut lomailemaan Italian, Maltan, Espanjan ja Ranskan kiehtovimpiin satamakaupunkeihin! Upouusi MSC Seaview on uuden ajan jättiristeilijä, jolle mahtuu 5100 matkustajaa. Alukselta löytyy neljän liukumäen vesipuisto, useita uima-allasalueita, valtava teatteri sekä kymmeniä ravintoloita. Lähde viettämään leppoisa lom

 

Lento+risteily -paketin hintaan sisältyvät täysihoitoristeilyn lisäksi Finnairin suorat lennot, kuljetukset ja kiertoajelu Milanossa. Matkalla ei ole mukana opasta.


Genova  Napoli

Messina  Valletta  Barcelona

Marseille  Milano


Tarjous-/varauspyyntö »


Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!